Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Minisraz Pardubice - 9.11. od 11:00, parkoviště na nábřeží, za ČEZ Arénou

Recommended Posts

Odesláno

Sakra, já musím nějak doladit ten čas začátku, nejsem si jistej, že stihnu 11:00 - 11:30. Kolem 12 bych tam ale měl bejt. Né, že mi v tý hospodě všechno sežerete...:bacha

Odesláno

no teeeeeeeeda jeste ze jsem si to stihnul tady vcas precist... jestli ma dorazit kujon a jakub s S16 tak to nesmim chybet...

takze jestli nebude snezit pocitejte i se mnou !

Odesláno

No vida kluci, to rád čtu! A taky se zároveň modlím, aby nesněžilo. Páč když nebude, mělo by se nás dle zde uvedeného sjet asi 15, ale pokud napadne, bude nás tam pět :D

Odesláno

Když nebude mokro? Kluci nepřehánějte to s těma podmínkama :) Béďa prej když nebude sněžit, Maty205 když nebude pršet, kdo si vymyslí, že přijede jen když bude svítit sluníčko a aspoň 20°? :D

Odesláno

tak to me dest nevadi :) nejsem z cukru a ted jsem trochu testoval proc se ty moje gumy jmenujou rainsport2 a musim pochvalit ze i kdyz jsem je pomerne zkousel tak se na vode vazne predvedli v dobrem svetle...

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Když nebude mokro? Kluci nepřehánějte to s těma podmínkama :) Béďa prej když nebude sněžit, Maty205 když nebude pršet, kdo si vymyslí, že přijede jen když bude svítit sluníčko a aspoň 20°? :D

mě stačí jen když nebudou padat nějaký sr...:D

Odesláno

Tak se s Aluškou asi budeme muset ač neradi omluvit z účasti. Bohužel budu mít celej víkend zabitej prací ze který se nemůžu omluvit. :(

Tak se snad uvidíme někde jinde. Užijte si to. :papa

Kdyby čistě náhodou vyšel čas tak se ukážeme, ale moc růžově to nevidím.

Odesláno

Dave_k & Aluška: Škoda :( No, kdyby náhodou, tak program je danej, kde nás najít víte. Ale pro jistotu kdyžtak radši cinkněte (724 919 796) ;)

Béďa & Spiral: Good :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...