misa+ Odesláno 16. listopad 2008 Autor Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: misa+ prosim o radu dekuji:mad::mad: koupil jsem zesilovac a trosku se to zlepsilo, ale jeste to neni ono http://www.tipa.eu/cz/produkt/14470021-autoantenni-zesilovac/ [upravil dne 16/11/08 misa+] Citovat
pastorek Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Skús prekontrolovať kostru na anténe a autorádiu. Mohlo by pomôcť dať kábel s - pólom priamo na obal rádia. Býva tam na tento účel malá dierka so závitom. Citovat
Guest PP205 Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: misa+ prosim o radu dekuji:mad::mad: mam stejny problem, zesilovace mam dva a stale to neni ono :-/ Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 A kde máš ty ballasty od xenonů umístěné? Citovat
jarajarda Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 A já furt že mám něco s rádiem..... Citovat
misa+ Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy A kde máš ty ballasty od xenonů umístěné? u motoru Citovat
MrVain Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 ake maš radio, typ sady HID?? [upravil dne 17/11/08 MrVain] Citovat
misa+ Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: MrVain ake maš radio, typ sady HID?? [upravil dne 17/11/08 MrVain] tam kde ma bit jako origo je to hid Citovat
MrVain Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: misa+ Původně zaslal: MrVain ake maš radio, typ sady HID?? [upravil dne 17/11/08 MrVain] tam kde ma bit jako origo je to hid aku značku radia maš??Piooner,Sony,Sencor alebo originalne?? HID sad je akeho vyrobcu?? PILOT...?? rušenie vzniká iba pri zasvietených svetlách?? ruší iba radio, alebo aj ked hrá CD,mp3?? Citovat
misa+ Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: MrVain Původně zaslal: misa+ Původně zaslal: MrVain ake maš radio, typ sady HID?? [upravil dne 17/11/08 MrVain] tam kde ma bit jako origo je to hid aku značku radia maš??Piooner,Sony,Sencor alebo originalne?? HID sad je akeho vyrobcu?? PILOT...?? rušenie vzniká iba pri zasvietených svetlách?? ruší iba radio, alebo aj ked hrá CD,mp3?? mam Hundai cd a karta hraje ok xenon Rohs kdyz se rosviti tak nejaky stanice rusi Citovat
MrVain Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 tak začneme - odpoj jeden menič(pravy) a vyskušaj či rušenie prestane - ak nie tak odpoj druhy(lavy),pravy pripoj zistime ktory menič to robí,alebo to robia oby dva Citovat
misa+ Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: MrVain tak začneme - odpoj jeden menič(pravy) a vyskušaj či rušenie prestane - ak nie tak odpoj druhy(lavy),pravy pripoj zistime ktory menič to robí,alebo to robia oby dva jase Citovat
misa+ Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: pastorek Skús prekontrolovať kostru na anténe a autorádiu. Mohlo by pomôcť dať kábel s - pólom priamo na obal rádia. Býva tam na tento účel malá dierka so závitom. skousel sem to a je to horsi jestli nechce odizolovat trafa Citovat
misa+ Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 nevim jesly bi nemeli s bejt izolovany Citovat
oni Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 mam stejnej problem a je problem v tom,ze je spatnej odrusovaci kondik v balastu,zkousel jsem ruzny zesilovace,ruzny kostry primo na balst i na radio a je to jeste horsi! radio mam sony. jinak ted jsem dal na auto antenu ze skodovky a signal se podstatne zlepsil! pokud to mas kupovany se zarukou a mas je jeste v zaruce,domahej se at ti je vymeni.... Citovat
MrVain Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: misa+ nevim jesly bi nemeli s bejt izolovany ak rušenie ide vzduchom,možná príčina je vo vyžarovaní rušivého signalu cez VN-kabel,niekedy pomože zabaliť cely balast do alobalu,pripadne aj VN kable pripadne odpojiť predzosilovač na antene pripadne použiť inú auto-antenu toto je problem lacných HID sád,je to podstate aj na reklamaciu ak rušenie ide po kabli treba odfiltrovať napajanie balastov za pomoci kondenzátorov,pripadne aj diod alebo dať balasty na ine miesto niekde dalej od zväzkou autoinštalácie Citovat
foxdon Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Panove, budte rozumni a nedavejte xenony do halogenovych svitilen!...nepatri tam! (samozrejme neplati pro ty co maji svetlomet pro xenon) Prijde mi, ze v teto republice jde hlavne o to aby vsichni svitili jak vanocni stromecek...svitit vsim co jde (xenony, predni mlhovky, zadni mlhovky, nekteri borci si sviti behem jizdy i uvnitr!) a \"hlavne ze mi to sviti\"! Tak omlouvam se, trosku jsem uhnul od tematu. Kazdopadne ty menice pravdepodobne nebudou homologovane (nemaji ani \"e\" ani \"E\"), takze nemaji v aute co delat...a tady sami vidite jak to dopada Tipnul bych, ze sireni bude po dratech - ten bastl pousti zpatky do napajeciho napeti rusive slozky...takze bych zkusil dat na vstup nejaky odrusovaci filtr napr. neco z tohoto, mohlo by pomoct: http://www.levnealarmy.eu/autodoplnky-72/hi-fi-gold-544/odrusovaci-filtry-568/ Citovat
misa+ Odesláno 18. listopad 2008 Autor Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: foxdon Panove, budte rozumni a nedavejte xenony do halogenovych svitilen!...nepatri tam! (samozrejme neplati pro ty co maji svetlomet pro xenon) Prijde mi, ze v teto republice jde hlavne o to aby vsichni svitili jak vanocni stromecek...svitit vsim co jde (xenony, predni mlhovky, zadni mlhovky, nekteri borci si sviti behem jizdy i uvnitr!) a \"hlavne ze mi to sviti\"! Tak omlouvam se, trosku jsem uhnul od tematu. Kazdopadne ty menice pravdepodobne nebudou homologovane (nemaji ani \"e\" ani \"E\"), takze nemaji v aute co delat...a tady sami vidite jak to dopada Tipnul bych, ze sireni bude po dratech - ten bastl pousti zpatky do napajeciho napeti rusive slozky...takze bych zkusil dat na vstup nejaky odrusovaci filtr napr. neco z tohoto, mohlo by pomoct: http://www.levnealarmy.eu/autodoplnky-72/hi-fi-gold-544/odrusovaci-filtry-568/ ovidime Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.