regul Odesláno 15. duben 2004 Odesláno 15. duben 2004 zdravim , mam malej problem kdyz sem koupil moji 309 ku tak mnela odpojenou naftovou pumpu i s filtrem misto toho byl na hadicich k cerpadlu takovej ten malej plastovej flitr na fichtla tak sem zapojil pumpu a plastak vyhodil po cca 2 dnech zacala padat nafta a auto i pri jizde obcas chciplo, tak sem koupil novou pumpu i s filtrem dam to tam a bum to sami nafta pada a pri jizde to chcipe tak sem tam zas hodil spatky plastovej a je vse vcajku nemate nekdo nakou radu cim by to mohlo bejt ( jiank pumpa pretesnena snad 20x konce hadic ustrihany a dany novy spony na konce) Citovat
oddie Odesláno 15. duben 2004 Odesláno 15. duben 2004 To jsi koupil novou, nebo \"novou\" starou? Buď je protržená membrána, nebo netěsní to víčko, nebo je špatně nasazený kyblík filtru. Citovat
regul Odesláno 15. duben 2004 Autor Odesláno 15. duben 2004 koupil sem novou novou teda ne original Citovat
k.malik Odesláno 15. duben 2004 Odesláno 15. duben 2004 Tak to bude hledanicko, ja mel podobny problem mrkni na: P605 svdt po startu dýmovnice (Pages: 1 2 3 ) Jo pri vymene telesa filtru jsem musel vse(nove podlozky) dotahnout na krev, jinak se prisaval vzduch a cukalo to. Citovat
regul Odesláno 15. duben 2004 Autor Odesláno 15. duben 2004 jinak vycko na tyhle pumpe neni rozebyratelny ,zespodu je filtr sroubovaci tvrdej jako olejak, a na privoudu ani vyvodu to ty membrany jako original nema Citovat
k.malik Odesláno 15. duben 2004 Odesláno 15. duben 2004 taky jsem nekupoval original (cena), ale dotahni hlavne srouby na krev:papa Citovat
k.malik Odesláno 15. duben 2004 Odesláno 15. duben 2004 Tak to jsi koupil stejny jako jaaaaaa a mne to slape Citovat
regul Odesláno 15. duben 2004 Autor Odesláno 15. duben 2004 kua a mne ne nechapu to tesneni vse novy utazeny jak svin (sem statny clovek ) a porad se to sere uz mne z toho trefi hlavne nechapu ze delaj obe pumpy to samy jak nova tak stara a s prilblim plastakem na fychtla to slape nemuze bejt neco s cerpadlem ? Citovat
k.malik Odesláno 15. duben 2004 Odesláno 15. duben 2004 Kdyz to slape s splastakem ze skodovky tak to nemuze byt cerpadlo. Ja vymenil radsi i cele hadice Citovat
k.malik Odesláno 15. duben 2004 Odesláno 15. duben 2004 Jo a ty srouby jsme dotahovali ve dvou, protoze po nastartovani to vypadalo dobre, ale po ujeti cca 5 km to na podlozkach zacalo lehce dychat(slzet) [Editován dne 15/4/04 k.malik] Citovat
regul Odesláno 15. duben 2004 Autor Odesláno 15. duben 2004 hadice komplet od narze k cerpadlu ? Citovat
k.malik Odesláno 15. duben 2004 Odesláno 15. duben 2004 Nee jen v motoru k filtru a od filtru do cerpadla cca 2,5 m Citovat
regul Odesláno 15. duben 2004 Autor Odesláno 15. duben 2004 diky za radu v sobotu na to vlitnu a uvidim jak to dopadne:D Citovat
sarkan Odesláno 15. duben 2004 Odesláno 15. duben 2004 Ten plastovej průsvitnej filtr nech zapojenej mezi nádrží a orig. filtrem. Není překážkou, spíš dobrým diagn. pomocníkem. Pokuď bude chyba v tomhle úseku, bude prázdný. Druhý filtr /průsvitnej/ bych vsadil mezi pumpičku a čerpadlo. Jestli se vyprázdní i ten, stačí Ti vyměnit tuhle hadici. Pokuď to máš opravdu poctivě přetěsněný, bude to nejspíš tahle hadice. Vyměň ji, a taky koncovku u čerpadla. Citovat
k.malik Odesláno 21. duben 2004 Odesláno 21. duben 2004 Tak jak ti to dopadlo, zjistil jsi proc ti pada nafta? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.