Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj pežoťáci. Tak po dlouhém přemýšlení a vybírání jsem nakonec nevybral ani 306 v kombíku ani 307 v kombíku a nakonec jsem narazil na fokuse v kombíku a ten to vyhrál. Slušná cena dle internetu kvalita tak doufám že bude sloužit dobře.

Na peugeoty jsem v žádném případě nezanevřel a rád budu ni nadále navštěvovat toto fórum pokud tedy mohu:roll?

Odesláno

307 je fakt hezká v kráse na ní fokus nemá :-), fokus má hezčí interiér (neobvyklou palubku) no a májiné jízdní vlastnosti - řekl bych lepší - přesnější řízení - hlavně mě nesežerte:(

[upravil dne 7/11/08 Radess]

Odesláno

Tak prave s tou palubkou by som vobec nesuhlasil... Teda zalezi jakeho focuse mas. Pokial mas novy model, tak to je parada.

Stary je venku taky japonsky, a palubku ma teda strasnou... Sorry, ale napr taka palubka u fabie se mi liby asi 1000 krat vic. Ale je to vec vkusu...

Ale ma hlavne lepsi vlastnost v tom, ze se tolko nekazi, jako nevydareny model 307

Odesláno

Já nemůžu soudit jak se kazí 307, páč jsem žádnou neměl ( jen jsem jí měl zapůjčenou). Mám starej model Fokuse a palubka je oproti ostatním vozům atypická, a to se mi líbí. Ani japonci takovou nemají. Mám interier černý v kombinaci s hliníkem a líbí se mi to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...