Dave405 Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 Jak taháte druhé auto s 406? Pokud bych potřeboval 406 odtáhnout, tak není problém, protože vléčné oko jde dopředu v pohodě našroubovat. Ale dneska jsem potřeboval 406 odtáhnout druhé auto a k mému údivu jsem zjitil, že vléčné oko se nevleze do toho otvoru v zadních partiích auta, natož abych to tam našrouboval. V čem je chyba? Dozadu se používá jiné oko, nebo jak to chápat? Citovat
paul jane Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 Oko je stejne jako vepredu ale asi to mas zarostele rezi asi jako ja a kdyz jsem to tam nasrouboval tak jsem tam to oko utrhnul a ted uz nic tahnout nebudu Citovat
Dave405 Odesláno 9. listopad 2008 Autor Odesláno 9. listopad 2008 Rezavé to tam je, ale přijde mi, že i tak je ten otvor o dost užší, než oko. Nakonec jsem to přivázal k nápravě, ale to uchycení oka budu muset stejně vykutit. Citovat
Leo Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 Proto jsem hned po koupi tam zkusil to oko zašroubovat s pořádnou vrstvou vazelíny (těžko na cvičišti, lehko na bojišti) a potom jsem díru ucpal zátkou. Už se mi to dvakrát hodilo. Je to špatně konstrukčně řešeno a všechen binec od zadních kol jde přímo do závitu. Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 pokud máš možnost tak je lepší si půjčit závitník a tím to pročistit Citovat
Guest servisman Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 předek zadek jde jedním okem vazelínka dělá divy pokud není těžko jej tam zašroubuješ Citovat
Dave405 Odesláno 9. listopad 2008 Autor Odesláno 9. listopad 2008 díky, jak zbude čas, tak se na to vrhnu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.