Pepouch Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Dneska mně tak napadlo že před zimou zkontroluju zašroubování oka do zadní části a ejhle:myslim Frantici tohle trochu nedomysleli.Závit je v trubce která je plně průchozí a veškerej bordel co vám víří za kolama jde přímo do tý trubky,je brutálně zarezlej závit a ještě to je plný bordelu.Takže zkontrolujte aby vás to potom nezaskočilo. Citovat
Guest servisman Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 není za to pokud se sežene závitník protáhnout a namazat,ale mne to neva protože mám vzadu tažné na kterém jsem xkrát někoho v zimním období roztahoval,přednější je přední když potřebuješ TY odtáhnout Citovat
Pepouch Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Přední je důležitější,ale každýmu se může stát že přistane mimo silnici a bude potřebovat vytáhnout za \"prdel\".A tažný každej nemá že. Citovat
čakom Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Přesně jak píše Pepouch. Já ten závit mám zasranej od té doby co jsem to koupil a chystám se že bych to konečně vyčistil. Citovat
kupák Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Celkem dobrej nápad, asi je oba o víkendu prohlídku, případně vyčistí a nacpu vazelínou, ať tam bordel nemůže. Citovat
Guest servisman Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Pepouch Přední je důležitější,ale každýmu se může stát že přistane mimo silnici a bude potřebovat vytáhnout za \"prdel\".A tažný každej nemá že. je mi to známo taky jsem si stím vyhrál pročistil a pod pak i namazal.Nemusíš míti tažné ,ale někdo nemá ani tažné oko Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Taky se na ně mrknu o víkendu, ale jestli si dobře pamatuji, tak když jsem si přinesl tažné oko domů tak jsem ho tam zkoušel tak by tam nemuselo tolik toho nepořádku být. Citovat
Pepouch Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Určitě by bylo dobrý dát na konec trubky nějaký plastový víčko,celej ten problém je vtom,že je ta trubka průchozí.A zrovna je v místě kam jde bordel pod tlakem,to nechápu proč to není na konci uzavřený. Citovat
Guest servisman Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Pepouch Určitě by bylo dobrý dát na konec trubky nějaký plastový víčko,celej ten problém je vtom,že je ta trubka průchozí.A zrovna je v místě kam jde bordel pod tlakem,to nechápu proč to není na konci uzavřený. na konec dáti špunt a bude to korek je všude :-) jen když je potřeba ne vždy se ti to hodí něco vyndávat stačí to zabalit do igelitu Citovat
Pepouch Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: Pepouch Určitě by bylo dobrý dát na konec trubky nějaký plastový víčko,celej ten problém je vtom,že je ta trubka průchozí.A zrovna je v místě kam jde bordel pod tlakem,to nechápu proč to není na konci uzavřený. na konec dáti špunt a bude to korek je všude :-) jen když je potřeba ne vždy se ti to hodí něco vyndávat stačí to zabalit do igelitu Souhlas;) Citovat
kupák Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 já bych to nacpal tou vazelínou. u 405 jsem měl obalený ten šroub, co se ním spouštělo rezervo a paráda Citovat
Pepouch Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: kupák já bych to nacpal tou vazelínou. u 405 jsem měl obalený ten šroub, co se ním spouštělo rezervo a paráda Jo,jo,u 405 to bylo taky zajímavý,když se to neudržovalo,byla to katastrofa. Citovat
Guest servisman Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 přesně s rezervou u 405 s tím šroubem byly občas patálie, Citovat
kupák Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Já když koupil 405, byl šroub trochu ohnutý a orezlý, tak jsem ho srovnal, protahnul závit, vršek nastřík sprejem a zbytek závitu od \"matky\" dolů obalil do tuhé vazelíny. Pak už jsem to rezervo vyndaval 2x nebo 3x, abych zkontroloval tlak a dofoukal a nikdy nebyl problém. Vždy šlo povolit nádherně. Naposled jsem to udělal, než jsem Dědka prodal... Citovat
Guest servisman Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: kupák Já když koupil 405, byl šroub trochu ohnutý a orezlý, tak jsem ho srovnal, protahnul závit, vršek nastřík sprejem a zbytek závitu od \"matky\" dolů obalil do tuhé vazelíny. Pak už jsem to rezervo vyndaval 2x nebo 3x, abych zkontroloval tlak a dofoukal a nikdy nebyl problém. Vždy šlo povolit nádherně. Naposled jsem to udělal, než jsem Dědka prodal... já měl ventilek dole takže jsem jen nasadil zespodu hadici a dofoukl,ani jsem to nevyndával Citovat
Guest juraj.k Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 tak toto mam uz sa sebou.kamosovi prdlo auto a potreboval odtiahnut a ako napotvoru som tam nemohol zasrobovat to ocko...nic nepomahalo a tak som vytiahol zavitniky a pomalicky som to prebehol.rozmyslal som ze tam dam plastelinu ale asi to len dobre namazem a dam tam neaky silnejsi sacok a zaistim gumickou. Citovat
rarasik Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 tiež som asi 1,5 hodiny čistil trubku a závit:grr nemal som závitník:myslim potom som tam natlačil vazelínu a v pohodeeeee:super Citovat
Guest servisman Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: Ferry co je tam vlastne za zavit M12 ? stačilo pohledat ale snad tohle pomůže Citovat
paul jane Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 jen se zeptam da se to oko koupit samotne v peugeotu nevite popripade cena diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.