jakub106GTI Odesláno 11. listopad 2008 Autor Odesláno 11. listopad 2008 Původně zaslal: Welis Původně zaslal: jakub106GTI tak přesně je to 18,4 \" Welis to poznal, asi vyřazovací metoda:) původní tip byl 17\" tak mala odchylka je přípustná :-) ale je to teda fakt přenosnej PC pač jako notebook bych to nebral... a co mas v tom eee mas tam atoma ?.. ty jsou až od 9\" ty atomy já tam mám ještě intela, ale to co potřebuji to zvládá uplně v pohodě Citovat
Welis Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Welis Původně zaslal: jakub106GTI tak přesně je to 18,4 \" Welis to poznal, asi vyřazovací metoda:) původní tip byl 17\" tak mala odchylka je přípustná :-) ale je to teda fakt přenosnej PC pač jako notebook bych to nebral... a co mas v tom eee mas tam atoma ?.. ty jsou až od 9\" ty atomy já tam mám ještě intela, ale to co potřebuji to zvládá uplně v pohodě tak od takovýho prcka taky to je takovej kapesni PC skoro :-) Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. listopad 2008 Autor Odesláno 11. listopad 2008 Původně zaslal: Welis Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Welis Původně zaslal: jakub106GTI tak přesně je to 18,4 \" Welis to poznal, asi vyřazovací metoda:) původní tip byl 17\" tak mala odchylka je přípustná :-) ale je to teda fakt přenosnej PC pač jako notebook bych to nebral... a co mas v tom eee mas tam atoma ?.. ty jsou až od 9\" ty atomy já tam mám ještě intela, ale to co potřebuji to zvládá uplně v pohodě tak od takovýho prcka taky to je takovej kapesni PC skoro :-) za peníze stejný jako za normální mobil je to paráda:) překvapilo mě to samotného co všechno to zvládne, já osobně to používám na filmy,icq,maily a skype při váze pod 1kg ho mám stále u sebe Citovat
Béďa Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 taky jsem na ten malej koukal v nedeli trosku neduverive.. Citovat
AnotherOne Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Původně zaslal: jakub106GTI takže malej je 7\" to máte pravdu je to EeePC701 ten největší je 24\" a ten noťas zatím nikdo netrefil:) Tých 24\" by som nebol nepovedal, podľa toho čo píšeš by rozdiel oproti noťasu 18\" mal byť cez 15cm, na tom obrázku to tak nevyzerá. Citovat
jakub106GTI Odesláno 12. listopad 2008 Autor Odesláno 12. listopad 2008 http://www.alza.cz/acer-aspire-8930g-584g32bn-gemstone-blue-d101684.htm toto je noťas ono se to nezdá protože jeden svítí s druhý ne. Citovat
urdemala Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: Welis Původně zaslal: maturantka 7\'\', 19\'\' a 23\'\'? střílím od pasu :-) 19\" notebook sem jeste nevidel a 23\" palcovej monitor sem taky nevidel :-) a já na 23\" čumim furt.. Citovat
Welis Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: urdemala Původně zaslal: Welis Původně zaslal: maturantka 7\'\', 19\'\' a 23\'\'? střílím od pasu :-) 19\" notebook sem jeste nevidel a 23\" palcovej monitor sem taky nevidel :-) a já na 23\" čumim furt.. a kde si ho skásnul sem nikdy neviděl 23\" v prodeji... a nejsem si jist jesi to není kvůli rozlišení že by nevycházelo dobře a proto se nědělaly... Citovat
urdemala Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: Welis Původně zaslal: urdemala Původně zaslal: Welis Původně zaslal: maturantka 7\'\', 19\'\' a 23\'\'? střílím od pasu :-) 19\" notebook sem jeste nevidel a 23\" palcovej monitor sem taky nevidel :-) a já na 23\" čumim furt.. a kde si ho skásnul sem nikdy neviděl 23\" v prodeji... a nejsem si jist jesi to není kvůli rozlišení že by nevycházelo dobře a proto se nědělaly... ale jo, dělaj je furt Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.