Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Velké dilema: zůstat u 306 GTi-6 nebo koupit BMW 328i?????

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

pokud chces prodat tak to udelej hned ,jinak budes na bawo setrit dýl než bys cekal

No, uvažuju o tom, že dám inzerát JENOM sem na club a uvidí se, jakej by byl zájem, případně v pozdější době můžu dát inzerát i kamkoliv na net. Za zkoušku nic nedám, takže to asi zkusim už teď. ;)

Odesláno

Ajajaj....az teraz som si vsimol tento prispevok...bracho toto dilema uz riesim takmer pol roka a zatial som neprisiel k ziadnemu zaveru (a asi tak skoro ani nepridem).

Moje dilema je peugeot 406 coupe alebo e46 330ci.

No s tym keby mi vedel dakto poradit....:aut

Odesláno

Stiflere, ja si myslim ze je skoda ze sis ani poradne nezajezdil.. Jak uz tu bylo psano, BMW je takova tuctovka, GTi-6 zrovna ne. Ale obe auta maj proste neco do sebe, takze jesi mas chut na BMW, kup BMW :papa

Odesláno
Původně zaslal: jurash

Stiflere, ja si myslim ze je skoda ze sis ani poradne nezajezdil.. Jak uz tu bylo psano, BMW je takova tuctovka, GTi-6 zrovna ne. Ale obe auta maj proste neco do sebe, takze jesi mas chut na BMW, kup BMW :papa

No, uvidí se. Učinil jsem takovej menší pokus, viz. toto vlákno: VLÁKNO a uvidí se, co z toho vznikne. :mad:

Odesláno

Mam pocit ze nam Stifler dostatecne objasnil ze hleda uplne jine zazitky nez co poskytuje GTi-6ka .. skoro bych si myslel ze se z neho stava sporadany ucastnik silnicniho provozu :D :D

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Mam pocit ze nam Stifler dostatecne objasnil ze hleda uplne jine zazitky nez co poskytuje GTi-6ka .. skoro bych si myslel ze se z neho stava sporadany ucastnik silnicniho provozu :D :D

\"skoro bych si myslel...\" - to zní dost neurčitě.... :D

Odesláno
Původně zaslal: PnR

vela stastia s predajom.. kupec bude urcite spokojny :P

kedy to dostanes nas5 vodicak?

Díky, pokud se nějaký kupec najde, tak pevně věřim, že spokojený bude. ;)

Řidičák mi vrátěj, doufám, příští rok v dubnu. A když né, tak v dubnu 2010. :roll

Odesláno

tak to mas este dost casu.. ozaj ti to nespecha

Nespěchá, proto nebude žádná tragédie, když se moje GTičko hned neprodá nebo když se neprodá vůbec. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Nespěchá, proto nebude žádná tragédie, když se moje GTičko hned neprodá nebo když se neprodá vůbec. ;)

Když se neprodá a svezeš se, inzerát sám smažeš:D

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

No, to si nemyslim, ale vyloučit to taky nemůžu. Ale dřív nebo později bych do toho Bawa stejně šel. ;)

Odesláno

No, to si nemyslim, ale vyloučit to taky nemůžu. Ale dřív nebo později bych do toho Bawa stejně šel. ;)

Brambory jsou pořád, ale GTI-6 ne...

Odesláno

To možná jo, ale já chci jen a pouze model E46 a ten stárne úplně stejně jako 306ka GTi-6. ;):aut

Odesláno

To možná jo, ale já chci jen a pouze model E46 a ten stárne úplně stejně jako 306ka GTi-6. ;):aut

Až na to, že jich je spousta:D

Odesláno

Až na to, že jich je spousta:D

306ek je ještě větší spousta. :D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...