Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak se Vám líbí nové zbarvení vozidel PČR???

Recommended Posts

Odesláno

Já nemluvil o strakonicích... Ono to platí všude. Když jsou potřeba, tak je jich málo. Když by stačilo jedno auto, přijedou jich mraky. Mě jednou k banální nehodě přijela, krom nehodovky i zásahovka... Proč... to vůbec nechápu.

Odesláno

Jak to tak tady čtu tu odezvu, tak je stejná, jako mají další občané nejen v ČR. Je to zbytečně vyhozené peníze. Pokud už chtěli něco řešit, tak měli raději koupit nové Octavie a pomohli by tím i Škodovce a naší ,,národní\" značce. Ale to zákonodárci, NE!! Vlést do z*dku skopčákům!!!:bacha:bacha:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Dneska sem to viděl poprvé na benzínce u Brna. Prve sem myslel že to sou celníci.

img0054ip4.th.jpgthpix.gif

tu sem videl v 12:20 u Velkého Meziříčí, nebylo z dálky poznat že je policejní

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Já nemluvil o strakonicích... Ono to platí všude. Když jsou potřeba, tak je jich málo. Když by stačilo jedno auto, přijedou jich mraky. Mě jednou k banální nehodě přijela, krom nehodovky i zásahovka... Proč... to vůbec nechápu.

Ujasni si nejdřív pojem \"zásahovky\" a až pak sem piš podobný nesmysly

Odesláno

Blátošlapové to teda fakt nebyli. Ti ve vestách a se samopalama na ulicích běžně vídat nejsou a pokud vím, ani k nehodám běžně nejezděj... Nebo ano? Asi jich je dost, oproti tomu, co nám tvrdí policejní ředitel, že je poldů málo... Spíše je má asi na nesprávných místech,ne? ;-)

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Dost jich opravdu neni

Já netvrdím, že je. Jen říkám, co vidím na ulicích.. Zatím to vypadá tak, že spíše jsou jinde, než by bylo vhodné. Proč poldu není vidět, když je potřeba a když potřeba není, je jich mraky? Ale to je spíše otázka na vedení policie a MV, než na diskusi tady.
Odesláno

Vedení policie a MV Ti odpoví, že je to z důvodu, že jich je málo. Na jakýmkoli obvodním oddělení Ti sdělí, že jich spousta sedí u počítačů a papíruje, protože o tom to dneska hlavně je.

Odesláno

Vertex: a co klukům v uniformě zaplatit kurs ... píšeme všemi deseti?

(mno, pro začátek by tedy úplně stačilo - kde najdu na klávesnici dané písmenko)

Není to třeba taky tím, že si nedovedou práci jen zorganizovat?

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Vedení policie a MV Ti odpoví, že je to z důvodu, že jich je málo. Na jakýmkoli obvodním oddělení Ti sdělí, že jich spousta sedí u počítačů a papíruje, protože o tom to dneska hlavně je.

Papírovat můžou OPéčka. Ale to je fuk. Prostě je to o schopnosti organizace práce a rozdělení sil a kompetencí. Jak je vidět na ulicích a na služebnách, ani MV, ani ředitelstvíi policie toho nejsou schopni. Ale jak říkám.. jen popisuji stav, jak je vidět z venčí a co z toho lze usuzovat. Krom vedení to není útok na policisty samotné... Nebo aspoň některé... ;-) Ve mě osobně to vyvolává spíše smutek ze stavu věcí a averzi k vedení resortu. Jenže z toho se odvíjí funkčnost celého aparátu, což je na škodu všem. Jak těm, co mají \"sloužit a chránit\", tak i těm, kterým mají \"sloužit a chránit\". :-(
Odesláno
Původně zaslal: OK406

Jak to tak tady čtu tu odezvu, tak je stejná, jako mají další občané nejen v ČR. Je to zbytečně vyhozené peníze. Pokud už chtěli něco řešit, tak měli raději koupit nové Octavie a pomohli by tím i Škodovce a naší ,,národní\" značce. Ale to zákonodárci, NE!! Vlést do z*dku skopčákům!!!:bacha:bacha:bacha

To co je na té fotce se vesměs používá u dopraváků jako výjezdové vozidlo k dopravním nehodám. Škodovka dodávky bohužel nedělá :nevim. Jinak zbytek nakoupených aut, které slouží na obměnu zastaralého vozového parku (stávající bílá se zeleným pruhem budou jezdit dokud nedoslouží), jsou škodovky (oktávky a fabie), ale i tak se ve finále cpou prachy do pr... skopčákům, protože škoda patří do koncernu VW.

Jinak mě osobně se ta inovace vůůůůůůbec nelíbí :blicismajlik. Bohužel ministr Ivánek dělá změny, tak to přece musí být vidět :roll:(

Odesláno
Původně zaslal: drsnej márvin

Původně zaslal: OK406

To co je na té fotce se vesměs používá u dopraváků jako výjezdové vozidlo k dopravním nehodám. Škodovka dodávky bohužel nedělá :nevim. Jinak zbytek nakoupených aut, které slouží na obměnu zastaralého vozového parku (stávající bílá se zeleným pruhem budou jezdit dokud nedoslouží), jsou škodovky (oktávky a fabie), ale i tak se ve finále cpou prachy do pr... skopčákům, protože škoda patří do koncernu VW.

Jinak mě osobně se ta inovace vůůůůůůbec nelíbí :blicismajlik. Bohužel ministr Ivánek dělá změny, tak to přece musí být vidět :roll:(

Moje řeč,nemám k tomu víc co dodat,napsal si to dobře

[upravil dne 25.10.2008 vendi.stejskal]

[upravil dne 25.10.2008 vendi.stejskal]

Odesláno
Původně zaslal: vix

Vertex: a co klukům v uniformě zaplatit kurs ... píšeme všemi deseti?

(mno, pro začátek by tedy úplně stačilo - kde najdu na klávesnici dané písmenko)

Není to třeba taky tím, že si nedovedou práci jen zorganizovat?

Na škole se všema deseti normálně učí, ale posuď sám, je to vůbec potřeba? Ty všema deseti píšeš?

Neříkej mi, že hledaj písmenka, to je blbost

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...