Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

1308_1.jpg

Tak tohle je fakt pecka.

Ještě tak vědět kde to sehnat. Poradí mi někdo? Za to už bych nějakou tu kačku pustil......:o

[Editován dne 16/4/04 white]

Odesláno

Nooo a vo vo vo vo tom to je. Každému se líbí něco jiného. Každá kára přece musí být jiná. O to v tuningu frčí! Nebo né?

Jak by to vypadalo kdyby jsme měli všichni stejnou. V garáži. Natožpak doma. Ha ha ha :D:D:D:

Odesláno

A ja az mozna skoncuju s korozi (svine jedna rozlejzacna), tak si na ni udelam krasne fleky... nebo ty fleky prelepim samolepkama. ha :) Jeste nevim :P

jo, jo : potkat korozi.. sice ne tak dobry jako sloup, ale presto ...

Odesláno

No, všechno zlý je k něčemu dobrý tak v rámci toho tuningu na to hodíme novou tvář předku ze 406ky a bude to zase libovka. Sise mi říkaj že takovou úpravou zprasím auto, ale to je opět jen jeden názor... ;)

Odesláno

Jo a křidýlko bude muset chvíli počkat.

Bez křidýlka se jezdit dá, ale bez předku a bez očiček to jaksi nejde.:P

Samolepky na korozi? To už jsem dlouho neviděl. :o To jsem nedělal ani jako dřívější vlastník babičky Š 1000MB. Takový věci dělaj německý pr... . Ty nalepěj samolepku rovnou na díru zamázlou kytem. Ale nic ve zlým. :cool:

Odesláno

For SEPP: No neva. Líbit se Ti nemusí.

Mě se naopak líbí tvoje do stříbra laděná palubní deska. Tak na tom dělám také. Škoda jen že to nebude tak hezky prosvícené.

A Michalovi dík za TIP.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...