dýzl Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Nespletl jsem se při čtení? měřil jsem matici na honokinet.kloubu na autě a měla by být 38mm.Když jsem kupoval kloub na BX ,dodnes mi leží doma,protože mi ho z5 nevzalprotože nepasoval na 14RE ,ale na D a TD a na benzínové BX.Na krabici je mimo BX i P 305 all models 82-8/84 a 405,ale matice na něm je 36mm.Je možné použítí různých rozměrů matic? Jde o P405 GRD,rv89 Citovat
Dundee Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Na 405 je normální velikost matice 35 mm, používá se ořech 36;) Citovat
dýzl Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Tak na pravém kole mám větší,posuvkou jsem naměřil právě 38mm,levé jsm neměřil,bo je na něm ta hvězdicová krytka se závlačkou (stejné to bylo na BX).Dík za odpo,mám to tedy nějaké neorigo. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: dýzl Tak na pravém kole mám větší,posuvkou jsem naměřil právě 38mm,levé jsm neměřil,bo je na něm ta hvězdicová krytka se závlačkou (stejné to bylo na BX).Dík za odpo,mám to tedy nějaké neorigo. Rozměr klíče (většinou ořech Gola) na tu matku není tak důležitý. Když pasuje závit a v náboji kola nasadíš klíč na matku--je úplně jedno,jaký je rozměr klíče (ořechu) Nechci se přít--musel bych do garáže--ale dával jsem i matku na 40 klíč... Citovat
dýzl Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 To Ozzy- jen jsm si to prověřil na svém a ptal se na normální běžnou velikost matky,myslel jsem že to bude jako u BéXa,tj 36. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.