Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Někde se to tu probíralo, ale nevím přesně. Co si pamatuju tak se musí vyměnit oba blatníky, kapota, světla včetně uchycení, maska, nárazník. To je zhruba vše co si pamatuju.

Odesláno

O.K. díky. Zatím jste mi potvrdili dosavadní informace.

Díky vixi Radka se určitě zeptám.

Nerad bych si naběhl na nějakej skrytej problém při montáži světel nebo plechařiny. O problému s bočními blinkry vím, ale to je prkotina. Lišty by měly sedět. Další info uvítám. Víc hlav víc ví. :D:D:D

Odesláno

Mě by zajímalo jestli by sla prizpusobit pouze nova maska do starych svetel a kapoty

Odesláno

Nevim, jak by jsi to chtěl udelat. Nova maska je kradsi a pokud si dobre vzpominam, tak u noveho modelu je jen jeden zamek kapoty a ty mas dva. Chtelo by to spis omerit a mrknout na rozdily. Nebo si tu masku kup. Tenkrat me stala 1.500kc, dnes by se urcite dala sehnat levneji....;)

Odesláno

4U MMMMM - S těma zámkama má radek pravdu. Také se trošku liší tvar světlometu. Nejen na straně blatníku, ale i na straně masky. \"Jen\" záměna nové masky za starou bude dost tvrdej oříšek. A řekl bych ,že možna i neřešitelnej. Osobně bych do toho nešel.

4U RadkaV. - Koukám, že jsi ranní ptáče, já zas noční pták. Ozvu se Ti dneska po 16:00. Díky w.

Odesláno

Co se týká dílů na novou Face 406 je třeba tak jak už říkali ostatní oba blatníky, kapota, světla s brýlemi, nějaké dvě přepážky, zámek kapoty, nárazník, maska - to mi říkal karosář, co mi teď opravuje mého nového miláčka, momentálně lehce zbořeného tak jsem ho chtěl hned předělat - díly se daly sehnat cca za 20.000,- něco nové, něco starší .:D

Odesláno

Dnes jsem zase slyšel od odborníka (prodejce ND), že ty blatníky nepasujou. Ale věřím Radkovi V. protože ten už má auto hotový a jeho zkušenost je asi to nejvěrohodnější. Jen jsem tím chtěl říct, že se človek kolikrát nemá ani kam obrátit když potřebuje poradit. Né každej všemu rozumí, ale ani odborník vám pokaždé neporadí správně. Takže díky za vaše odezvy.

Odesláno

Viper, jak tak koukam na tvuj podpis pod carou, tak mi vysvetli, kdyz mas HDi, tak proc tu mluvis o nove tvari? Tu uz jsi tam mel origos.......;)

Ja osobne jeste nevidel HDicko jako stary model...:o

[Editován dne 4/27/04 Radek V.]

Guest Masinka
Odesláno
Napsán autorem Radek V.

Viper, jak tak koukam na tvuj podpis pod carou, tak mi vysvetli, kdyz mas HDi, tak proc tu mluvis o nove tvari? Tu uz jsi tam mel origos.......;)

Ja osobne jeste nevidel HDicko jako stary model...:o

tak to jeste nejsi sveta znalej :-), opravdu je par HDIcek se starou maskou, vetsinou se jedna o dovoz, u nas se asi vazne neprodavaly.

Odesláno

tak to koukam, ze se musim jeste moc a moc ucit...........jestli je to tak, tak se Viperovi verejne omlouvam za pochybnosti nad jeho karkou.....;)

........a stejne jsem jeste zadnou takovou nevidel.......:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...