Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak ti Vám si to ženu z práce tuhle v tom lijáku po dálnici, možná rychleji než bylo zdrávo a v jedné dlouhé zatáčce se mi na velkém displeji problikávala hláška \"Tired.....\" /možná \"Tired wheel.....\"/ a něco dalšího co jsem nestačil přečíst (koukal jsm na cestu) a zobrazilo se autíčko se žlutě označenými všemi koly. Neznáte někdo přesné znění té hlášky,či co by to mohlo být? Není to, že kola přestávají být plně ve styku z vozovkou? Pak mi to byla důležitá a skvělá hláška,hlavně v zimě na sněhu....

[upravil dne 31.10.08 kajvet]

Odesláno

Slovo tired sa v slovníku všetých hlášok nevyskytuje. Jedine ak tyre - pneumatika a to v súvislosti s monitorovaním tlaku v pneu. Ten styk s vozovkou a všetky štyri kolesá žlté by znamenali, že letíš :D.

Jediná hláška kde súvisí tlak pneu s rýchlosťou je \"High speed, check tyre pressures are suitable\". Vysoká rýchlosť, skontroluj či máš vhodný tlak v pneu.

Odesláno

tak toto sa mi este nestalo veru, a isiel som aj 200km/h medzi mesto :roker , co sa mi stalo ze mi ukazalo zadna pneumatika malo nafukana , ale vsetky styri este nie, uvidime na snehu, mam pocit ze to bude cool, napr ja som s ESP este nejazdil v zime , som zvedavy ako sa to bude spravat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...