vojti26 Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Ahoj vsem.... Mam dotaz...Zahravam si s myslenkou kozenych sedacek do meho nekozeneho pezota:D...ale Ty jsou pouze elektricky to vim....a proto muj dotaz....ovladani pokud se nepletu je v sedackach,takze jim staci napajeni pro motorky?a jestli jo,je to patrne 12V mam pravdu? Takze hlavni dotaz zni- \"pokud si koupim kozene sedacky (mam pocit ze jsem nekde cetl,ze z ridicovy budu muset vyndat pamet) a nadratoval bych k tomu napajeni 12V bude potom fungovat pohyb kozenych sedacek pomoci ovladacu na boku onech sedaku?\" moc diik vsem:mad: Citovat
subin Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Přéma si je tam dodělával tuším,někde by o tom mělo být vlákno,případně se zeptej přímo jeho,on by ti mohl říct víc Citovat
OK406 Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Zkus kontaktovat člena švejk. Ten si je ted pořídil. Jinak to jde udělat. Citovat
Y2K Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Sice troska mimo asi....ale kozene nie su IBA elektricky ovladane, videl som aj manualne ovladanie sedaciek v kozi Citovat
čakom Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 stačí když napojíš řidičovu sedačku podle spolujezdcové. Dělal to mira.buchla [upravil dne 7.11.2008 čakom] Citovat
paul jane Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Ja jsem je take dodelaval a neni to celkem problem kdyz mas vsechno Citovat
f3Rd@ Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Tak a ted mi lidi poradte, kde ty kozene sedacky sehnat... Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Tak a ted mi lidi poradte, kde ty kozene sedacky sehnat... Taky nevím kde je všichni berou. Je to jeden z mých snů..... Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: čakom VIP3R jedny prodává Tam je jedno jestli na starej nebo novej model? Citovat
čakom Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom VIP3R jedny prodává Tam je jedno jestli na starej nebo novej model? To nevím ale není to jedno? Citovat
f3Rd@ Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom VIP3R jedny prodává Tam je jedno jestli na starej nebo novej model? To nevím ale není to jedno? neni, bo ve starym nejspis nebudou bocni airbagy... Citovat
čakom Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: čakom Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom VIP3R jedny prodává Tam je jedno jestli na starej nebo novej model? To nevím ale není to jedno? neni, bo ve starym nejspis nebudou bocni airbagy... ne každej má boční airbagy v novým modelu Citovat
kupák Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Teď jsou v inzerci na prodej jedny z kupéčka. Za super cenu. Zadní lavici tam taky nějak nabastlíš, neboť za ty prachy, za který to nebízí se to VYPLATÍ. :D:aut Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: kupák Teď jsou v inzerci na prodej jedny z kupéčka. Za super cenu. Zadní lavici tam taky nějak nabastlíš, neboť za ty prachy, za který to nebízí se to VYPLATÍ. :D:aut To jsou blbý fóry. :aut Za ty prachy si to nechám potáhnout. :D:D:aut Citovat
paul jane Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 kozene sedacky sehnat neni az takovej problem problem je cena jinak sedacky z old do new modelu nelze dat pac u sedana jsou jine zadni operadla a airbag to je asi to posledni ten se da vypnout kdyz tak. new model ma jine sklapeni tech operadel takze to je ten problem. jinak pro zajimavost ja jsem sehnal bezova ve velmi peknem stavu za 2500,- komplet do stareho modelu i s ridici jednotkou ale uz jsem to ve nejakem vlaknu psal [upravil dne 8.11.2008 paul jane] Citovat
čakom Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: paul jane kozene sedacky sehnat neni az takovej problem problem je cena jinak sedacky z old do new modelu nelze dat pac u sedana jsou jine zadni operadla a airbag to je asi to posledni ten se da vypnout kdyz tak. new model ma jine sklapeni tech operadel takze to je ten problem. jinak pro zajimavost ja jsem sehnal bezova ve velmi peknem stavu za 2500,- komplet do stareho modelu i s ridici jednotkou ale uz jsem to ve nejakem vlaknu psal [upravil dne 8.11.2008 paul jane] A co předělat čalounění na kostrách:myslim Citovat
punkac Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: čakom Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom VIP3R jedny prodává Tam je jedno jestli na starej nebo novej model? To nevím ale není to jedno? neni, bo ve starym nejspis nebudou bocni airbagy... ne každej má boční airbagy v novým modelu a ne každej starej model nemá boční bagy, ten můj je třeba má Citovat
paul jane Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 2 cakom : tak to bude raketa asi taky velka ja si myslim ze do stareho modelu sedacky do 4000 je dobra cena pac za tu to neprecalounis . Citovat
vojti26 Odesláno 8. listopad 2008 Autor Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: paul jane kozene sedacky sehnat neni az takovej problem problem je cena jinak sedacky z old do new modelu nelze dat pac u sedana jsou jine zadni operadla a airbag to je asi to posledni ten se da vypnout kdyz tak. new model ma jine sklapeni tech operadel takze to je ten problem. jinak pro zajimavost ja jsem sehnal bezova ve velmi peknem stavu za 2500,- komplet do stareho modelu i s ridici jednotkou ale uz jsem to ve nejakem vlaknu psal [upravil dne 8.11.2008 paul jane] tak to jsi pro me mocny carodej....jako komplet predni i zadni lavici jen za 2500? bezovy bych mit nemoh ale kdyby jsi za tu cenu sehnal cerny tak si necham tvy jmeno vytetovat na prsa:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.