oddie Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Tak k tomu opravdu není třeba žádný komentář smíchy jsem to ani nedočetl... Citovat
bodmrazu Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Taky znam tenhle web... Je to opravdu kvalitni pocteni... Citovat
white Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 No chvíli jsem nechápal která bije, pak jsem se bavil, pak jsem zapoměl na denní starosti a docela dobře se odreagoval, ale bylo toho moc najednou a tak jsem to také nedočetl. Ale jinak good. Citovat
vix Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Si projedte cisla http://octaviaclub.unas.cz/009.htm Citovat
rimmer Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 http://octaviaclub.unas.cz/005.htm no tak to je LOL auto ma 60k a on tam toho navesi OMG OMG Citovat
KUBIK 306 Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 Tak tu Oktávku bych předjel i já s 306 Citovat
impact Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 ja na to koukam a rikam si, tak to bude aspon 1.8T a ona je to 1.4 Citovat
Honza Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 Mam pocit že až dodělam svýho naf?áka, tak se asi budu asi stydět přijet na clubovej sraz. To bude kritika......... Citovat
rimmer Odesláno 21. duben 2004 Odesláno 21. duben 2004 Napsán autorem KUBIK 306 Tak tu Oktávku bych předjel i já s 306 Mno ono tohle auto bohuzel pro majitele predjede aj favorit, z proto, ze bude ponekud lehci. Ale vypada to zajimave, to se musi nechat...teda az na ty kone Citovat
oddie Odesláno 21. duben 2004 Autor Odesláno 21. duben 2004 Honza: no, tak budeš holt trochu za exota, no já myslím, že jsi zvyklej, ne? Na Slapech ostatně pamatuju s tvým autem jednu takovou malou příhoddu, kterou jste asi nikdo nepostřehl: jak tam stály auta v řadě, a kolem procházeli lidi a okukovali, tak někdo z těch, co se tam přijeli jen mrknout, u tvého auta povídá: \"hele, to bude asi ten Merkurek, ne?\" Říkám mu, ne, to je Honzy z Liberce, jak jste na to jako přišel, že to měl být zrovna Merkurek??? A on s naprosto bezelstným výrazem povídá: \"no že to křídlo vypadá jak ze stavebnice Merkur!\" Ta odpověď mě naprosto dorazila... Jinak, jak vůbec pokračuješ? Ten tvůj kolega, když jsem mu tehdy dával pro tebe ty světla, povídal něco o tom, že stavíš nějaký motor - jako že 1,9TD převrtaný na 2,1 či co, tak se pochlub, jak pokračuješ? Citovat
Honza Odesláno 21. duben 2004 Odesláno 21. duben 2004 No za exota asi trochu jo. Ale ja prostě potrebuju auto s pokud možno co nejmenší spotřebou. Takže stavim spíš takovej showcar. Spousta lidí to nechápe. Ja se pak jenom směju, když se ma jet na sraz třeba do Brna a majitel 2.0GTI se cpe k někomu do auta protože nemá na benzín na cestu. Pak si s usměvem na tváři natankuju \"ropáka\" a tradá Sem vysmátej ze spotřeby kolem 5,5l na 100km. Jinak ta příhoda je dobrá Ale zazil sem i lepší. Ale to je na trochu delší povídání. Ten motor to byl nenom takovel hokus pokus. Bohužel to nedopadlo tak jak sem chtel, takže mám v garáži rozebraný tři motory, každej jinej a až mě to zas chytne tak se do toho zas obuju a postavim z toho něco. Pohravam si s myšlenkou s motorem z Boxera 2.5TDI. Zatim nam na ježdění kompletně zgeneralkovanej muj motor. Teda zatím ....... A s autem zdarně pokračuju. Pořád něco zavařuju, upravuju a vymejšlim bejkárny. Pořád to nebere konce. Už na tom makám 4 měsíce. Už se nemůžu dočkat až vyjedu. Citovat
oddie Odesláno 21. duben 2004 Autor Odesláno 21. duben 2004 No to je teda ostuda, ten motor. Tobě koukám voní spíš ta plechařina a vaření, než mechanika a motory, což? Koukej už dát dohromady nějakej rozumnej motůrek! 2,5TDI z Boxera mi teda moc neříká, ale kdybys potřeboval něco z 1,8TD, mám tu nějaké zbytky dvě čerpadla Bosch, dva intercoolery, dvě vačky (jednu dokonce s vývěvou na vačku, druhou s řemenicí). Akorát hlavu nemám, ta co tu mám je prasklá - klasika. Do svého auta tu mám taky přichystanej 1,9D, co tam původně patří, ten TD co je tam teďka, časem asi půjde zas ven... uvidím. Já na to auto holt koukám trochu jinýma očima... zatím nejdražší vychytávka, o které docela vážně uvažuju, je Webasto Citovat
oddie Odesláno 21. duben 2004 Autor Odesláno 21. duben 2004 Webasto je firma dodávající prima vychytávky www.webasto.cz - najdi si tam: nezávislé topení teplovodní, ten základní typ... akorát ta cena je průser, 20tis bez DPH. Citovat
oddie Odesláno 21. duben 2004 Autor Odesláno 21. duben 2004 Jo jo, dělaj leccos. Ale to nezávislé topení je nejzajímavější... no mám na to kdyžtak celé léto Tak co bude s těmi motory? Na čem skončila ta převrtávka na 2,1, nebyla nálada, nebo se něco nezadařilo? Citovat
Honza Odesláno 21. duben 2004 Odesláno 21. duben 2004 No skončilo to hlavně na lidech. Naladu a elán mám pořád. Ale lidi......... Nejdřív každej všechno sežene, zařídí, udělá, každej má všechno v garáži, každej má někde znamosti a nic nebude problem a pak když přijde tvrdy na tvrdy tak samý výmluvy jak je někdo nemocnej, každej všechno zrovna včera vyhodil a nikdo vlastně nic nemůže. Jedinej na koho se fakt dneska můžeš spolehnout seš sam na sebe. Jsou sice vyjimky ale těch je malo. Takže jak řikam, na motory teprve přijde čas. Mam doma dva 19D, jeden 2,5TD z 505ky a 2,1TD z 605ky. Ale jsou trochu rozhašený, takže z toho někdy postavim nějakou uchylnost Citovat
oddie Odesláno 21. duben 2004 Autor Odesláno 21. duben 2004 To znám... Na druhou stranu ale, taky strašnou spoustu věcí prostě vyhážu. Znám to totiž i z té druhé stránky - každý něco \"určitě\" chce a \"určitě\" si pro to přijede, a? mu to \"schovám\" - a už o něm v životě neslyším. Dokonce jsou i experti, co volají, že právě sedají do auta a jedou si pro to - a kurwa, ono už je to tři měsíce a eště sem nedojeli, zato ale už mezitím volali kvůli něčemu dalšímu. To jsme myslím probírali tehdy v hospodě, což? Citovat
Honza Odesláno 22. duben 2004 Odesláno 22. duben 2004 jo jo znam. Taky spoustu věcí vyhazuju. Ale dost často se snane že co vyhodim tak za tejden nutně potřebuju Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.