Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Prúúúússer jak mraky...

Recommended Posts

Odesláno

skus to teda este prelakovat. Tiez som striekal blatniky na favorite, farba skoro ta ista, akurat ze matna. Ale kaslal som na to, lebo je to favak, ale stacilo trchocha vosku, a ono to nebolo skoro ani poznat...

Odesláno

Branislav : Pokial nechceš vidieť mapu na blatniku, treba nastriekať celý blatník ,ale aj s plničom.Vlastná skúsenosť.Na starej farbe bez plniča farba neschne tak rýchlo ,pretože sa nevpija a môže tiecť -preto ten plnič.

[upravil dne 4.11.2008 janou]

Odesláno

no to ano, to vyzera ako keby to bola cierna zakladovka... :D:D:D Skus vybrusit mokrym smirglom (hrubost 1200) a potom lak. Uvidis, ze to bude v poho, ked je to ta ista barva...

Odesláno

noooo ten.smirgel nieje zlý napad

to jelapovaci vodný šmirgel že??

na to som celkom zabudol

trošku to prelešťím a skusim nejkay black magick hadam to prekrije dačo.:super

Odesláno

tosko: daj sem vacsie fotky, sak z toho neni nic vidiet.... este su tam aj odrazy... a zakruzkuj de to bolo lakovane, fakt neviem na co sa mam sustredit;)

PS: ale ak je to co si myslim ze je to, tak je to dost na pi.u....

[upravil dne 5.11.2008 vdacny]

Odesláno

podla coho ti miešal farbu....podla kodu alebo dodaneho dielu...napr viecka nadrze.......ked podla kodu..tak sa netreba cudovat........

a ak chces dat celolak na 405 len kvoli tomuto, tak neviem.....inak celolak za 25 litrov je dobra cena....

Odesláno
Původně zaslal: janou

Branislav : Pokial nechceš vidieť mapu na blatniku, treba nastriekať celý blatník ,ale aj s plničom.Vlastná skúsenosť.Na starej farbe bez plniča farba neschne tak rýchlo ,pretože sa nevpija a môže tiecť -preto ten plnič.

Ok dik za radu ,tak predsa to musim takto urobit.

A este neviete niekto ci plnia farby aj s lakom do spreja?Aby som nemusel zhanat kompresor.Nema stym niekto skusenost?

Odesláno

Jo plní, namíchají barvu dle vzorku nebo katalogu a dají ti to klidně do spreje.

Edit: prostě každá lepší prodejna autolaků.

[upravil dne 5/11/2008 Fusion]

Odesláno
Původně zaslal: Branislav

Původně zaslal: janou

Ok dik za radu ,tak predsa to musim takto urobit.

A este neviete niekto ci plnia farby aj s lakom do spreja?Aby som nemusel zhanat kompresor.Nema stym niekto skusenost?

normalne my namiesali moju farbu do 4dcl spreja (a300sk) a ktomu som si kupil priesvitny lak (270sk)

Odesláno

jestli jsi to vzal tempem tak se ti na to žádlej lak/barva nechytne aniž bys to ošmirgloval.....byt tebou tak obrousit a přestříkat celý, ale mám z toho dojem že výsledný efekt bude horší než když jsi se do toho vubec pouštěl:roll

Odesláno

Podla obrazkov to mas na prednej kapote, na zadnom kufri, a na jednom blatniku.

Osobne bych isiel niekde, kde ty spravia farbu presne podla toho co mas na kasni, a strekol by som len tieto tri diely, ale cele..

Osobne neviem co si cakal od toho, ked budes striekat iba par flakov... Maloktory lakyrnik by sa do toho u stariho auta s vytahanou farbou pustil... Nasiel som len jedneho co hovoril, ze by to mozno spravil tak ze zastrieka ten kusok, a nejak to spravi do stratena, ale hovoril ze za robotu si vypita viac, ako ked mu donesem farbu a strekne cely diel...

Tiez som tomu neveril, a na punte som tak strekol zadny pravy blatnik, a na streche dva kusky. Farbu som mal ako ty, myslim tmava carbonova meteliza... No a dopadol som ako ty, auto bolo flakate...

Tak som dosel za manikem co mi miesal farbu, ukazal som mu, ze je tmava, spravil mi bledsiu, a dal som si streknut celu strechu, a cely zadny blatnik. A super, nebolo nic videt... :)

Teda ked si to pozoroval dokladne, tak si videl ze to neni uplne origo barva, ale to si se na to musel zamerat, inac by si to nezistil..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...