kajvet Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Tak ti Vám si to ženu z práce tuhle v tom lijáku po dálnici, možná rychleji než bylo zdrávo a v jedné dlouhé zatáčce se mi na velkém displeji problikávala hláška \"Tired.....\" /možná \"Tired wheel.....\"/ a něco dalšího co jsem nestačil přečíst (koukal jsm na cestu) a zobrazilo se autíčko se žlutě označenými všemi koly. Neznáte někdo přesné znění té hlášky,či co by to mohlo být? Není to, že kola přestávají být plně ve styku z vozovkou? Pak mi to byla důležitá a skvělá hláška,hlavně v zimě na sněhu.... [upravil dne 31.10.08 kajvet] Citovat
ozzy56 Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 anglicky neumím,ale snad,--když neubereš,tak se zabiješ-- :D Citovat
AnotherOne Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Slovo tired sa v slovníku všetých hlášok nevyskytuje. Jedine ak tyre - pneumatika a to v súvislosti s monitorovaním tlaku v pneu. Ten styk s vozovkou a všetky štyri kolesá žlté by znamenali, že letíš . Jediná hláška kde súvisí tlak pneu s rýchlosťou je \"High speed, check tyre pressures are suitable\". Vysoká rýchlosť, skontroluj či máš vhodný tlak v pneu. Citovat
denoo Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 tak toto sa mi este nestalo veru, a isiel som aj 200km/h medzi mesto , co sa mi stalo ze mi ukazalo zadna pneumatika malo nafukana , ale vsetky styri este nie, uvidime na snehu, mam pocit ze to bude cool, napr ja som s ESP este nejazdil v zime , som zvedavy ako sa to bude spravat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.