Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Dave405

To auto má rozhodně větší cenu, než tady všichni uvádíte. Ale bohužel doba je zlá.

Cenu má takovou, za kterou to někdo koupí. Že je zrovna zlá doba, smůla, to postihuje všechny auta.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

To auto má rozhodně větší cenu, než tady všichni uvádíte. Ale bohužel doba je zlá.

Cenu má takovou, za kterou to někdo koupí. Že je zrovna zlá doba, smůla, to postihuje všechny auta.

Jasně, já to porovnávám s mojí 406, byť z roku výroby 99, pořád mám zájemce, kteří by mi za ni dali 140tkč. (Stav auta ale rozhodnul o tom, že auto zůstane doma.)

Odesláno

Jasně, já to porovnávám s mojí 406, byť z roku výroby 99, pořád mám zájemce, kteří by mi za ni dali 140tkč. (Stav auta ale rozhodnul o tom, že auto zůstane doma.)

To by byla z domu okamžitě :D máš těch aut snad málo?

Odesláno

To by byla z domu okamžitě :D máš těch aut snad málo?

Někdy málo, někdy hodně. Dle situace ;)

..ale to už asi balastíme inzerát.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Panove to snad nemyslite vazne?

Je snad videt, ze auto neprodavam ja. :bojim

Davide (peugeot 306) co maji znamenat ty tvoje reci? Nebo tady mam zacit rozebirat tu tvoji povahu, za kterou aby se jeden stydel? (ted uz i na Peugeot-clubu) :xvul

Neresil bych to, kdyby se nezacali ozyvat zajemci za Vami nabidnute ceny.

Vecer se pokusim zjistit vic info od majitele.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dnes rano byl vuz odcizen, cituju kamaraduv prispevek z jineho fora...

Prosím o pomoc, před 10-ti minutama mi ukradli auto, stálo za prodejnou ALBERT v Praze - Modřanech za prodejnou Albert naproti Policejní akademii.

Jde o PEUGEOT 406 sedan 2,0HDi, po faceliftu, stříbrná metalíza na 15\" ocelových ráfcích na zimních gumách Continental, poklice Peugeot, SPZ: 2J9 6910, rámečky pod SPZ FEDERAL Cars Praha, VIN: VFBRHZF81655485, vypiskovana skla od firmy CEBIA, promáčklé pravé zadní dveře v úrovni mezi boční lištou a a prahem.

Za informace k nalezení vozu odměna!!! tel 724 604 603

Pridavam odkaz k diskuzi :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...