Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vsem....

Mam dotaz...Zahravam si s myslenkou kozenych sedacek do meho nekozeneho pezota:D...ale Ty jsou pouze elektricky to vim....a proto muj dotaz....ovladani pokud se nepletu je v sedackach,takze jim staci napajeni pro motorky?a jestli jo,je to patrne 12V mam pravdu?

Takze hlavni dotaz zni- \"pokud si koupim kozene sedacky (mam pocit ze jsem nekde cetl,ze z ridicovy budu muset vyndat pamet) a nadratoval bych k tomu napajeni 12V bude potom fungovat pohyb kozenych sedacek pomoci ovladacu na boku onech sedaku?\"

moc diik vsem:mad:

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: čakom

VIP3R jedny prodává

Tam je jedno jestli na starej nebo novej model?

To nevím ale není to jedno?

Odesláno

VIP3R jedny prodává

neni, bo ve starym nejspis nebudou bocni airbagy... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

VIP3R jedny prodává

ne každej má boční airbagy v novým modelu

Odesláno

Teď jsou v inzerci na prodej jedny z kupéčka. Za super cenu. Zadní lavici tam taky nějak nabastlíš, neboť za ty prachy, za který to nebízí se to VYPLATÍ. :D:D:aut

Odesláno
Původně zaslal: kupák

Teď jsou v inzerci na prodej jedny z kupéčka. Za super cenu. Zadní lavici tam taky nějak nabastlíš, neboť za ty prachy, za který to nebízí se to VYPLATÍ. :D:D:aut

To jsou blbý fóry. :D:aut

Za ty prachy si to nechám potáhnout. :D:D:D:aut

Odesláno

kozene sedacky sehnat neni az takovej problem problem je cena :( jinak sedacky z old do new modelu nelze dat pac u sedana jsou jine zadni operadla a airbag to je asi to posledni ten se da vypnout kdyz tak. new model ma jine sklapeni tech operadel takze to je ten problem.

jinak pro zajimavost ja jsem sehnal bezova ve velmi peknem stavu za 2500,- komplet do stareho modelu i s ridici jednotkou ale uz jsem to ve nejakem vlaknu psal :)

[upravil dne 8.11.2008 paul jane]

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

kozene sedacky sehnat neni az takovej problem problem je cena :( jinak sedacky z old do new modelu nelze dat pac u sedana jsou jine zadni operadla a airbag to je asi to posledni ten se da vypnout kdyz tak. new model ma jine sklapeni tech operadel takze to je ten problem.

jinak pro zajimavost ja jsem sehnal bezova ve velmi peknem stavu za 2500,- komplet do stareho modelu i s ridici jednotkou ale uz jsem to ve nejakem vlaknu psal :)

A co předělat čalounění na kostrách:myslim

Odesláno

Původně zaslal: f3Rd@

VIP3R jedny prodává

ne každej má boční airbagy v novým modelu

a ne každej starej model nemá boční bagy, ten můj je třeba má ;)

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

tak to jsi pro me mocny carodej....jako komplet predni i zadni lavici jen za 2500? bezovy bych mit nemoh ale kdyby jsi za tu cenu sehnal cerny tak si necham tvy jmeno vytetovat na prsa:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...