Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Původně zaslal: Pepouch

Já jen tak mimo,taky mi auto táhlo neustále ke straně i po geometrii v Peugeotu,nakonec byla příčina ve špatně funkčních ložiscích \"otočí\". Myslím otoče na vršku tlumičů,tím že špatně chodily,tak zůstávaly lehce nakroucený péra tlumičů a ty to řízení tahaly ke straně.Samozřejmě se to týká pouze předku.:)

Čoveče, to by taky mohlo být tím. Vlastně mi to dělá od loňský výměny tlumičů:myslim (měnili i horní uložení) Ale co s tím?:nevim

Měnili ho určitě?? Cena 1ks cca 1300,-

Odesláno

Měnili ho určitě?? Cena 1ks cca 1300,-

Měnili, to vím na železobeton, pááč jsem to viděl;) Ale je tam to Monroe viz. AK za 568Kč:aut

Odesláno

JO, myslim, že se jmenujou AUTOSERVIS KAVKA (nic moc název;)) a abych nekecal, tak myslim, že kolem 700,- za komplet přední a zadní nápravu (byl jsem tam v srpnu) ...

Jasně, znám ;) Hmm, to by stálo za tu jistotu:myslim Rozumná cena, čekal jsem víc:super

Jenže pokud to dělá to horní uložení, tak bude ta geo opravdu OK a vyhodím prachy:nevim Kurňa zase něco ...:D

Odesláno

Prostě zvedni přední kola,a druhej at\' točí řízením,a ty se budeš koukat jestli se nenakrucuje péro.A budeš vědět na 100% jestli je to dobrý:)

No vidíš, dobrej nápad. Teď až budu přezouvat, tak na to kouknu :super

[upravil dne 25.10.08 MJSytic]

Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

pokud to nebude zatížený tak se možná nakrucovat nebudou:myslim

Kucí, tak se kurňa nejdřív dohodněte :D Téé fuk, já to prostě vyzkouším a když to bude OK, tak zajedu na tu geo ;) (a tam mi řeknou že je geo OK, že to dělá to uložení:aut:bacha:D)

Odesláno

Původně zaslal: zzipCZ

pokud to nebude zatížený tak se možná nakrucovat nebudou:myslim

Kucí, tak se kurňa nejdřív dohodněte :D Téé fuk, já to prostě vyzkouším a když to bude OK, tak zajedu na tu geo ;) (a tam mi řeknou že je geo OK, že to dělá to uložení:aut:bacha:D)

To si piš že to poznáš i při odlehčení:super

Odesláno

Tak jsem včera přezouval a otestoval jsem ty pružiny. No posuďte sami, dělá to tohle:

http://rapidshare.com/files/161753797/video002.3gp.html

http://rapidshare.com/files/161754018/video003.3gp.html

Jen popíšu co se dělo s volantem. Točilo se na jednu stranu až na doraz, a pak se volant pustil. Samovolně se otočil částečně zpět :myslim JE to takle normální???

[upravil dne 8.11.08 MJSytic]

post-0-14109602744072_thumb.jpg

Odesláno

Čéče ty otoče nechoděj jak maj,na tom prvním videu se ti kroutí pružina.

No a co teda s tím??? Jak to má fungovat správně??? Mám otočit volantem a ten má zůstat, tak jak je a nevracet se?:myslim:(

Mě přijde, že to je an obou stránách to samí:nevim

[upravil dne 27.10.08 MJSytic]

Odesláno

Samozřejmě že když otočíš na doraz,tak trochu zpátky povolí,ale jak jsem viděl,tak pružina dostává zabrat víc než je zdrávo,to se ti to taky může prodražit tím,že ti ta pružina praskne.Kdyby ty otoče měnili,tak by takhle rychle neodešly,vydžej hodně dlouho. Já bych to vyndal.Samozřejmě že se do toho nikomu nechce,a pak znovu peníze za geo. :nevim

