dzana.m Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 tak jsem dneska na zkoužku nasadil nové kolečka a seděj i k barve auta co vy nato Citovat
Welis Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Pěkný čím víc vidět skrz kolo tim líp... pěkný pěkný.. :-) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Tak sorry, mozna budu neprijemnej, ale ty 14 ky mi tam pripadaj sakra male ... Na druhej fotke ako tak, ale ta prva .... Na 405 tku by som pod 15 nesel, i to by sem zvazoval... Ale samotny dizajn kolesa je supr.. Citovat
jarajarda Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Můj názor- design kol ujde, ale jsou malé, dal bych 15\", k celku se pro jistotu nebudu vyjadřovat.. Citovat
jakub106GTI Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 design kol dobrý....... ale nějak mě to na to moc nesedí nevim, asi na velikosti záleží a dal bych tam min 16tky Citovat
Ticcino Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Vypadá to brutálně. Jako takové ty klasické americké sporťáky. Mohutné auto, mohutná kola. Pěkný to je. Citovat
dzana.m Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 bigicek a jakou bys to nastříkal barvou ty brzdy rád si nechám paradit Citovat
čakom Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: dzana.m bigicek a jakou bys to nastříkal barvou ty brzdy rád si nechám paradit černou;) Citovat
Marcel505 Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Chtělo by to větší kola. Nebo větší gumy. Původně zaslal: dzana.m bigicek a jakou bys to nastříkal barvou ty brzdy rád si nechám paradit Co takhle stříbrnou? Citovat
PnR Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 strieborna asi ee.. ja by som sa priklonil bud k farbe auta (ak je to nejaky svetlejsia farba) alebo k ciernej, nech viac vyniknu tie kolesa Citovat
čakom Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: PnR strieborna asi ee.. ja by som sa priklonil bud k farbe auta (ak je to nejaky svetlejsia farba) alebo k ciernej, nech viac vyniknu tie kolesa mužu jen souhlasit měl jsem žlutý brzdy když jsem je dal do černé tak kola víc vynikly. [upravil dne 7.11.2008 čakom] Citovat
dzana.m Odesláno 7. listopad 2008 Autor Odesláno 7. listopad 2008 taky sem přemejšlel nad stříbrnou ale když se přikláníte výc kté černé tak dám navás chlapi díky moc za rady jak to budu mít hotový tak dodám foto;) Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Přidám se. Jsem taky pro černou. Mám ji na svém taky. Nemusí na mě upozorňovat všechno, stačí že mám hlučný výfuk. Citovat
dzana.m Odesláno 7. listopad 2008 Autor Odesláno 7. listopad 2008 jak budu mít příští tejden nejak volno tak se nato vrhnu a udelám to tou černou a uvydíme Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: dzana.m jak budu mít příští tejden nejak volno tak se nato vrhnu a udelám to tou černou a uvydíme Jakou barvu hodláš použít? Citovat
dzana.m Odesláno 7. listopad 2008 Autor Odesláno 7. listopad 2008 přímo co je na brzdy prodávaj to v snad vkaždých barvach a laky stojí to kolem dvou stovek myslím že na obalu je napsaný tuning Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.