juraj Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Zdravím možná to tu je někde napsaný,ale já nemůžu přijít na to kde je umístěný cidlo tlaku turba:( u 2.0hdi 80kw Tak jestli mi to někdo prozradí! Podle diag je to právě tím čidlem PREJ:nevim Při jízdě do dlouhýho stoupání,nebo po dálnicito najednou skočí do nouzovýho režimu a auto nejede dokud nevypnu motor a znovu nenastartuju. Ato je na dálnici docela problém:D Citovat
MatrixChose Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 A co třeba turbohadice (ta spodní) ta tohle dělá Citovat
hnusoba Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Takisto to môže byť problém s ovládaním turba... Citovat
juraj Odesláno 28. říjen 2008 Autor Odesláno 28. říjen 2008 Tak hadice mě napadly taky ale ty jsou všechny ok. na diag to ukazalo: přechodová chyba-snímač tlaku v sacím potrubí-nízký tlak,koherence(souvislost)s atm.tlakem. A kdyby to bylo v tom ovládání turba tak by to znamenao co? Citovat
marsalek Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Vadny solenoid k prepadu turba anebo natrzene/pricpanee podtlakove hadicky k nemu. Hadicky lze zkontrolovat tak, ze se vsechny sundaji a profouknou. Solenoid se nahradi tim druhym (EGR), zatimco se EGR docasne nebo nafurt odpoji. Taky muze byt poskozena hadicka vedouci primo ke snimaci tlaku. Anebo je praskla hadice/trubka od/do intercooleru. Anebo intercooler samotny. To misto byva ale zacakane cerstvym olejem, takze je hned videt. Kaja Citovat
juraj Odesláno 28. říjen 2008 Autor Odesláno 28. říjen 2008 Původně zaslal: marsalek Vadny solenoid k prepadu turba anebo natrzene/pricpanee podtlakove hadicky k nemu. Hadicky lze zkontrolovat tak, ze se vsechny sundaji a profouknou. Solenoid se nahradi tim druhym (EGR), zatimco se EGR docasne nebo nafurt odpoji. Taky muze byt poskozena hadicka vedouci primo ke snimaci tlaku. Anebo je praskla hadice/trubka od/do intercooleru. Anebo intercooler samotny. To misto byva ale zacakane cerstvym olejem, takze je hned videt. Kaja Takže:solenoidy jsem zaměnil těma to není. hadice jsou dobrý a cooler jsem před týdnem čistil odmašťovadlem(jen provozní nečistoty)a prostříkával vapkou(opatrně).Takže ten je čistej jako slovo boží. A co se hadiček týče tak ty co vedou k ovládání turba jsem profouknul a do toho válce co ovládá to táhlo na turbu jsem dal pár kapek silik.oleje. A zdá se mi že turbo bere líp než před tím:D(možná sugesce)je mozný,že by nedovírala ta klapka obtoku? Od té doby to tedy neudělalo,ale nechci to pokoušet, protože jezdím pracovně na slovač a není to nic příjemnýho když se to stane 10x za cestu. Tak bych právě chtěl vědět kde přesně je to čidlo a kudy DO něj a kam Z něj vedou ty hadičky abych je taky vyčistil,případně vyměnil. Citovat
marsalek Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Cidlo je primo na IC, jak psal hnusoba. Je vyvedeno zboku mezi IC a LP svetlo. Asi budes muset sundat nejaky kryt, uz si presne nepamatuju, jak je kapotovany ten motor zrovna u 406ky. Pokud se nepletu, ma snimac obj. c. 1920 7T a hadicka k nemu je 1957 69. Kaja Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.