Tomáš Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Zdravim a chtel bych se zeptat jestli jste nekdo neresil tento problem: nechodi mi abs a v servise bylo zjisteno je jedno kolo nesnima no jo ale cidlo je OK ale na kloubu chybi protikus (ty zoubky je jich tam 48) proste to orezlo a upadlo. Neresil jste to nekdo? Reseni je pry novy kloub ale je to skoda protoze poloosy jsou naprosto v poradku. Co vy na to? Dik T. Citovat
vendelinek Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Dej si auto do podpisu,takle se neví o jaký auto jde,a je lepší přehled,vydrž,on se někdo ozve, [upravil dne 4.11.2008 vendi.stejskal] Citovat
ozzy56 Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 sundat ze staré poloosy(vrakoviště) a nalisovat ?? Citovat
Tomáš Odesláno 4. listopad 2008 Autor Odesláno 4. listopad 2008 Je to 406 Hdi Break r.v. 2001. Co se tyce sundani a opetovneho nalisovani to si neumim predstavit jak to udelat. Krouzek bude patrne orezlej a pri sundavani se poskodi a i kdyby jak ho tam nalisovat? Koukal jsem ze na nektera auta se krouzky delaji ale na 406 jsem to nenasel bohuzel. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: Tomáš Je to 406 Hdi Break r.v. 2001. Co se tyce sundani a opetovneho nalisovani to si neumim predstavit jak to udelat. Krouzek bude patrne orezlej a pri sundavani se poskodi a i kdyby jak ho tam nalisovat? Koukal jsem ze na nektera auta se krouzky delaji ale na 406 jsem to nenasel bohuzel. Jestli máš typ,co se kroužky ABS vyměnit nedají,(nepsal jsi typ auta),tak jedině nová poloosa--jak jinak to opravit?? Citovat
Martin.405 Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 šak kup poloosu, zas taková tragédie to není a tu starou můžeš prodat Citovat
Tomáš Odesláno 4. listopad 2008 Autor Odesláno 4. listopad 2008 Da se to resit vymenou hom. kloubu ten maji v Peugeotu za 1800,- slo mi jen o to zda neni mene narocna varianta Citovat
ozzy56 Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: Tomáš Da se to resit vymenou hom. kloubu ten maji v Peugeotu za 1800,- slo mi jen o to zda neni mene narocna varianta řešil bych to výměnou za repas poloosu,ale je to věc názoru Citovat
Tomáš Odesláno 4. listopad 2008 Autor Odesláno 4. listopad 2008 To je taky reseni treba firma Glogar repase poloos cena 1500,- a dva roky zaruka. Citovat
P607Olda Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Kdysi mi praskl ten kroužek, tak mi ho tam opatrně přibodovali. Takže kdyby sis sehnal z vadné poloosy jen ten kroužek, tak by to asi šlo. Pro úplnost doplním, že ta poloosa vydržela ještě asi 100 t. km po tomto zásahu, homokineťák klepal ale už od koupě (koupeno s 80t km), takže asi v 250 000 km jsem to nervově nevydržel a dal novou poloosu. Citovat
Leo Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Tak jsem dnes zjistil, že mám na předním kole ten zubatý kroužek prasklý, takže mne čeká stejná práce. Podařilo se Ti to nějak vyřešit? Asi zkusím obejít servisy, jestli to už někde nedělali a nemají s tím zkušenost (nový kloub je opravdu krajní řešení). Co by se stalo, kdyby upadl úplně? Podle mne by jednotka považovala kolo za stále točící a pro tohle kolo by nefungovalo ABS při jeho zablokování. Citovat
P607Olda Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 ABS by vyhodnotilo závadu a odpojilo se na celém autě - jako auto bez ABS. Citovat
rex Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Pokud jde srazit ..tak vrakáč a nalisovat novej na P605 takhle vyřešeno... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.