Devils-night Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Ahoj,chtěl sem se zeptat jestli je možný že po výměně nemrzky mi začla tect vodní pumpa.Přes léto mi tek chladič tak sem lil jen destilku a ted sem koupil novej,nalil nemrzku a vypada to ze budu muset menit jeste pumpu :-( . Druha otazka,pokud je to opravdu pumpa,zvladnu ji vymenit sam?predpokladam ze se musi sundat rozvodak,o tom sem se tu docet ze ho zvladne vymenit i cvicena opice,tak jestli tam neni jina zaludnost.Co sem koukal tak pumpa se da koupit v kelly od 600 do 1700 , je lepsi si za ni priplatit? Jinak se jedná o novej model 309tky a 1,9D. Díky za rady. Citovat
Demo Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 To je jeden z duvodu, proc se meni pumpa pri rozvodech Citovat
oddie Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Normalka, zaludnosti tam nejsou, staci zaaretovat rozvody, remen jen povolit a sundat z kladky a pumpy. U 1,9D celkem prehledna vec. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: Demo To je jeden z duvodu, proc se meni pumpa pri rozvodech Tomu moc nerozumím. Pumpa se mění hlavně proto,že nový řemen je více našponovaný a než se ,,usadí\'\'--dostávají více zabrat ložiska a ucpávka pumpy. Citovat
třídvířko Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Pokut nejsi úplně nešikovnej,tak to zmákneš.U 309D se to dělá docela dobře... Citovat
Devils-night Odesláno 4. listopad 2008 Autor Odesláno 4. listopad 2008 Díky za rady,tak to vypada ze se do toho pustim sam,kdyz to neni slozity. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: Devils-night Díky za rady,tak to vypada ze se do toho pustim sam,kdyz to neni slozity. kup pumpu uprostřed cenové nabídky... Citovat
Marcel505 Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Hlavně tam pak dej nový šrouby a dotáhni správným momentem! Citovat
EXI.60 Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 To se mi stalo už u dvou aut,že po nalití nemrzky začala týct ucpávka-nemrzka je prostě agresivnější. Citovat
Marcel505 Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: EXI.60 To se mi stalo už u dvou aut,že po nalití nemrzky začala týct ucpávka-nemrzka je prostě agresivnější. Spíš se tam dala jiná nemrzka nebo je tam pumpa nějaký ten pátek. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.