zoby Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: Ota To je fakt, jedu příští neděli a dokonce i na to inkriminované Peugeot vrakoviště, jen potřebuju vzor a kolik za to chceš dát... poslal jsem ti U2U se seznamem Citovat
zoby Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 tak hadice se již nová objednat nedá :-( Citovat
Ota Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Jedu příští neděli, tak mi dej ještě případně vědět... Citovat
zoby Odesláno 28. květen 2009 Autor Odesláno 28. květen 2009 tak mi nějak přestal fungovat automat viz zde Citovat
zoby Odesláno 30. duben 2012 Autor Odesláno 30. duben 2012 Tak zas trochu oživím toto téma. Momentálně auto stojí už víc jak rok v garáži. Dával jsem ho postupně po mechanické stránce do kupy. Nové brzdy, oleje, čepy, tyčky, lanovody... Jenže u toho se objevily potíže s motorem... viz: Momentální stav je takový, že jsou nové kabely, nové svíčky, zkoušel jsem jiný modul zapalování, jinou váhu vzduchu, zkoušel jsem nový snímač otáček a pořád to zdechá. Někdy nastartuje hned, někdy se musí chvíli točit, pak chvíli běží normálně, pak zničeho nic zdechne a furt dokola... Citovat
Marcel505 Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Já se bál, že jsi V6 opravdu prodal. Takže neprodal? Zkoušel jsi to připojit na nějakou diagnostiku? Před pár lety měl trochu podobný problém Ota, a po všem bádání se zjistilo, že je kaput baterka... Ale tu jsi předpokládám zkusil vyměnit za lepší. Bohužel nevím, proto neporadím. V6 jsem neměl, tak mě nic nenapadá... Co ta kabeláž? Jestli to má i V6 podobně blbě jako diesel, tak nemůžeme mluvit o výměně kabeláže jen v motorovém prostoru... Beneš by určitě nějakou kabeláž z V6ky měl, tak bych zkusil vyměnit veškerou kabeláž kolem motoru, ale pokud je to spojený s kabeláží co vede do auta, tak to tak lehké nebude. Podle toho zdechání bych čekal spíš špatný čidlo nebo špatnou lambdu. Citovat
zoby Odesláno 3. květen 2012 Autor Odesláno 3. květen 2012 no neprodal.... ale doma jsou kvůli tomu tlaky :-( baterku jsem jinou zkoušel, dělá to taky. jsem domluven s kámošem že na sednem a komplet tu elektriku proměříme. zdechá to jako otočením klíče, nezačne to houpat, ani se dusit nic. z toho usuzuji, že někde bude špatný kontakt, poklesne napětí a rozpojí se nějaké relé... jak jsem psal, snímač otáček jsem zkoušel, čidlo teploty by se asi takhle neprojevovalo, svíčkama a kabelama to asi taky nebude, protože když odpojím jeden válec tak to nezdechne... Citovat
Marcel505 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Spínačku jsi předpokládám také prověřil... Ta se tam měnila. Tak bych prvně prověřil kabely od spínačky... Nemohlo Ti nějaké zvíře (někde venku) nějaké kabely nakousnout? Citovat
zoby Odesláno 10. květen 2012 Autor Odesláno 10. květen 2012 no vidíš, spínačka mě nenapadla.... Citovat
zoby Odesláno 11. květen 2012 Autor Odesláno 11. květen 2012 takže zkoušel jsem spínačku, spínací relé zapalování, modul zapalovaní, svíčky a kabely zapalování, snímač otáček, baterku. Jediný co zbývá je rozdělovač, cívka a řídící jednotka. Pokud by to byl rozdělovač, tak si myslím, že by se to chovalo jinak... Takže buď cívka a nebo jednotka... A jsem zas u toho jak vyzkoušet tu cívku A pak ještě že by byla chyba v okruhu vstřikování... Citovat
Medvěd Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Já myslím, že nejdřív je třeba odpreparovat kurvítko, které tam francouzský ovíněný autoskladatel před dávnými lety namontoval :D:D [upravil dne 11/5/2012 08:28 od Medvěd] Citovat
Marcel505 Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 zoby: Vstřikování - myslím že to pustí vždy najednou všechny, že se nepouští vstřikovače zvlášť např. před HÚ. Co zkusit cívku z nějakého Renaulta 25? Lépe řečeno, co se obrátit na Renault forum? Medvěd: Chápu, ale bohužel tady veškeré úsměvy skončili... Citovat
Tomhais Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Cívku a řj snad někde vyhrabu, pokud na to extra nechvátáš. Citovat
Medvěd Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Co má se starým Piškotem společnýho vlajková loď od Rencka? Teda krom toho víceválce .... Citovat
Marcel505 Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 Co má se starým Piškotem společnýho vlajková loď od Rencka? Teda krom toho víceválce .... Já mám za vlajkovou loď Renaultu Renaulta 30. Do R25 se tyhle V6 standartně dávali, se stejným nebo jiným (záměnným) vstřikováním. Tudíž bych doufal v možnost pomoci z této strany. R25 s V6 je v ČR docela normální, 505 s V6 je ojedinělá... Citovat
zoby Odesláno 2. červen 2012 Autor Odesláno 2. červen 2012 tak jsem pátral na netu a narazil jsem na článek, kde tenhle projev připisují špatné cívce, takže sháním cívku. mezitím jsem dal nový palec rodělovače, ten starý na pohled vypadal ok, ale byl zteřelý. nicméně závada stále trvá... kabeláží motoru to nebude, napětí na cívku jde, i když to zdechne tak tam napětí je pořád. Citovat
Marcel505 Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 Tu cívku jsme řešili hned na začátku... Tam je nějaká speciální pro V6 a nebo klasika pro benzíňáky? Nějakou od Facetu jsem možná i měl novou, ale už se dělá menší, ne tak velká jako ta původní... Ty máš tu cívku schovanou v té plastové krabici přišroubované na tlumiči? Citovat
zoby Odesláno 13. červen 2012 Autor Odesláno 13. červen 2012 tak cívka to taky nebude, dal jsem jinou, chvíli to vypadalo nadějně a pak to zdechlo a už nenastartovalo... Citovat
Marcel505 Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Co ten kablík co vede od krabičky s cívkou k rozdělovači? Citovat
zoby Odesláno 14. červen 2012 Autor Odesláno 14. červen 2012 cívka není v krabičče, je to válec. kabely jsou nové, takže i kabel mezi cívkou a rozdělovačem je nový Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.