dýzl Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Jsou 1,9 orr 1,8 D a TD v případě přetržení rozvodového řemene potkávací? V jednom fóru jsem se dočetl,že se (jde o P309,1,9D-nemůže natočit) může roztahovat,že není potkávací.Já si myslím,že je,že se v případě přetržení řemene mohou potkat ventily s písty.Jak to je? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Toz nevim jak to je u peugeotu, ale u Fiatu 1.7 TD potkavaci nebol Citovat
oddie Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Neznám nepotkávací diesel. Ze své podstaty je i hovadina, aby takový existoval, vzhledem ke kompresním poměrům - jen si to kuste jen spočítat, jak velký, či spíše malý je spalovací prostor. To o tom fiatím TD je blbost. Citovat
dýzl Odesláno 6. listopad 2008 Autor Odesláno 6. listopad 2008 http://www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8998&postdays=0&postorder=asc&start=30 Zde je ono zmiňované fórum,kde člen s nickem bombastic tvrdí opak.Osobně kdybych neviděl jak vypadá hlava,tak bych si to možná také myslel. To lubko-pokud vychází soudobá 1,7 TD s někdejšího motoru 1,7d (typ 022A5000) tak se v přip.roztržení potkají-má hlavu velmi podobnou pežotí. Citovat
oddie Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 škoda času na to klikat, to není fórum, ale nesourodá směs podivných výkřiků do tmy. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 oddie, tak ja nevim... Ale o tom 1.7 TD 51 KW, sa to hovorilo, cital som to v odbornej recenzii, i na fiatackom fore... Citovat
pastorek Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Plne súhlasím s oddiem. V dieslovom motore nieje toľko priestoru aby sa nestretli ventily s piestom. Citovat
Fusion Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Já to slyšel o 1.2 benálu v Puntu. Citovat
oddie Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Benzín - kompresní poměr 1:8 až 1:12. Spalovací prostor je dost velký, většinou je tvořen vybráním v hlavě, dá se natvarovat tak, že se to nesrazí, je na to relativně dost místa. Ale i tak je dost benzíňáků, které se potkají, holt při konstrukci je třeba zohlednit důležitější věci. Diesel - kompresní poměr 1:20, klidně i víc (1,9D od PSA má 23, turbodiesely mívají méně, okolo těch 20). Zásadně zde bývá rovná hlava, na vybrání není žádná rezerva. Už tak je třeba započítat objem vírové komůrky u komůrkáče, nebo vírového prostoru v pístu u přímovstřiku. A byť jsou diesely zpravidla nadčtvercové, nebo aspoň čtvercové, pořád zbývá ten spalovací prostor příliš malý na to, aby pobral zdvih plně otevřeného ventilu. Pokud budu počítat, že vírová komůrka nemá žádný objem, a vezmu motor 1,9D se zdvihem 88mm, zbylo by mi na spalovací prostor na výšku ani ne 3,5mm. Připočítejte tu komůrku, že vám zvětší objem, a budou z toho třeba jen 2mm. A do toho byste chtěli nacpat místo na zdvih ventilů? Na internetu se píše leccos, a leccos se taky bez rozmyslu opakuje, i když je to zjevná blbost. Ale budiž, já klidně uznám, že se mýlím - ale ukažte mi takový motor někdo rozebraný, že se to tam skutečně vejde, ačkoliv jsem vám v předchozích řádcích napočítal opak. Opravdu rád takový motor uvidím, vážně. Ale než jej uvidím, budu si o těch \"odborných\" recenzích myslet svoje... Citovat
wooody Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Souhlasim s oddim, jeste sem takovej motor nevidel, dneska se vsechno zmensuje, takze ve spal prostoru se musi vyuzit kazdy mm, a jak psal oddi zbejvaj tam naky 2 mm a ventil se otvira cca 1cm, takze kdyz se nad tim clovek zamysli, tak zjisti ze to proste narazi.... Citovat
ondra123 Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 souhlas, je to hloupost, jedině oddělat hlavu dát ji na ponk a pak už se z pístem nepotká :mrkDIESEL SE VŽDYCKY POTKÁ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.