mrázek dušan Odesláno 14. duben 2004 Odesláno 14. duben 2004 teď už 9l/100km mě donutila dát nové svíčky, vzduchový filtr, zapalovací kabely a včera zajít na diagnostiku. Nic moc povzbudivého - trvalá závada: potenciometr škrtící klapky. Volnoběh si to docela drží, i když skoro 1000ot/min, ale při přidání má díru ve výkonu a trochu cuká. Kdyby ta spotřeba nebyla tak vysoká (a to jsem teď jezdil hodně opatrně), tak to nechám být. Bohužel - čeká mě potenciometr za pouhých 4960Kč. d Citovat
Gotrek Odesláno 15. duben 2004 Odesláno 15. duben 2004 To moc nepotěší. Ale asi je lepší investovat 5 táců do nového potenciometru, než mít pořád vír v nádrži. Citovat
k.malik Odesláno 15. duben 2004 Odesláno 15. duben 2004 Jasne, radeji dat 5 tacu a bude mensi spotreba a lepsi jizdni vlatnosti. Už bez čmoudíků Citovat
sarkan Odesláno 15. duben 2004 Odesláno 15. duben 2004 Mrkni do annonce, nebo na vrakoviště, já jsem jeden prodal za 500Kč. Určitě seženeš! Citovat
Oskar Odesláno 18. duben 2004 Odesláno 18. duben 2004 Pokus se o toto a až potom si kup jiný potenciometr ,když to nepůjde. Vymontuj potenciometr ubrus nýty, rozlož ho na dva kusy a běžec, který běhá po odporové dráze přihni asi o 1-2 milimetry níže, aby běhal mimo poškozenou dráhu. Přihnutím se snaž aby po odporové dráze neběhala hrana nebo? by byla v krátkém čase opět poškozena. Přihnutím vytvoříš novou cestu a uvidíš, že ti to bude běhat. Potenciometr dej dohromady a šešroubuj šroubky, které zakápni barvou.Pozor při koupi jiného ještě neznamená, že bude vše v pořádku. Já jsem ho vyměnil a měl jsem výkon motoru asi 70 %. Přeji hodně pracovních úspěchů. Oskar Citovat
mrázek dušan Odesláno 18. duben 2004 Autor Odesláno 18. duben 2004 a po výměně půjde starý pěkně na pitvu. Ten postup vykouším už ze zvědavosti. Co jsem se díval na potenciometr z monomotronicu Bosch, tak dráhy jsou poměrně tenké a běžec se moc vychylovat nedá. Uvidíme u MM. d Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.