Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj tak mi nějakej \"dobrák\" :bacha objel klíčem zadní dveře a přední blatník. Auto mám sice pojištěný allriskem (generali) ale je tam minimální spoluúčast 5000kč. Kolik asi tak stojí oprava ? Vyplatí se vůbec brát to přes pojišťovnu ?

Odesláno

No, to záleží, jak to máš hluboko. Pokud jen tak zlehka, tak to zkus rozleštit. Pokud je to hluboko, tak zajeď k lakýrníkovi, ať ti to odhadne. Osobně si ale myslím, že to bude kolem těch pěti klacíků.

Odesláno

taky sem nedávno potkal něakyho kuli smějda mám napříč pátý dveře a kousek boku chytit ho tam tak mu tu ruce rozlamu na sračky a muze zkusit pozadat o invalidní duchod

Odesláno
Původně zaslal: fantom

tak jsem se dneska ještě díval znovu za světla a je to celej pravej bok :bacha já ho tam potkat u toho jak to tam dře tak ho tam snad zabiju :bacha

Tak to by som uz nic nevymyslal a isiel na poistovnu
Odesláno

Tohle jednání jsem nikdy nepochopil. Nejsem žádný svatoušek (zejména, když se někde v baru s klukama vylejeme), ale nikdy jsem vědomě neničil něčí věci. Máme našeho Peugeota poškrábaného od klíče také na celé pravé straně. Nechápu, co tohle musí být za ubožáka asi s malým pérem a trpícím komplexem méněcennosti, že vězme klíč a poškrábe auto! Já ho u toho chytit, tak ho naložím do kufru, odvezu do lesa, tam ho zpráskám co se do něj vejde, svlaču do naha a nechám ho tam! Příště by si parchant rozmyslel, než by sáhl na něčí auto!

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Tohle jednání jsem nikdy nepochopil. Nejsem žádný svatoušek (zejména, když se někde v baru s klukama vylejeme), ale nikdy jsem vědomě neničil něčí věci. Máme našeho Peugeota poškrábaného od klíče také na celé pravé straně. Nechápu, co tohle musí být za ubožáka asi s malým pérem a trpícím komplexem méněcennosti, že vězme klíč a poškrábe auto! Já ho u toho chytit, tak ho naložím do kufru, odvezu do lesa, tam ho zpráskám co se do něj vejde, svlaču do naha a nechám ho tam! Příště by si parchant rozmyslel, než by sáhl na něčí auto!

Tak v tomdle jsme za jedno,taky bych to řešil takovym způsobem,nepochopim,jak někdo může bejt tak bezohlednej k věcem,který mu nic neudělaly,osobně kdybych ho načapal,dal bych mu to k ůhradě ,hajzlovi:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...