Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chci se zepotat jestli jde nak na 306ku dostat na zadni napravu kotouce a co je potreba sehnat je to 1,4 97rok

musi se menit hlavni brzdovej valec? a jak by to bylo s ruckou a na kolik to tak vyjde?

[upravil dne 6.11.2008 kopr]

Odesláno

no jen me to tak nak napadlo ze by to bylo znat ze by to lip brzdilo a hlavne nak me zacina vrzat zadni naprava tak kdybych schanel jinou jestli by nebylo lepsi sehnat kotoucovou ale asi je to hovadina co

Odesláno

rozměry jsou stejné--jen abys za tu kotoučovou nápravu nedal více,než za generálku té Tvojí....

ten rozdíl v brzdách na zadní nápravě je neznatelný (když jsou obě v pořádku)

Odesláno

no ja pro ni nejsem rozhodnutej jen me to tak napadlo :super

dal jsem na stavajici maznice ze se mi uplne zasekla na ceste z mimone tak jsem ji rozhejbal a vrze ale i v 5 neskrta jen vrze tak uvidim casem co s tim nakonec udelam

Odesláno

Pokud se do toho pustis, tak pocitej nejen s cenou napravy, ale radsi i novy kotouce a desticky, mozna silentbloky.... Kdyz uz to budes mit dole, tak se vyplati obrousit a nastrikat spodek. Me se z prace na jedno odpoledne nakonec stala prace na celej tyden, ale auto ted vypada ze spodu lip nez z vrchu :)

http://img146.imageshack.us/my.php?image=dsc4648ej6.jpg

http://img146.imageshack.us/my.php?image=dsc4705fj5.jpg

[upravil dne 6.11.2008 mocheek]

Odesláno
Původně zaslal: kopr

no tak to vypada fakt precizne a ty jsi menil na kotoucovou?

nebo us tam byla?

Původně zaslal: mocheek

Pokud k ty naprave dostanes i lanovody k rucce a nebudou prestrihany brzdovy hadice, tak by výměna měla být jednoduchá. Delal jsem to na TD.

;)

Odesláno

Pokud se do toho pustis, tak pocitej nejen s cenou napravy, ale radsi i novy kotouce a desticky, mozna silentbloky.... Kdyz uz to budes mit dole, tak se vyplati obrousit a nastrikat spodek. Me se z prace na jedno odpoledne nakonec stala prace na celej tyden, ale auto ted vypada ze spodu lip nez z vrchu :)

http://img146.imageshack.us/my.php?image=dsc4648ej6.jpg

http://img146.imageshack.us/my.php?image=dsc4705fj5.jpg

[upravil dne 6.11.2008 mocheek]

Teda, ty fotky jsou parádní. :o Vypadá to ještě líp, než jak jsi mi dneska u mě řikal. :super Je fakt, že se investice do nápravy prodraží, ale když to vypadá takhle, tak bych takový investice nelitoval nai já a hlavně je to už nafurt. :D:potlesk

Edit: kdyby ještě někdo měl zájem, tak mam doma navíc jednu kotoučovou nápravu ze svýho XSička, je to komplet s brzdama a torzkama a náprava je i na ABS ;)

[upravil dne 7/11/08 Stifler]

Odesláno

nic proti,ale dával jsem kotouče na 306 1,4 taky,a brzdí to ne neznatelně,ale asi o 100procent líp.Náprava je,pokud nemáš ABS na každé straně o 1 cm širší,ale ničemui to nevadí.Musíš k tomu mít lanovody.Hadičky jsou stejný jako u bubnů,ale né trubičky.

[upravil dne 7/11/08 marty777]

post-0-14109602932314_thumb.jpg

Odesláno

I na TD, ktery ma vetsi bubny nez 1.4, je vymena hodne znat. Jen rucka ma na bubnech vetsi ucinek, na suchu je problem to s kotoucema utrhnout :)

BTW, ta moje naprava je od Marty777 :)

Odesláno

I na TD, ktery ma vetsi bubny nez 1.4, je vymena hodne znat. Jen rucka ma na bubnech vetsi ucinek, na suchu je problem to s kotoucema utrhnout :)

BTW, ta moje naprava je od Marty777 :)

To jsem rád,že seš spokojenej :super

Odesláno
Původně zaslal: marty777

nic proti,ale dával jsem kotouče na 306 1,4 taky,a brzdí to ne neznatelně,ale asi o 100procent líp.Náprava je,pokud nemáš ABS na každé straně o 1 cm širší,ale ničemui to nevadí.Musíš k tomu mít lanovody.Hadičky jsou stejný jako u bubnů,ale né trubičky.

a jaky trubicky se musi vymenit ???????? ty co jdou od posilovace nebo ty co pokracujou za hadickou us na naprave jinak vypada to lip :super

[upravil dne 9.11.2008 kopr]

Odesláno
Původně zaslal: kopr

Původně zaslal: marty777

a jaky trubicky se musi vymenit ???????? ty co jdou od posilovace nebo ty co pokracujou za hadickou us na naprave jinak vypada to lip :super

[upravil dne 9.11.2008 kopr]

Ty co jsou na nápravě k brzdovým třmenum,ale měly by tam:papa bejt

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...