Odesláno

Samozřejmě že když otočíš na doraz,tak trochu zpátky povolí,ale jak jsem viděl,tak pružina dostává zabrat víc než je zdrávo,to se ti to taky může prodražit tím,že ti ta pružina praskne.Kdyby ty otoče měnili,tak by takhle rychle neodešly,vydžej hodně dlouho. Já bych to vyndal.Samozřejmě že se do toho nikomu nechce,a pak znovu peníze za geo. :nevim

Čéče píšu po druhý, že to uložení je 100% vyměněný a je to nový - resp. rok starý. Spíš jde o oto, jestli to funguje tak, jak má:myslim Jestli se to takhle vrací každýmu na 406, nebo jestli je to špatně. Mě osobně se to moc nezdá, ale nerozumím tomu. Chtělo by to info ještě od někoho, kdo se v tom vyzná:nevim

Odesláno

jen takovej dotaz , to ulozeni je meneno pred nebo po bouračce? kdyz si vybavim jak byly ohnute nosniky , nic bych nedal za to ze to odnesly i pistnice potažmo i to uloženi.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

jen takovej dotaz , to ulozeni je meneno pred nebo po bouračce? kdyz si vybavim jak byly ohnute nosniky , nic bych nedal za to ze to odnesly i pistnice potažmo i to uloženi.

No je to vše měněný měsíc před loňskou bouračkou. Pístnice na pravým tlumiči byla skutečně KO, a proto mi ho teď i vyměnili. Mě jde primárně teď o to, jestli se to takhle chová normálně, když mám zvednutý předek (obě kola ve vzduchu), otočím volantem do plnýho rejdu a ono se to samo prudce vrátí:nevim:myslim Mám v tomhle zkušenosti jen se š120 a tam vím, že se to nevracelo...:(

Odesláno

Původně zaslal: Pe.Tr

No je to vše měněný měsíc před loňskou bouračkou. Pístnice na pravým tlumiči byla skutečně KO, a proto mi ho teď i vyměnili. Mě jde primárně teď o to, jestli se to takhle chová normálně, když mám zvednutý předek (obě kola ve vzduchu), otočím volantem do plnýho rejdu a ono se to samo prudce vrátí:nevim:myslim Mám v tomhle zkušenosti jen se š120 a tam vím, že se to nevracelo...:(

pokud jsou kola ve vzduchu , tocist lehce volantem jednim prstem a kola se sama nevraci , neco je na tech tlumičich špatne.(tlumiče-rozumněj uloženi aj)

Odesláno

pokud jsou kola ve vzduchu , tocist lehce volantem jednim prstem a kola se sama nevraci , neco je na tech tlumičich špatne.(tlumiče-rozumněj uloženi aj)

Tak jedním prstem to nejde určitě a navíc se to prudce vrací (což je poznat i z videí)

OK, tak moc díky za potrvrzení;). V pondělí sjedu na konzultaci k servisákům, co mi k tomu řeknou:papa

Odesláno

Tak jedním prstem to nejde určitě a navíc se to prudce vrací (což je poznat i z videí)

OK, tak moc díky za potrvrzení;). V pondělí sjedu na konzultaci k servisákům, co mi k tomu řeknou:papa

tak se potom poděl oto co zjisti

Odesláno

Tak jsem včera byl vznést dotaz v servisu a tvrdili mi, že je to takhle normální. Že to u některých aut takto je:myslim Že se to uložení s pružinou začne protáčet, až když je to zatížený:myslim Prej, že ten \"chytrák\", co mi řekl, že to mám špatně asi nikdy žádný auta pořádně nedělal (klídek, svedl jsem to na maníka z pneuservisu;):D)

Když jsem se zeptal na to stáčení volantu, tak udělal takovej ten klasickej ksicht :myslim__:nevim, a apak řekl, že to může být tím, než si to vše pořádně sedne a trošku se to ojezdí. Každopádně se dušoval, že po výměně toho tlumiče geo dělali a dokonce mi ukazoval nějakej \"pří-stroj\" na kterým jí dělaj:mrk Takže na to s*ru a bud s tím normálně jezdit. No akdyž by se něco po* a já to náhodou přežiju, tak jim to tam dojdu omlátit o hlavu:bacha:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...