Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska mně tak napadlo že před zimou zkontroluju zašroubování oka do zadní části a ejhle:myslim Frantici tohle trochu nedomysleli.Závit je v trubce která je plně průchozí a veškerej bordel co vám víří za kolama jde přímo do tý trubky,je brutálně zarezlej závit a ještě to je plný bordelu.Takže zkontrolujte aby vás to potom nezaskočilo.

Guest servisman
Odesláno

není za to pokud se sežene závitník protáhnout a namazat,ale mne to neva protože mám vzadu tažné na kterém jsem xkrát někoho v zimním období roztahoval,přednější je přední když potřebuješ TY odtáhnout

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Pepouch

Přední je důležitější,ale každýmu se může stát že přistane mimo silnici a bude potřebovat vytáhnout za \"prdel\".A tažný každej nemá že.

je mi to známo taky jsem si stím vyhrál pročistil a pod pak i namazal.Nemusíš míti tažné ,ale někdo nemá ani tažné oko ;)

Odesláno

Určitě by bylo dobrý dát na konec trubky nějaký plastový víčko,celej ten problém je vtom,že je ta trubka průchozí.A zrovna je v místě kam jde bordel pod tlakem,to nechápu proč to není na konci uzavřený.

Guest servisman
Odesláno

Určitě by bylo dobrý dát na konec trubky nějaký plastový víčko,celej ten problém je vtom,že je ta trubka průchozí.A zrovna je v místě kam jde bordel pod tlakem,to nechápu proč to není na konci uzavřený.

na konec dáti špunt a bude to korek je všude :-) jen když je potřeba ne vždy se ti to hodí něco vyndávat

stačí to zabalit do igelitu

Odesláno
Původně zaslal: honza406

na konec dáti špunt a bude to korek je všude :-) jen když je potřeba ne vždy se ti to hodí něco vyndávat

stačí to zabalit do igelitu

Souhlas;)

Odesláno
Původně zaslal: kupák

já bych to nacpal tou vazelínou. u 405 jsem měl obalený ten šroub, co se ním spouštělo rezervo a paráda

Jo,jo,u 405 to bylo taky zajímavý,když se to neudržovalo,byla to katastrofa.

Odesláno

Já když koupil 405, byl šroub trochu ohnutý a orezlý, tak jsem ho srovnal, protahnul závit, vršek nastřík sprejem a zbytek závitu od \"matky\" dolů obalil do tuhé vazelíny. Pak už jsem to rezervo vyndaval 2x nebo 3x, abych zkontroloval tlak a dofoukal a nikdy nebyl problém. Vždy šlo povolit nádherně. Naposled jsem to udělal, než jsem Dědka prodal...:(

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: kupák

Já když koupil 405, byl šroub trochu ohnutý a orezlý, tak jsem ho srovnal, protahnul závit, vršek nastřík sprejem a zbytek závitu od \"matky\" dolů obalil do tuhé vazelíny. Pak už jsem to rezervo vyndaval 2x nebo 3x, abych zkontroloval tlak a dofoukal a nikdy nebyl problém. Vždy šlo povolit nádherně. Naposled jsem to udělal, než jsem Dědka prodal...:(

já měl ventilek dole takže jsem jen nasadil zespodu hadici a dofoukl,ani jsem to nevyndával

Odesláno

tak toto mam uz sa sebou.kamosovi prdlo auto a potreboval odtiahnut a ako napotvoru som tam nemohol zasrobovat to ocko...nic nepomahalo a tak som vytiahol zavitniky a pomalicky som to prebehol.rozmyslal som ze tam dam plastelinu ale asi to len dobre namazem a dam tam neaky silnejsi sacok a zaistim gumickou.

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Ferry

co je tam vlastne za zavit M12 ?

stačilo pohledat ale snad tohle pomůže ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...