Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Miku

Momentálně mám doma asi týden Nikon D80 s objektivem AF-S DX Zoom-Nikkor IF ED 18-135 mm f/3,5-5,6G - zatím supr :super

Jo..v celku dobra volba...ale nanejaky pohyb (auta, lietadla,...) to stacit nebude...no krajinka a podobne...super...

Odesláno

Vvitty: uvidíme, co bude, já to takhle předběžně zatím vidím asi na EOS 450D, vzhledem k tomu, že je dost velké riziko, že v té divočině dojde k úhoně, tak i tak je to dost...

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Tak na normální věci mám Canon 720IS, ten zvládne hodně. Ale na krajinky z divočiny je přeci jen lepší vzít něco jiného...

Canon 720IS jsem koupil moji drahy polovicce jako zaznamnik do kabelky a docela me prekvapil. Ale porad se radsi taham s poradnym fotakem :)

Odesláno

Zdar, měl bych ještě jeden typ z vlastní zkušenosti. :)

Taky jsem konečně přešel na digit. zrcadlovku. Při výběru rozhodovala cena a hlavně typ bajonetu objektivu. Proč? Kámoš fotí docela na slušné úrovni a má Konicu. Takže jsem vybíral foťák se stejným bajonetem. Jelikož Konica už nevyrábí , šel jsem do Sony. Set s objektivem 18-70 pod 10 000,-. Teď si můžu velký teleobjektiv kdykoliv půjčit než si pořídím vlastní. S bleskem je to to samé. ;)

Velmi slušný výběr je tady.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Vvitty: uvidíme, co bude, já to takhle předběžně zatím vidím asi na EOS 450D, vzhledem k tomu, že je dost velké riziko, že v té divočině dojde k úhoně, tak i tak je to dost...

450D - dobrá volba :super

Odesláno

kdyz uz tu zminujete ten typ bajonetu, tak Pentax je asi jediny vyrobce, ktery bajonet nemeni a tak na nejnovejsi telo jde dat i dvacet let stare sklo a foti to ;) u ostatnich si o tom lze tak akorat nechat zdat... a v UK ci na ebay lze zakoupit moc pekne mechanicke kousky v cenach par stovek :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...