fantom Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Ahoj tak mi nějakej \"dobrák\" objel klíčem zadní dveře a přední blatník. Auto mám sice pojištěný allriskem (generali) ale je tam minimální spoluúčast 5000kč. Kolik asi tak stojí oprava ? Vyplatí se vůbec brát to přes pojišťovnu ? Citovat
Ticcino Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 No, to záleží, jak to máš hluboko. Pokud jen tak zlehka, tak to zkus rozleštit. Pokud je to hluboko, tak zajeď k lakýrníkovi, ať ti to odhadne. Osobně si ale myslím, že to bude kolem těch pěti klacíků. Citovat
antal Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Alebo to dotiahni dookola a chod na poistovnu:D Citovat
Pata Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 pokud to jsou 2 dily a zajedes si do autorizaku, tak zaplatis klidne pres 10tis Citovat
fantom Odesláno 4. listopad 2008 Autor Odesláno 4. listopad 2008 tak jsem se dneska ještě díval znovu za světla a je to celej pravej bok já ho tam potkat u toho jak to tam dře tak ho tam snad zabiju Citovat
Welis Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 taky sem nedávno potkal něakyho kuli smějda mám napříč pátý dveře a kousek boku chytit ho tam tak mu tu ruce rozlamu na sračky a muze zkusit pozadat o invalidní duchod Citovat
antal Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: fantom tak jsem se dneska ještě díval znovu za světla a je to celej pravej bok já ho tam potkat u toho jak to tam dře tak ho tam snad zabiju Tak to by som uz nic nevymyslal a isiel na poistovnu Citovat
fantom Odesláno 4. listopad 2008 Autor Odesláno 4. listopad 2008 už mám domluvenou schůzku s likvidačním technikem pojišťovny Citovat
fantom Odesláno 6. listopad 2008 Autor Odesláno 6. listopad 2008 a volali jste policii ? není pak nějaké krácení od pojišťovny ? Citovat
destiny Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Tohle jednání jsem nikdy nepochopil. Nejsem žádný svatoušek (zejména, když se někde v baru s klukama vylejeme), ale nikdy jsem vědomě neničil něčí věci. Máme našeho Peugeota poškrábaného od klíče také na celé pravé straně. Nechápu, co tohle musí být za ubožáka asi s malým pérem a trpícím komplexem méněcennosti, že vězme klíč a poškrábe auto! Já ho u toho chytit, tak ho naložím do kufru, odvezu do lesa, tam ho zpráskám co se do něj vejde, svlaču do naha a nechám ho tam! Příště by si parchant rozmyslel, než by sáhl na něčí auto! Citovat
vendelinek Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: destiny Tohle jednání jsem nikdy nepochopil. Nejsem žádný svatoušek (zejména, když se někde v baru s klukama vylejeme), ale nikdy jsem vědomě neničil něčí věci. Máme našeho Peugeota poškrábaného od klíče také na celé pravé straně. Nechápu, co tohle musí být za ubožáka asi s malým pérem a trpícím komplexem méněcennosti, že vězme klíč a poškrábe auto! Já ho u toho chytit, tak ho naložím do kufru, odvezu do lesa, tam ho zpráskám co se do něj vejde, svlaču do naha a nechám ho tam! Příště by si parchant rozmyslel, než by sáhl na něčí auto! Tak v tomdle jsme za jedno,taky bych to řešil takovym způsobem,nepochopim,jak někdo může bejt tak bezohlednej k věcem,který mu nic neudělaly,osobně kdybych ho načapal,dal bych mu to k ůhradě ,hajzlovi:bacha Citovat
Marselino Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Podle mně bude chtít pojišťovna vidět protokol o způsobené škodě od Policie ČR. Potom to běž urgovat k likvidátorům. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.