jarajarda Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Nebudu zde vypisovat celou strašnou příhodu s centrálem, po které jsem doslova psychicky vyčerpán, ale potřeboval bych, jestli někdo nemáte schéma zapojení centrálu, konkrétně konektor motorku centrálu řidičových dveří u 306 rok 99 a výše, mám jen to, co jsem našel v sekci download na hlavní straně a tam je schéma staršího motorku VALEO, který jsem tam měl původně, ale v Peugeotu už ho neumí sehnat, sehnali mi jiný, ale ten má jinou koncovku, koncovku mi k tomu dnes prodali se slovy- to si můsíte přepájet, ale nikde žádné schéma zapojení (což taky v Peugeotu nemají....bože....)a už se tu s tím mordujeme asi 4 hodiny.... Otázka, na kterou asi nikdy nedostanu odpověď- Proč mají Francouzi tolik v lásce neustále měnit věci za podobné se stejnou funkcí, ale tak strašně odlišné, třikrát, padesátkrát v jednom roce výroby...... Někdy mi připadá, že co kus, to originál........................ Mimochodem ta sranda mne už stála cca 2000,- .................................. [upravil dne 3/11/08 jarajarda] 26.pdf Citovat
Pata Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 kolik dratu ma ten puvodni a kolik ten novy motor? Citovat
Béďa Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 99ka je prechodnej rok pro 306ku takze se tomu opravdu nedivim.. nicmene ja mam v PC prirucku k 306ce a Jak na to, nevim jestli je tam neco pouzitelnyho pro tebe ale kdyby si to nemel tak muzu poskytnout.. Citovat
jarajarda Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 5 starý a 5 drátů nový, ale čísla nesouhlasí... Nic jiného kromě toho, co jsem vložil nemám a budu rád za cokoli, díky.. Citovat
jarajarda Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: Béďa 99ka je prechodnej rok pro 306ku takze se tomu opravdu nedivim.. nicmene ja mam v PC prirucku k 306ce a Jak na to, nevim jestli je tam neco pouzitelnyho pro tebe ale kdyby si to nemel tak muzu poskytnout.. Ale mi už z toho hrabe-----,......,,,,,,.....:o Citovat
oddie Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Člověče, vždyť na to stačí multimetr a pět minut... Citovat
jarajarda Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: oddie Člověče, vždyť na to stačí multimetr a pět minut... Jo? Tak přijeď, zařídím Ti nocleh a večeři, když to zmákneš takovým fofrem:D Citovat
Pata Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 odpoj stary motorek. V poloze zamceno budou dva drato spojene - napis si ktere. V poloze odemceno budou spojene dalsi dva draty s tim, ze jeden z nich bude stejny jako v poloze zamceno. Zbyle dva jsou pro ovladani motoru. +12V zamyka, -12V odemyka (Nebo naopak). Stejne zmer i novy motor, vsadim ze, ze to bude na 95% stejne, jen jinak znacene... Citovat
oddie Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: oddie Člověče, vždyť na to stačí multimetr a pět minut... Jo? Tak přijeď, zařídím Ti nocleh a večeři, když to zmákneš takovým fofrem:D Jo, tak to bohužel nemůžu, jezdit někam za nocleh a večeři... Citovat
jarajarda Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: oddie Člověče, vždyť na to stačí multimetr a pět minut... Jo? Tak přijeď, zařídím Ti nocleh a večeři, když to zmákneš takovým fofrem:D Jo, tak to bohužel nemůžu, jezdit někam za nocleh a večeři... Tak Ti nevím jestli jsi to vážně vzal tak vážně, nebo jsi to jako ftip nevzal.... Citovat
čakom Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 zapojení konektoru LP dveře pozice 1 drát č. 8611 ..........2......... M623 ...........3........ 6201 ...........4......... ---- ...........5.......... 6211 ...........6........ 6291 Bohužel nevím jak scháma stáhnout z tech stánek. Možná že čísla nebudou sedět nejde to pořádně přečíst. [upravil dne 3.11.2008 čakom] Citovat
pastorek Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Presne tak. Tri sú na prepínač a prepína sa mínus. Dva sú na motorček a na oboch by malo byť stále napätie. Na oboch rovnaký pól. Smer chodu motorčeka sa robí krátkou zmenou polarity jedného z nich. Na konektore zrejme nameráš 3x - 12. Z toho dva budú pri činnosti centrálu zmenené na +. To je na motorček. Ten ktorý nezmení polaritu je prívod na prepínač. Môže sa stať že budeš mať stále 2x + na motorček. To závisí od toho či je ovládanie robené plusom alebo mínusom. Neviem ako to má konkrétne 306ka. Tak podľa schémy je to ovládané plusom, takže tam bude 3x - pól. [upravil dne 3/11/08 pastorek] Citovat
pastorek Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: čakom zapojení konektoru LP dveře pozice 1 drát č. 8611 ..........2......... M623 ...........3........ 6201 ...........4......... ---- ...........5.......... 6211 ...........6........ 6291 Bohužel nevím jak scháma stáhnout z tech stánek. Možná že čísla nebudou sedět nejde to pořádně přečíst. [upravil dne 3.11.2008 čakom] napíš link a skusím to Citovat
čakom Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: čakom zapojení konektoru LP dveře pozice 1 drát č. 8611 ..........2......... M623 ...........3........ 6201 ...........4......... ---- ...........5.......... 6211 ...........6........ 6291 Bohužel nevím jak scháma stáhnout z tech stánek. Možná že čísla nebudou sedět nejde to pořádně přečíst. [upravil dne 3.11.2008 čakom] napíš link a skusím to Ta stránka není pro veřejnost. možná se tam dá dostat přes servicebox ale to nevim [upravil dne 3.11.2008 čakom] Citovat
čakom Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 bohužel jinak to nejde snad ti to pomůže Citovat
jarajarda Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 Za jakoukoli pomoc děkuji přátelé, brácha na to koukne zítra odpoledne, už jsem mu poslal odkaz, snad mu to pomůže, aniž by se s tím musel mořit další hodiny.. Citovat
jarajarda Odesláno 7. listopad 2008 Autor Odesláno 7. listopad 2008 Tak, byl to boj, ale je to hotové včera jsem si konečně zadělal dveře (no a ztratil jsem asi 2 šrouby.....) Citovat
ppeettrr Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 ahoj, mám podobmý problém. Potřeboval bych proměřit dráty od motorků až k řídící jednotce. Bylo by možné naskenovat to schémátko včetně řídící jednotky? Je to do 306 r.v.99 radiové DO, vedou tam 2 konektory černý a žlutý. Díky Citovat
Guest servisman Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Původně zaslal: ppeettrr ahoj, mám podobmý problém. Potřeboval bych proměřit dráty od motorků až k řídící jednotce. Bylo by možné naskenovat to schémátko včetně řídící jednotky? Je to do 306 r.v.99 radiové DO, vedou tam 2 konektory černý a žlutý. Díky Citovat
ppeettrr Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Díky, ale tohle není ono. Ta jednotka má 2 konektory a vede k ní o hodně víc drátů. Ten obrázek v příspěvcích nahoře vypadá že odpovídá lépe. Je to radiové DO Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.