kriton Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Zdravim všechny. Potřeboval bych poradit s problemem. Při zahrati motoru zhruba na 80°C mi po nejaké době zničeho nic spadne ručička teploty na nulu a hned potom vyletí na max. teplotu. Sahara se okamzite spustí a bliká nápis STOP. Zajimalo by mě co je pokaženého. Jinak mam 1.4 kombi SW Budu vděčný za každou radu. Citovat
zaxon Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Asi snímač teploty vody,dělalo mi to na 307. Citovat
pastorek Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 To vyzerá na vadné teplotné čidlo. Na motore 1,4 TU3JP by si mal mať iba jedno a je zelené alebo hnedé. Pozri akej je farby a podľa toho kúp druhé. [upravil dne 30/10/08 pastorek] Citovat
kriton Odesláno 30. říjen 2008 Autor Odesláno 30. říjen 2008 Je to zelené barvy, už ho mam i koupeny jen jsem někam dal klic na povoleni čidla. Tak ho musím zítra nějak pohledat a udělat to. Citovat
Bronak Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 čidlo teploty.. a taky to je tím že je to peugeot !!!! Citovat
pastorek Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: Bronak čidlo teploty.. a taky to je tím že je to peugeot !!!! Si neuveriteľne rychlý. Ten problém sa riešil koncom novembra 2008. Už ho má určite i vymenený. Bolo by vhodné si všímať dátumy na poslednom príspevku. To sú tie číselka s lomítkami. Citovat
Bronak Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 no u 206 bych se ani nedivil kdyby mu ta topolota ještě zlobila Citovat
Romanky Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Potřeboval bych poradit. Sahara se mi nespusti , motor je v poradku,nevidim nikde cidlo na chladici. Ze by bylo na motoru ? Citovat
Romanky Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Ano,,pokud na to trochu se slapne tak ano. Citovat
El-Chio Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Tak bude problem asi najskor v teplotnom cidle, 406 ho maju na chladici, ak tu nie je na chladici a je spojeny s tym na motore a ukazuje ti teplotu spravne tak to bude asi skor v reletkach. Sahara ma rele aspon teda na 406 za prednym pravym podblatnikom. Alebo mozu byt len sle kontakty vodicov. Citovat
Romanky Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Koukal jsem jen tak zbezne,,, za predni maskou jsou 2 relatka v takovem bakelitu pekne skovane pod vickem,, pak vydim jeste dole nejaky odporove vynuti, asi srazec na otacky ,urcite to ma dve rychlosti. Relatko cvakne a vrtule se netoci,,jeden mi poradil ze jsou tam u mororu dve cidla zeleny a hnedy,, takze mi rekl kdyz odpojim hnedy cidlo a otocim klicek do prvni polohy ,ze ma motor roztocit, to se nestalo. Taky mi rikal, ze je jeste nejaka jednotka na to, ktera se nici a je umistena dole v levo u pedalu. Kdyz se nekde chvilku stoji ,tak na pristrojovce STOP.Protoze za jizdy se to chladi aspon trochu. [upravil dne 13.5.2009 Romanky] Citovat
Fakir Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Jaký motor, jaký rok výroby? S klimou, nebo bez? Citovat
Ivan_PK Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Zdravím všetkých, mám podobný problém, začalo to asi týždeň-dva dozadu. Po pár kilometroch mi začne stupať teplota motora, ručička pekne stúpa k 90 °C a auto začne kúriť. No po chvíli pomalej jazdy teplota klesne na 70 °C. Výjdem z mesta, pridám na 90 km/h a teplota začne zase stúpať na optimál. Vojdem do mesta, spomalím na 50 a teplota klesne na 70. Potom sa zase zdvihne na 90 a už drží (stalo sa pár krát, že sa to ešte zopakovalo). Dnes sa mi stalo to isté, akurát ručička neukázala viac ako 70 °C počas celej jazdy, hoci v aute bolo teplo a kúrenie teda evidentne fungovalo. Viete mi poradiť, čo by to mohlo byť ? Ďakujem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.