Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, netusite jakou ma vybavu 308 SW v akci u dealeru za 369.000,- ? Nekde pisou ze ma 1.4i a prosklenou strechu jinde ze to je 1.6 ale s pevnou strechou v provedeni break. :-( Jsem z toho docela jelen.

Odesláno

Dnes se za zajedu mrknout k Domanskymu. Pokud je tam fakt 1,4 tak je to nepouzitelne auto. :-( Strecha mi ani tak nevadi nemam ji doted a kdyz ji nebudu mit dal tak to preziju.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jela jsem s 307mou s tímhle motorem 1,4 VTi a musím říct, že to byl opravdu mazec. Podotýkám, že jezdím 307 break 1,6i r.2005 a nedá se to vůbec srovnat. To moje je podstatně línější, než ta nová 1,4. Chce to fakt zkusit se projet. Neodsuzovala bych tento motor od stolu;) Po vrácení půjčeného auta s novým motorem jsem se s tím svým nemohla rozjet (tak velký rozdíl to byl):D

Odesláno

Verim ze ta 1,4 bude zivejsi. Ale problem je ve zkusebnich jizdach zatim jsem se nesetkal s autosalonem ktery mi pujci auto na vikend. Za 30-60 minutovou jizdu nic nepoznam. Ja mam ted 2.0 66kw break a muzu rict ze je to neskutecne line auto v 5 lidech a nalozenem kufru. Pripadne 5lidech a 2 labradorech. :-) Sice jedu v tomto slozeni za par litru ale jakykoliv tahly kopec je utrpeni a u te 1,4 bych jezdil tak za 15litru a to je zcestne. :-(

Odesláno

Já měla to auto půjčené celý den, najezdila jsem za ten den něco ke 200km a přizpůsobila jsem se velmi rychle. Na lepší se rychle zvyká. Moje je 1,6 80kW a jezdím za 8,5 l při dlouhodobě průměrné rychlosti 45km/h a přibližně 10 startech denně:) Na tom půjčeném jsem to nějak nezaregistrovala za kolik jezdím. Za 2 týdny dostanu auto s tímto novým motorem ( 1,6VTi), pak můžu napsat dojmy;)

Za 15 nejezdím, ale na 12 už to není takový problém se dostat, zvlášť při plném obsazení, jak píšeš a ještě do kopce, to už jsem viděla v okamžité spotřebě opravdu roztodivná čísla:-D

[upravil dne 25/11/08 permonik7]

Odesláno

viz

http://dealers.peugeot.cz/promo/akcni-cenik/?model=308

Aktuální \"oficiální\" ceník, ze kterého se po odečtení procentuálních slev vypočítávají ceny \"akční\") je ke stažení ze stránky

http://www.peugeot.cz/general/Brochures/order_form.php?id=acfdaeb6bfe0a77977f35a0b190cb6e8

Ale POZOR! V \"konfigurátoru\" na stránkách importéra jsou ještě uváděny neaktuální, tj. vyšší ceny původní, takže se tím nenechte zmást!!!

Odesláno

339tic uz je hodne zajimave ted jeste jestli pujde koupit s odpoctem DPH a dostat se pod magickych 300tic a bezim ji hned koupit. I kdyz stale resim dilema koupit novou 308 SW nebo zajetou 407 SW za ty same prachy je to uplne neco jineho.

Odesláno
Původně zaslal: negrbob

339tic uz je hodne zajimave ted jeste jestli pujde koupit s odpoctem DPH a dostat se pod magickych 300tic a bezim ji hned koupit. I kdyz stale resim dilema koupit novou 308 SW nebo zajetou 407 SW za ty same prachy je to uplne neco jineho.

Podle nabídky nelze provést přestavba na N1 a navíc nemá tato 308 v tomto provedení prosklanou střechu.

Odesláno

307 jsem neměl,skočil jsem z 306ky,ty okraje jsou v pohodě,hlavně když jedou vzadu jen dva,tak se dá jedna sedačka vyndat a ty dvě srazit k sobě,to je pak místa.Ta jedna se dá hodit do držáku dozadu,fakt se s tím dá docela kouzlit.:super

Odesláno

Ty vzadu až tolik neřeším, protože nebudu mít variabilní sedačky. Jde mi spíš o ty přední, mám teď v 307 takové s nízkým okrajem a v zatáčkách se musím zapřít kolenem, abych z toho sedadla nevypadla. Na salonu se mi zdály ty okraje vyšší. Ale jestli jsi neměl 307, tak to těžko porovnáme:( A co jinak, jsi spokojenej?

Odesláno

Ty přední jsou v pohodě,krásně podržej v zatáčkách,i podvozek je v pohodě,pěkně sedí v zatáčkách,není to už taková houpačka,co Peugeoty bývali.Docela mě i překvapilo ESP,že do toho nekecá hned,takže se dá i s autem zablbnout na sněhu,jen škoda že nejde vypnout úplně,při 50 se samo zapne:(Jinak i spotřeba je příjemná,jezdím za 6,2 litru,to je u tak těžkýho auta slušný a to ho nijak nešetřím,nechci z toho mít lemru:mrkA jedno takový minus,spíš pro ženskou,není vidět předek auta,takže bych doporučil senzory i do předu,manželka se pořád nějak nemůže naučit odhadnout předek při parkování:P

[upravil dne 1.12.2008 olda]

Odesláno

To jsem potřebovala vědět, jestli podrží. ESP mít nebudu, takže můžu blbnout do aleluja:) Jinak spotřebu uvidíme, bude mít benzín, pak napíšu za kolik jezdím.

Co se toho parkování týče, při mé výšce 158,5 cm jsem nikdy z žádného auta neviděla předek. Teď jezdím s 307 break, tak snad to nebude tolik jiny. Víc se bojím toho zadku, z 307 je vidět jako z papamobilu, není problém zaparkovat na centimetry. Tak dobře se mi s žádným autem předtím neparkovalo, v těch zrcátkách vidím fakt všechno co potřebuju...ale ta 308 má podstatně širší sloupky a ještě je má úplně jinde. Zadní okno je taky podstatně menší..toho se trošku bojím, ale za nějakou dobu se to snad poddá;) Líbí se mi i ty výdechy, že jsou uprostřed 3...no zatím se na něj celkem těším:)

Odesláno
Původně zaslal: Laďa

Původně zaslal: negrbob

Podle nabídky nelze provést přestavba na N1 a navíc nemá tato 308 v tomto provedení prosklanou střechu.

Přestavba na N1 provést jde. Označení je 3BTR a cena vč. montáže je14.500Kč vč.DPH

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...