Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim a chtel bych se zeptat jestli jste nekdo neresil tento problem: nechodi mi abs a v servise bylo zjisteno je jedno kolo nesnima no jo ale cidlo je OK ale na kloubu chybi protikus (ty zoubky je jich tam 48) proste to orezlo a upadlo. Neresil jste to nekdo? Reseni je pry novy kloub ale je to skoda protoze poloosy jsou naprosto v poradku. Co vy na to?

Dik T.

Odesláno

Je to 406 Hdi Break r.v. 2001. Co se tyce sundani a opetovneho nalisovani to si neumim predstavit jak to udelat. Krouzek bude patrne orezlej a pri sundavani se poskodi a i kdyby jak ho tam nalisovat? Koukal jsem ze na nektera auta se krouzky delaji ale na 406 jsem to nenasel bohuzel.:grr

Odesláno
Původně zaslal: Tomáš

Je to 406 Hdi Break r.v. 2001. Co se tyce sundani a opetovneho nalisovani to si neumim predstavit jak to udelat. Krouzek bude patrne orezlej a pri sundavani se poskodi a i kdyby jak ho tam nalisovat? Koukal jsem ze na nektera auta se krouzky delaji ale na 406 jsem to nenasel bohuzel.:grr

Jestli máš typ,co se kroužky ABS vyměnit nedají,(nepsal jsi typ

auta),tak jedině nová poloosa--jak jinak to opravit??

Odesláno
Původně zaslal: Tomáš

Da se to resit vymenou hom. kloubu ten maji v Peugeotu za 1800,- slo mi jen o to zda neni mene narocna varianta

řešil bych to výměnou za repas poloosu,ale je to věc názoru :myslim

Odesláno

Kdysi mi praskl ten kroužek, tak mi ho tam opatrně přibodovali. Takže kdyby sis sehnal z vadné poloosy jen ten kroužek, tak by to asi šlo.

Pro úplnost doplním, že ta poloosa vydržela ještě asi 100 t. km po tomto zásahu, homokineťák klepal ale už od koupě (koupeno s 80t km), takže asi v 250 000 km jsem to nervově nevydržel a dal novou poloosu.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem dnes zjistil, že mám na předním kole ten zubatý kroužek prasklý, takže mne čeká stejná práce. Podařilo se Ti to nějak vyřešit? Asi zkusím obejít servisy, jestli to už někde nedělali a nemají s tím zkušenost (nový kloub je opravdu krajní řešení).

Co by se stalo, kdyby upadl úplně? Podle mne by jednotka považovala kolo za stále točící a pro tohle kolo by nefungovalo ABS při jeho zablokování.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...