janou Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Prosím nevie niekto poradiť ako rozobrať spätné zrkadlo na 407 ? Diagnostika mi hlási odpojené nejaké káble v spolujazdcových dverách.Ďakujem Citovat
hnusoba Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: janou Prosím nevie niekto poradiť ako rozobrať spätné zrkadlo na 407 ? Diagnostika mi hlási odpojené nejaké káble v spolujazdcových dverách.Ďakujem A funguje všetko ako má? Na 407čke je bežné že modul dverí vodiča alebo spolujazdca hlási chybu ale pritom je všetko OK. Citovat
janou Odesláno 16. listopad 2008 Autor Odesláno 16. listopad 2008 Diag mám vlastný, preto viem tú hlášku.Inak funguje všetko ,akorát pravé spätné má najakú vôľu (asi bolo narazené) odspodu mi chýba nejaký cuplík na ňom. Vďaka za info ohľadom tých hlášok, už ich nebudem riešiť skôr tu vôľu. Ďakujem Citovat
AnotherOne Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Ten cuplík na pravom prednom späťáku je snímač vonkajšej teploty. Citovat
janou Odesláno 16. listopad 2008 Autor Odesláno 16. listopad 2008 Vďaka za info ,on tam je len je uvolnený, teplotu mi to ukazuje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.