Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Minisraz Pardubice - 9.11. od 11:00, parkoviště na nábřeží, za ČEZ Arénou

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Sníh? V Pardubicích? Neblázni, tam neví co to znamená, aby si nemysleli, že jim nadáváš :D

No v Pcích to neznaj, ale mrkni odkud je Béďa. Nemusel by se dostat z garáže...:D

Odesláno

Jj, vím odkud je Béďa ;) Však taky z Vysočiny pocházím, proto ta narážka na to, že v Pardubicích sníh neznají :aut

Na začátku listopadu bych žádnou kalamitu nečekal ;)

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

delat si srandu z \"horalu\" to neni hezky.. :D kujon by to zahrab hned vedle me.. :aut nebo spis by jsme se o to ani jeden nepokouseli, to je pravdepodobnejsi.. :D

Jasný. To byla jen sranda.:super

Každopádně kdyby se vám chtělo tak se určitě ukažte. ;)

Odesláno

Nevím teď přesně jestli budeme s Aluškou v Holicích nebo v Brně, ale pokud v Holicích tak by jsme se určitě přidali.

To parkoviště u zimáku je dobrej nápad, akorát by pak záleželo jestli nebude hokej. :myslim

P.S. Viper je z D.Ředic kousek od Hoic směr Pardubice.

[upravil dne 24/10/08 Dave_k]

Odesláno

jakub106GTI: Tak to můžeme společně zavzpomínat na starý časy ;) Tak dlouho jako ty jsem tam sice nevydržel, ale možná bysme pár společných známých našli :)

Podle co jsem zatím našel, tak by hokej být neměl. Ale k tomu parkovišti - jste si jistý, že je v neděli zdarma? Nikde jsem tuhle informaci neviděl. Tak prosím někoho o potvrzení a případně ověření, ať nestojíme na ulici před zavřenou závorou a nekoukáme na sebe :D

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

jakub106GTI: Tak to můžeme společně zavzpomínat na starý časy ;) Tak dlouho jako ty jsem tam sice nevydržel, ale možná bysme pár společných známých našli :)

Podle co jsem zatím našel, tak by hokej být neměl. Ale k tomu parkovišti - jste si jistý, že je v neděli zdarma? Nikde jsem tuhle informaci neviděl. Tak prosím někoho o potvrzení a případně ověření, ať nestojíme na ulici před zavřenou závorou a nekoukáme na sebe :D

určo jo:-) napíšu někomu at mě to zjistí a dám vedět jak to tam s tim parkováním je:)

Odesláno

Bavíme se o tom stejným parkovišti? Já měl na mysli to velký, jak je za velkou halou - tam pokud si právně vybavuju, jsou na vjezdu automatický závory. Mapa

A nebo máte na mysli to dlouhý parkoviště, jak je vedle arény, u řeky? Tohle?

[upravil dne 24/10/08 MirasCC]

Odesláno

No já zase měl na mysli to na nábřeží. :) To si myslím je taky dostačující. A jak je to s tím druhým ohledně placení netuším. :roll

Odesláno

Aha, už na to koukám, on to kupák psal, že na nábřeží za stadionem. To jsem nějak nedočetl. Jj, to nábřeží je určitě taky v pohodě, místa je tam spousta.

I když na tom parkovišti za halou by bylo místa ještě víc :) My tam jednou takhle někdy o víkendu parkovali, ale zaboha si nevzpomenu, jestli sme něco platili, nebo ne...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...