PESEK79 Odesláno 23. duben 2004 Autor Odesláno 23. duben 2004 ODIE..Ty vibrace radici paky bych uz nejak prezil,ale stve me to huceni pri vetsi rychlosti.Citim jemne vibrace i ve volantu a na pedalu plynu.Dneska uz jsem nemohl jet vice nez 80 km/h,tak to hucelo!Mel jsem strach,abych se nevysekal..Dneska mi bude menit lozisko na poloose..Jinak uz fakt nevim co s tim.... Citovat
drtikols Odesláno 23. duben 2004 Odesláno 23. duben 2004 jj to by mohlo bejt .. na renoltu mi to ted us dela taky ale ten zvuk je spis jako kdyz jede tank ...hehe tak jeydim 130 a to us to tolik nehuci Citovat
PESEK79 Odesláno 27. duben 2004 Autor Odesláno 27. duben 2004 Panove MASAKR!Tak pricina mych vibraci neni ani vadna poloosa ani vadne lozisko na poloose,ale je v prdeli prevodovka,resp.vadne lozisko na predlolohovem hrideli....Presne jak jsem se obaval. Nedelal uz nekdo GO prevodovky?Zajimalo by me,kolik to priblizne muze stat..Dik za odpovedi... Citovat
oddie Odesláno 28. duben 2004 Odesláno 28. duben 2004 Jo, pár lidí to tu už zkoušelo. Povětšinou dopadli tak, že to několikrát rozdělávali, dokupovali postupně další věci, něco tam ani nepasovalo, a pak stejně radši koupili jinou... Celou dobrou převodovku na 205/309D tu mám, jak starý typ se zpátečkou vedle jedničky (2.500,-), tak i nový model se zpátečkou proti pětce (3.500,-) Citovat
Guest Filip Odesláno 28. duben 2004 Odesláno 28. duben 2004 to Ráďa: mám stejnej problém akorát na dvěstěpetce, koukal sem jeden svislej silntblok motoru je u držáku na batrii a další na druhý straně ten má ještě nahoře dva vodorovný protilehlý silentbloky tvaru lichob. jehlanu - když je pryč tehle druhej svislej dá se to poznat když se pajcrem zapříeš o ten kousek rámu a pokusíš se motor nadzdvihnout. Musí to klást odpor a mít malou vůli. Víceméně taky sám přesně nevim, kerej vyměnit, ale stát by měly kolem 500,-. Citovat
PESEK79 Odesláno 30. duben 2004 Autor Odesláno 30. duben 2004 Diky Odie,ja uz jsem kupil za 4000kc.Na vrakarne se mi dusoval,ze je dobra..Jestli ne,tak me \"jebne\".Machr co dela prevody mi rikal,ze koziska vyjdou na nejakych 6000 a prace 2000kc.Myslel jsem,ze me omyjou.... Citovat
vector Odesláno 2. květen 2004 Odesláno 2. květen 2004 Napsán autorem xVlasta To Oddie: Diky ted uz v tom mam jasno (nejsem odbornik ) A jde to poznat krome toho aniz by jsem to rozdelal (asi ne co ?) Protoze je otazka ktera strana je KO (v horsim pripade obe ) Takze aby jsem zacal setrit ..... Cau Vlasta Aniž bys to rozdělal, tak jedině křiš?álová koule, i když ty gumy na motoru jsou obvykle vidět. Jak se nastartuje, ale vzhledem k tomu, že to spíš vypadá na poloosy tak... Neni to tak strašný, stačí si říct kolik stojí plná nádrž a hned jsou ceny dílů veselejší a nebo je člověk smutnější. Koukám že už si na to přišel, tak jenom držím palec, aby se nepřidali dapší drobnosti po pár stovkách to je vyždycky legrace. [Editován dne 2/5/04 vector] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.