zabit Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 vyhodit prachy za stribrnou to by jim slo, meli jim nechat bilou a poslat je delat neco uzitecnyho Citovat
virnik Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 asi mate teras vo vedeny nejake akčne hnutie gejoj asi preto tie farby Citovat
Edison Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Oni dělaj užitečný věci. U jedný bouračky běžná tram+os. jich bylo dokonce ŠEST aut!!! Citovat
Edison Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Já nemluvil o strakonicích... Ono to platí všude. Když jsou potřeba, tak je jich málo. Když by stačilo jedno auto, přijedou jich mraky. Mě jednou k banální nehodě přijela, krom nehodovky i zásahovka... Proč... to vůbec nechápu. Citovat
barenst Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Ja si na to zacinam zvykat , tedy mohlo to dopadnout hur .Ve skodovce jsme ty auta vudel uz v srpnu . Citovat
OK406 Odesláno 25. říjen 2008 Autor Odesláno 25. říjen 2008 Jak to tak tady čtu tu odezvu, tak je stejná, jako mají další občané nejen v ČR. Je to zbytečně vyhozené peníze. Pokud už chtěli něco řešit, tak měli raději koupit nové Octavie a pomohli by tím i Škodovce a naší ,,národní\" značce. Ale to zákonodárci, NE!! Vlést do z*dku skopčákům!!!:bacha:bacha Citovat
jirka639 Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Původně zaslal: Fusion Dneska sem to viděl poprvé na benzínce u Brna. Prve sem myslel že to sou celníci. tu sem videl v 12:20 u Velkého Meziříčí, nebylo z dálky poznat že je policejní Citovat
Vertex Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Původně zaslal: Edison Já nemluvil o strakonicích... Ono to platí všude. Když jsou potřeba, tak je jich málo. Když by stačilo jedno auto, přijedou jich mraky. Mě jednou k banální nehodě přijela, krom nehodovky i zásahovka... Proč... to vůbec nechápu. Ujasni si nejdřív pojem \"zásahovky\" a až pak sem piš podobný nesmysly Citovat
Edison Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Blátošlapové to teda fakt nebyli. Ti ve vestách a se samopalama na ulicích běžně vídat nejsou a pokud vím, ani k nehodám běžně nejezděj... Nebo ano? Asi jich je dost, oproti tomu, co nám tvrdí policejní ředitel, že je poldů málo... Spíše je má asi na nesprávných místech,ne? ;-) Citovat
Edison Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Původně zaslal: Vertex Dost jich opravdu neni Já netvrdím, že je. Jen říkám, co vidím na ulicích.. Zatím to vypadá tak, že spíše jsou jinde, než by bylo vhodné. Proč poldu není vidět, když je potřeba a když potřeba není, je jich mraky? Ale to je spíše otázka na vedení policie a MV, než na diskusi tady. Citovat
Vertex Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Vedení policie a MV Ti odpoví, že je to z důvodu, že jich je málo. Na jakýmkoli obvodním oddělení Ti sdělí, že jich spousta sedí u počítačů a papíruje, protože o tom to dneska hlavně je. Citovat
vix Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Vertex: a co klukům v uniformě zaplatit kurs ... píšeme všemi deseti? (mno, pro začátek by tedy úplně stačilo - kde najdu na klávesnici dané písmenko) Není to třeba taky tím, že si nedovedou práci jen zorganizovat? Citovat
Edison Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Původně zaslal: Vertex Vedení policie a MV Ti odpoví, že je to z důvodu, že jich je málo. Na jakýmkoli obvodním oddělení Ti sdělí, že jich spousta sedí u počítačů a papíruje, protože o tom to dneska hlavně je. Papírovat můžou OPéčka. Ale to je fuk. Prostě je to o schopnosti organizace práce a rozdělení sil a kompetencí. Jak je vidět na ulicích a na služebnách, ani MV, ani ředitelstvíi policie toho nejsou schopni. Ale jak říkám.. jen popisuji stav, jak je vidět z venčí a co z toho lze usuzovat. Krom vedení to není útok na policisty samotné... Nebo aspoň některé... ;-) Ve mě osobně to vyvolává spíše smutek ze stavu věcí a averzi k vedení resortu. Jenže z toho se odvíjí funkčnost celého aparátu, což je na škodu všem. Jak těm, co mají \"sloužit a chránit\", tak i těm, kterým mají \"sloužit a chránit\". :-( Citovat
drsnej márvin Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Původně zaslal: OK406 Jak to tak tady čtu tu odezvu, tak je stejná, jako mají další občané nejen v ČR. Je to zbytečně vyhozené peníze. Pokud už chtěli něco řešit, tak měli raději koupit nové Octavie a pomohli by tím i Škodovce a naší ,,národní\" značce. Ale to zákonodárci, NE!! Vlést do z*dku skopčákům!!!:bacha:bacha To co je na té fotce se vesměs používá u dopraváků jako výjezdové vozidlo k dopravním nehodám. Škodovka dodávky bohužel nedělá . Jinak zbytek nakoupených aut, které slouží na obměnu zastaralého vozového parku (stávající bílá se zeleným pruhem budou jezdit dokud nedoslouží), jsou škodovky (oktávky a fabie), ale i tak se ve finále cpou prachy do pr... skopčákům, protože škoda patří do koncernu VW. Jinak mě osobně se ta inovace vůůůůůůbec nelíbí . Bohužel ministr Ivánek dělá změny, tak to přece musí být vidět Citovat
Návštěvník Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 V Nitre máme este aj takéto a majú úspech:D:D:D:D Citovat
vendelinek Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Původně zaslal: drsnej márvin Původně zaslal: OK406 Jak to tak tady čtu tu odezvu, tak je stejná, jako mají další občané nejen v ČR. Je to zbytečně vyhozené peníze. Pokud už chtěli něco řešit, tak měli raději koupit nové Octavie a pomohli by tím i Škodovce a naší ,,národní\" značce. Ale to zákonodárci, NE!! Vlést do z*dku skopčákům!!!:bacha:bacha To co je na té fotce se vesměs používá u dopraváků jako výjezdové vozidlo k dopravním nehodám. Škodovka dodávky bohužel nedělá . Jinak zbytek nakoupených aut, které slouží na obměnu zastaralého vozového parku (stávající bílá se zeleným pruhem budou jezdit dokud nedoslouží), jsou škodovky (oktávky a fabie), ale i tak se ve finále cpou prachy do pr... skopčákům, protože škoda patří do koncernu VW. Jinak mě osobně se ta inovace vůůůůůůbec nelíbí . Bohužel ministr Ivánek dělá změny, tak to přece musí být vidět Moje řeč,nemám k tomu víc co dodat,napsal si to dobře [upravil dne 25.10.2008 vendi.stejskal] [upravil dne 25.10.2008 vendi.stejskal] Citovat
zabit Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 vy mate jeste VB ?? Původně zaslal: feldo V Nitre máme este aj takéto a majú úspech:D:D:D:D Citovat
Vertex Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Původně zaslal: vix Vertex: a co klukům v uniformě zaplatit kurs ... píšeme všemi deseti? (mno, pro začátek by tedy úplně stačilo - kde najdu na klávesnici dané písmenko) Není to třeba taky tím, že si nedovedou práci jen zorganizovat? Na škole se všema deseti normálně učí, ale posuď sám, je to vůbec potřeba? Ty všema deseti píšeš? Neříkej mi, že hledaj písmenka, to je blbost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.