OndraT. Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Zdravím, scháním koleno k palivovému potrubí pro 306 break,rv.1999,1.4 benzín.To co mi nabízí např. ve Famku v Brně i jinde je ovšem o cca.15 mm.užší než potřebuji. V historii jsem našel stejný problé, bohužel už né řešení. Nemáte někdo radu ? (vrakáč bude posladní možnost, ale s gumovým dílem ze starýho auta si stejně moc nepomůžu) [upravil dne 25/5/10 OndraT.] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 A co takto ist priamo do autorizovaneho peugeot servisu ? Tam myslim ze by mali zohnat akekolvek koleno... Myslim ze by to nemalo stat zrovna majland,,, takze by som to riesil asi tak... Citovat
OndraT. Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 To jsem si taky myslel.Neoriginál nikdo nemá.Originál Peugeot stojí ve Famku 1244,- a nesedí mi tam. objednávali to 2x. Jednou podle VIN podruhé podle typu,roku atd. A opět špatně. RM Servis to samé. Citovat
Fusion Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Neoriginál neseženeš, to je pravda. Nevím co bych poradil jinýho než jim to hodit na hlavu a objednat asi z jiné motorizace... Citovat
OndraT. Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 Nějak jim ale chybí ochota k řešení.Oni to nemají podle rozměrů, ale podle typu.Tzn. neví který je který. To \"špatný\" má průměr cca. 60 mm. označení 1505YX. Citovat
čakom Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: Fusion Neoriginál neseženeš, to je pravda. Nevím co bych poradil jinýho než jim to hodit na hlavu a objednat asi z jiné motorizace... všude je to stejný jen kabrio má jiný koleno. Je tam jedna jiná varianta ale ta je přečíslovaná na to 1505yx a už nejde objednat. [upravil dne 3.11.2008 čakom] Citovat
čakom Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 A zkoušel si tam nasadit to užší? Je možný že to starý je vytahaný. Citovat
OndraT. Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: čakom A zkoušel si tam nasadit to užší? Je možný že to starý je vytahaný. Můj dvorní mechanik tam to zkoušel hned u prvního kusu objenanýho v RM Servisu a je to fakt malý. Citovat
OndraT. Odesláno 25. červenec 2009 Autor Odesláno 25. červenec 2009 Koleno bylo provizorně opraveno a vydrželo to až do teď.Tedy 3/4 roku. Za tu dobu jsem zkoušel sehnat nový ,ale nic. Nenašel někdo z vás řešení ? Citovat
Guest DEEP Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 Jedná se, doufám, o koleno spojující plnící hrdlo s nádrží? Co zkusit družebního Citroena, nebo si napsat rozměry a hledat u jiných značek. Citovat
OndraT. Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim Citovat
OndraT. Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 Protože se mi za celou dobu nepodařilo sehnat nové koleno a ani vrakáče mi nepomohly, nezbývá než opravovat stávající kus. Tak se zkusím zeptat: jak a čím nejlépe opravit toto gumové koleno, aby to odolalo benzínu? Citovat
Benžík Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Zkus to vyrobit, treba ze silikonu. Ze sadry udelej \"kopito\" podle staryho kolena a pak to oplacej silikonem a uhlad. Silikon by mel byt dost chemicky odolny proti benzinu. Citovat
oddie Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Jak to přesně vypadá? Zkus to vyfotit. Já jsem třeba kolena řešil trubkou - rovné napojení hadice, pak koleno trubka, napojení zase hadicí. měděná trubka se ohne snadno. Citovat
Benžík Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Plastovou trubku taky snadno ohnes, staci ji ohřát. Da se i trochu roztahnout. Citovat
Benžík Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Dalsi moznost je vzit z vraku ostani dily na ktery se da nasadit koleno ktery je k sehnani (novy, to co tam nasadit neslo) a vymenit toho vic. Bylo by to nejlepsi (a nejdrazsi) reseni. [upravil dne 25/1/10 Benžík] Citovat
OndraT. Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 nový koleno + nádrž a svod z vraku je taky možnost. To bude asi poslední a nejzoufalejší řešení. Vzhledem k tomu , že jen to koleno stojí 1200,- + nádrž (cenu nevím) + montáž , nebude to nejlevnější. Přitom je to gumová blbost. Citovat
OndraT. Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 Původně zaslal: Benžík Plastovou trubku taky snadno ohnes, staci ji ohřát. Da se i trochu roztahnout. Nevím jak by se snesl plast s benzínem a taky ohledně statický el. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.