Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdrawim vsechny tady na foru. Jestli tady nekde uz tento prispevek je tak se omlouvam ale zrejme sem ho prehledel. Mam jen otazecku a to takovou jaky by byly nejlepsi xenony na new 406 s cirou optikou. Bylo by treba jeste neco udelat se svetlama nebo staci jen koupit kit a namontovat (pripadne ktery by ste me doporucili). Dekuji moc

Odesláno

Ach jo, další... Je tu toho maky. Ještě více ti toho napoví google. V horní liště je \"Hledání\". Jinak já mám v potkávačkách H7/5000K od Fx. Krom standartní montáže a hlavně odpovídajícího seřízení (taky tu je toho o tom spousta) není potřeba nic zvláštního. Jinak upozorňuju na další právněadministrativní okolnosti těchto úprav. Opět tu toho je děsná spousta. Než se do toho pustíš (o čemž nepochybuji, že bys to zvládl), tak hledej, čti, přemýšlej, vybírej...

Odesláno

Ahoj.

O xenonech je toho tu popsáno hodně. Stačí lépe hledat v sekci tuning nebo tady v 406.

Se světlama nemusíš dělat vůbec nic. Jen si koupíš H.I.D sadu s paticí H7 a vše prohodíš. Dokonce je tu někde i návod. TADY

Jaký koupit?: no jestli myslíš značku tak to si nevybereš, dělá se to stejně všechno v Číně. Pokud myslíš teplotu, tak to záleží hlavně na tobě.

Já osobně mám 6000K- bílé, skoro polední světlo. ;)

Pokud máš ještě otázky, tak se klidně ptej. Kluci ti tu poradí. Někteří toho o xenonech vědí hodně. :super

Odesláno
Původně zaslal: Pepouch

Pročti si link-svítivost a seřízení světlometů,je kousek dole.:)

A to je jen jedno z mnoha vláken týkajících se této záležitosti... ;-) Spíž do hledání zadej heslo \"xenon\", nebo \"HID\"...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...