foxo Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 skus to teda este prelakovat. Tiez som striekal blatniky na favorite, farba skoro ta ista, akurat ze matna. Ale kaslal som na to, lebo je to favak, ale stacilo trchocha vosku, a ono to nebolo skoro ani poznat... Citovat
Tosko Odesláno 4. listopad 2008 Autor Odesláno 4. listopad 2008 neska som tam daval dva krát tempo pastu a nezabralo... asi bude najlepsie prelakovat , preto dám druhu kapotu.:blicismajlik Citovat
janou Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Branislav : Pokial nechceš vidieť mapu na blatniku, treba nastriekať celý blatník ,ale aj s plničom.Vlastná skúsenosť.Na starej farbe bez plniča farba neschne tak rýchlo ,pretože sa nevpija a môže tiecť -preto ten plnič. [upravil dne 4.11.2008 janou] Citovat
Tosko Odesláno 4. listopad 2008 Autor Odesláno 4. listopad 2008 http://img78.imageshack.us/img78/307/sodobagomora2wg1.jpg Citovat
Tosko Odesláno 4. listopad 2008 Autor Odesláno 4. listopad 2008 http://img361.imageshack.us/img361/6071/sodobagomoraiu9.jpg Citovat
Tosko Odesláno 4. listopad 2008 Autor Odesláno 4. listopad 2008 Takto dako to vypada hrúuuza že?? Citovat
foxo Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 no to ano, to vyzera ako keby to bola cierna zakladovka... :D:D Skus vybrusit mokrym smirglom (hrubost 1200) a potom lak. Uvidis, ze to bude v poho, ked je to ta ista barva... Citovat
vendelinek Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Mám pocit,že jen ten lak samotnej,to ještě víc vytáhne,lak nic nezakreje,naopak,je na něm všechno vidět,natož matný fleky Citovat
Tosko Odesláno 4. listopad 2008 Autor Odesláno 4. listopad 2008 noooo ten.smirgel nieje zlý napad to jelapovaci vodný šmirgel že?? na to som celkom zabudol trošku to prelešťím a skusim nejkay black magick hadam to prekrije dačo. Citovat
vdacny Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 tosko: daj sem vacsie fotky, sak z toho neni nic vidiet.... este su tam aj odrazy... a zakruzkuj de to bolo lakovane, fakt neviem na co sa mam sustredit;) PS: ale ak je to co si myslim ze je to, tak je to dost na pi.u.... [upravil dne 5.11.2008 vdacny] Citovat
marisw Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 podla coho ti miešal farbu....podla kodu alebo dodaneho dielu...napr viecka nadrze.......ked podla kodu..tak sa netreba cudovat........ a ak chces dat celolak na 405 len kvoli tomuto, tak neviem.....inak celolak za 25 litrov je dobra cena.... Citovat
Branislav Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: janou Branislav : Pokial nechceš vidieť mapu na blatniku, treba nastriekať celý blatník ,ale aj s plničom.Vlastná skúsenosť.Na starej farbe bez plniča farba neschne tak rýchlo ,pretože sa nevpija a môže tiecť -preto ten plnič. [upravil dne 4.11.2008 janou] Ok dik za radu ,tak predsa to musim takto urobit. A este neviete niekto ci plnia farby aj s lakom do spreja?Aby som nemusel zhanat kompresor.Nema stym niekto skusenost? Citovat
Fusion Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Jo plní, namíchají barvu dle vzorku nebo katalogu a dají ti to klidně do spreje. Edit: prostě každá lepší prodejna autolaků. [upravil dne 5/11/2008 Fusion] Citovat
vdacny Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Branislav Původně zaslal: janou Branislav : Pokial nechceš vidieť mapu na blatniku, treba nastriekať celý blatník ,ale aj s plničom.Vlastná skúsenosť.Na starej farbe bez plniča farba neschne tak rýchlo ,pretože sa nevpija a môže tiecť -preto ten plnič. [upravil dne 4.11.2008 janou] Ok dik za radu ,tak predsa to musim takto urobit. A este neviete niekto ci plnia farby aj s lakom do spreja?Aby som nemusel zhanat kompresor.Nema stym niekto skusenost? normalne my namiesali moju farbu do 4dcl spreja (a300sk) a ktomu som si kupil priesvitny lak (270sk) Citovat
Tosko Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 hadam to bude vacie http://img222.imageshack.us/img222/2555/obr1ct9.jpg Citovat
Tosko Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 http://img222.imageshack.us/img222/49/obrpj1.jpg Citovat
Tosko Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 a este zadná,kapota: http://img91.imageshack.us/img91/4636/obr3ia7.jpg Citovat
omegaalfa Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 jestli jsi to vzal tempem tak se ti na to žádlej lak/barva nechytne aniž bys to ošmirgloval.....byt tebou tak obrousit a přestříkat celý, ale mám z toho dojem že výsledný efekt bude horší než když jsi se do toho vubec pouštěl:roll Citovat
Tosko Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 hej tiež si myslim ... ešťe je tu jedna možnosť: budem chodiť tak rýchlo že si ma nikdo nestihne všimnút:aut:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Podla obrazkov to mas na prednej kapote, na zadnom kufri, a na jednom blatniku. Osobne bych isiel niekde, kde ty spravia farbu presne podla toho co mas na kasni, a strekol by som len tieto tri diely, ale cele.. Osobne neviem co si cakal od toho, ked budes striekat iba par flakov... Maloktory lakyrnik by sa do toho u stariho auta s vytahanou farbou pustil... Nasiel som len jedneho co hovoril, ze by to mozno spravil tak ze zastrieka ten kusok, a nejak to spravi do stratena, ale hovoril ze za robotu si vypita viac, ako ked mu donesem farbu a strekne cely diel... Tiez som tomu neveril, a na punte som tak strekol zadny pravy blatnik, a na streche dva kusky. Farbu som mal ako ty, myslim tmava carbonova meteliza... No a dopadol som ako ty, auto bolo flakate... Tak som dosel za manikem co mi miesal farbu, ukazal som mu, ze je tmava, spravil mi bledsiu, a dal som si streknut celu strechu, a cely zadny blatnik. A super, nebolo nic videt... Teda ked si to pozoroval dokladne, tak si videl ze to neni uplne origo barva, ale to si se na to musel zamerat, inac by si to nezistil.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.