padaj Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Mam dotaz do kdy platí technická do data ve velkym techničáku nebo do konce měsíce..??? děkuji Citovat
padaj Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 hm tak to je pekny.. takze uz mi to propadlo....:myslim Citovat
ozzy56 Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: padaj hm tak to je pekny.. takze uz mi to propadlo....:myslim to nevadí,řekni žes myslel do konce roku...:D Citovat
vendelinek Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Tak koukej rychle mašírovat,a neotálej:bacha Citovat
padaj Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 ne fakt jsem myslel že je to do konce toho mesice .. hale a co se ted muže stat když mi chyti policajti tak na to neprijdou nebo jo??? No zitra tam hned volam a objednam se... Citovat
ozzy56 Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: padaj ne fakt jsem myslel že je to do konce toho mesice .. hale a co se ted muže stat když mi chyti policajti tak na to neprijdou nebo jo??? No zitra tam hned volam a objednam se... na to nepříjdou--mají sluneční brýle--nevidí... Citovat
vendelinek Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 měsíc máš označenej na RZ,to by se nechalo ukecat,že už si objednanej,ale nespolíhej na to Citovat
MatrixChose Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: padaj ne fakt jsem myslel že je to do konce toho mesice .. hale a co se ted muže stat když mi chyti policajti tak na to neprijdou nebo jo??? No zitra tam hned volam a objednam se... Ne, nepřijdou a když tak řekneš, že tam zrovna jedeš Citovat
padaj Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 jj dikec kluci ... ozzy je chytrej že bych se possrallll:grr Citovat
ozzy56 Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: padaj jj dikec kluci ... ozzy je chytrej že bych se possrallll:grr trochu se uvolni--jde o hovno Citovat
padaj Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 ja jsem v poho prostě jsem chtěl něco vědět a ty tady děláš asi ředitele zeměkoule ne?? Citovat
ozzy56 Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: padaj ja jsem v poho prostě jsem chtěl něco vědět a ty tady děláš asi ředitele zeměkoule ne?? ne,jsem jen pěšák.... Citovat
MatrixChose Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: padaj ja jsem v poho prostě jsem chtěl něco vědět a ty tady děláš asi ředitele zeměkoule ne?? ne,jsem jen pěšák.... Hele, hele, ředitel zeměkoule je jen jeden a to je můj děda Citovat
Péťa Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: padaj ne fakt jsem myslel že je to do konce toho mesice .. hale a co se ted muže stat když mi chyti policajti tak na to neprijdou nebo jo??? No zitra tam hned volam a objednam se... Ne, nepřijdou a když tak řekneš, že tam zrovna jedeš Když budou chtít, tak na to přijdou velmi snadno. A pokud se podívají na známku, kde bude vylepeno 11/2008, tak si na 99,9% přesné datum ověřovat budou. Ale stejně to je náhoda na někoho na ulici narazit... Citovat
MatrixChose Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: padaj ne fakt jsem myslel že je to do konce toho mesice .. hale a co se ted muže stat když mi chyti policajti tak na to neprijdou nebo jo??? No zitra tam hned volam a objednam se... Ne, nepřijdou a když tak řekneš, že tam zrovna jedeš Když budou chtít, tak na to přijdou velmi snadno. A pokud se podívají na známku, kde bude vylepeno 11/2008, tak si na 99,9% přesné datum ověřovat budou. Ale stejně to je náhoda na někoho na ulici narazit... Oni to mají někde v registru? O tom nevím Jinak si myslím, pokud budou aspoň trochu \"normální\" tak to nijak řešit nebudou Citovat
Péťa Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Peta Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: padaj ne fakt jsem myslel že je to do konce toho mesice .. hale a co se ted muže stat když mi chyti policajti tak na to neprijdou nebo jo??? No zitra tam hned volam a objednam se... Ne, nepřijdou a když tak řekneš, že tam zrovna jedeš Když budou chtít, tak na to přijdou velmi snadno. A pokud se podívají na známku, kde bude vylepeno 11/2008, tak si na 99,9% přesné datum ověřovat budou. Ale stejně to je náhoda na někoho na ulici narazit... Oni to mají někde v registru? O tom nevím Jinak si myslím, pokud budou aspoň trochu \"normální\" tak to nijak řešit nebudou Jistě, každá STK má ohlašovací povinnost (předávají data) a překlápí se to do centrálního registru vozidel. Citovat
Ajdamek Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Oni si můžou vyjet všechny udaje z techničáku Citovat
Marcel505 Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: MatrixChose Oni to mají někde v registru? O tom nevím Jinak si myslím, pokud budou aspoň trochu \"normální\" tak to nijak řešit nebudou Pokud jsem správně slyšel, tak od 1.11. je on-line centrální registr. Už i dřív mohli zvednout vysílačku a ověřit si to... padaj: Hlavně klid, ne že tam pojedeš s nervama v kýblu. Pohoda klid... Citovat
MatrixChose Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Tak to je pro mě novina, díky za info Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.