Stifler Odesláno 2. listopad 2008 Autor Odesláno 2. listopad 2008 Původně zaslal: Pe.Tr pokud chces prodat tak to udelej hned ,jinak budes na bawo setrit dýl než bys cekal No, uvažuju o tom, že dám inzerát JENOM sem na club a uvidí se, jakej by byl zájem, případně v pozdější době můžu dát inzerát i kamkoliv na net. Za zkoušku nic nedám, takže to asi zkusim už teď. Citovat
Y2K Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Ajajaj....az teraz som si vsimol tento prispevok...bracho toto dilema uz riesim takmer pol roka a zatial som neprisiel k ziadnemu zaveru (a asi tak skoro ani nepridem). Moje dilema je peugeot 406 coupe alebo e46 330ci. No s tym keby mi vedel dakto poradit.... Citovat
Fx Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Y2K: O stránku nebo dvě zpátky tu máš i porovnání Citovat
jurash Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Stiflere, ja si myslim ze je skoda ze sis ani poradne nezajezdil.. Jak uz tu bylo psano, BMW je takova tuctovka, GTi-6 zrovna ne. Ale obe auta maj proste neco do sebe, takze jesi mas chut na BMW, kup BMW Citovat
Stifler Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: jurash Stiflere, ja si myslim ze je skoda ze sis ani poradne nezajezdil.. Jak uz tu bylo psano, BMW je takova tuctovka, GTi-6 zrovna ne. Ale obe auta maj proste neco do sebe, takze jesi mas chut na BMW, kup BMW No, uvidí se. Učinil jsem takovej menší pokus, viz. toto vlákno: VLÁKNO a uvidí se, co z toho vznikne. Citovat
AKCZ Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Mam pocit ze nam Stifler dostatecne objasnil ze hleda uplne jine zazitky nez co poskytuje GTi-6ka .. skoro bych si myslel ze se z neho stava sporadany ucastnik silnicniho provozu :D Citovat
Stifler Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: AKCZ Mam pocit ze nam Stifler dostatecne objasnil ze hleda uplne jine zazitky nez co poskytuje GTi-6ka .. skoro bych si myslel ze se z neho stava sporadany ucastnik silnicniho provozu :D \"skoro bych si myslel...\" - to zní dost neurčitě.... Citovat
PnR Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 vela stastia s predajom.. kupec bude urcite spokojny kedy to dostanes nas5 vodicak? Citovat
Stifler Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: PnR vela stastia s predajom.. kupec bude urcite spokojny kedy to dostanes nas5 vodicak? Díky, pokud se nějaký kupec najde, tak pevně věřim, že spokojený bude. Řidičák mi vrátěj, doufám, příští rok v dubnu. A když né, tak v dubnu 2010. Citovat
PnR Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 tak to mas este dost casu.. ozaj ti to nespecha Citovat
Stifler Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: PnR tak to mas este dost casu.. ozaj ti to nespecha Nespěchá, proto nebude žádná tragédie, když se moje GTičko hned neprodá nebo když se neprodá vůbec. Citovat
jarajarda Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: PnR tak to mas este dost casu.. ozaj ti to nespecha Nespěchá, proto nebude žádná tragédie, když se moje GTičko hned neprodá nebo když se neprodá vůbec. Když se neprodá a svezeš se, inzerát sám smažeš Citovat
Stifler Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: PnR tak to mas este dost casu.. ozaj ti to nespecha Nespěchá, proto nebude žádná tragédie, když se moje GTičko hned neprodá nebo když se neprodá vůbec. Když se neprodá a svezeš se, inzerát sám smažeš No, to si nemyslim, ale vyloučit to taky nemůžu. Ale dřív nebo později bych do toho Bawa stejně šel. Citovat
jarajarda Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: PnR tak to mas este dost casu.. ozaj ti to nespecha Nespěchá, proto nebude žádná tragédie, když se moje GTičko hned neprodá nebo když se neprodá vůbec. Když se neprodá a svezeš se, inzerát sám smažeš No, to si nemyslim, ale vyloučit to taky nemůžu. Ale dřív nebo později bych do toho Bawa stejně šel. Brambory jsou pořád, ale GTI-6 ne... Citovat
Stifler Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: jarajarda Brambory jsou pořád, ale GTI-6 ne... To možná jo, ale já chci jen a pouze model E46 a ten stárne úplně stejně jako 306ka GTi-6. Citovat
jarajarda Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: jarajarda Brambory jsou pořád, ale GTI-6 ne... To možná jo, ale já chci jen a pouze model E46 a ten stárne úplně stejně jako 306ka GTi-6. Až na to, že jich je spousta:D Citovat
Stifler Odesláno 7. listopad 2008 Autor Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: jarajarda Brambory jsou pořád, ale GTI-6 ne... To možná jo, ale já chci jen a pouze model E46 a ten stárne úplně stejně jako 306ka GTi-6. Až na to, že jich je spousta:D 306ek je ještě větší spousta. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Tod je jeden pekny kousek.. Tie elektron tomu BMW fakt pasnou ... http://bmw-rada-3.autobazar.eu/330i-id641340.html Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: Lubk0 Tod je jeden pekny kousek.. Tie elektron tomu BMW fakt pasnou ... Docela pěkný. Nejvíc mě zaujalo že to má dálkové ovládání. Docela drahý RCčko. Citovat
Stifler Odesláno 8. listopad 2008 Autor Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: Lubk0 Tod je jeden pekny kousek.. Tie elektron tomu BMW fakt pasnou ... http://bmw-rada-3.autobazar.eu/330i-id641340.html Jo, je pěknej, je to už novej model, ale naprosto mimo moje finanční možnosti. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.