MirasCC Odesláno 24. říjen 2008 Autor Odesláno 24. říjen 2008 Sníh? V Pardubicích? Neblázni, tam neví co to znamená, aby si nemysleli, že jim nadáváš Citovat
kupák Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Původně zaslal: MirasCC Sníh? V Pardubicích? Neblázni, tam neví co to znamená, aby si nemysleli, že jim nadáváš No v Pcích to neznaj, ale mrkni odkud je Béďa. Nemusel by se dostat z garáže... Citovat
MirasCC Odesláno 24. říjen 2008 Autor Odesláno 24. říjen 2008 Jj, vím odkud je Béďa Však taky z Vysočiny pocházím, proto ta narážka na to, že v Pardubicích sníh neznají Na začátku listopadu bych žádnou kalamitu nečekal Citovat
BoneDaddy Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Původně zaslal: kupák Nemusel by se dostat z garáže... On by ho dozajista kolega s \"žebřiňákem\" (promiň mi to Kujonku:D) nenechal ve štychu a přijel by mu pomoct. Citovat
Béďa Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 delat si srandu z \"horalu\" to neni hezky.. kujon by to zahrab hned vedle me.. nebo spis by jsme se o to ani jeden nepokouseli, to je pravdepodobnejsi.. Citovat
BoneDaddy Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Původně zaslal: Béďa delat si srandu z \"horalu\" to neni hezky.. kujon by to zahrab hned vedle me.. nebo spis by jsme se o to ani jeden nepokouseli, to je pravdepodobnejsi.. Jasný. To byla jen sranda. Každopádně kdyby se vám chtělo tak se určitě ukažte. Citovat
MirasCC Odesláno 24. říjen 2008 Autor Odesláno 24. říjen 2008 Tak v průběhu následujícícho týdne všichni zájemci sledujte tohle téma, ať víte kdy, kam a co se bude dít Citovat
Dave_k Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Nevím teď přesně jestli budeme s Aluškou v Holicích nebo v Brně, ale pokud v Holicích tak by jsme se určitě přidali. To parkoviště u zimáku je dobrej nápad, akorát by pak záleželo jestli nebude hokej. P.S. Viper je z D.Ředic kousek od Hoic směr Pardubice. [upravil dne 24/10/08 Dave_k] Citovat
MirasCC Odesláno 24. říjen 2008 Autor Odesláno 24. říjen 2008 Dave_k: Tak to zjisti a dej vědět Zda nebude hokej samozřejmě prověřím, snad ne, du na to mrknout hned Citovat
jakub106GTI Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 sáákra 5 let jsem v Pardubicích žil a studoval:) asi taky dorazím:super Citovat
Dave_k Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Tak hokej není a vypadá to že se v ČEZ aréně ani v tu neděli nic nekoná, takže parkovisko by mělo být relativně prázdné. Citovat
MirasCC Odesláno 24. říjen 2008 Autor Odesláno 24. říjen 2008 jakub106GTI: Tak to můžeme společně zavzpomínat na starý časy Tak dlouho jako ty jsem tam sice nevydržel, ale možná bysme pár společných známých našli Podle co jsem zatím našel, tak by hokej být neměl. Ale k tomu parkovišti - jste si jistý, že je v neděli zdarma? Nikde jsem tuhle informaci neviděl. Tak prosím někoho o potvrzení a případně ověření, ať nestojíme na ulici před zavřenou závorou a nekoukáme na sebe Citovat
jakub106GTI Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Původně zaslal: MirasCC jakub106GTI: Tak to můžeme společně zavzpomínat na starý časy Tak dlouho jako ty jsem tam sice nevydržel, ale možná bysme pár společných známých našli Podle co jsem zatím našel, tak by hokej být neměl. Ale k tomu parkovišti - jste si jistý, že je v neděli zdarma? Nikde jsem tuhle informaci neviděl. Tak prosím někoho o potvrzení a případně ověření, ať nestojíme na ulici před zavřenou závorou a nekoukáme na sebe určo jo:-) napíšu někomu at mě to zjistí a dám vedět jak to tam s tim parkováním je:) Citovat
BoneDaddy Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Koukám že se to docela príma rozjíždí. Citovat
Dave_k Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 2 MirasCC to parkoviště není nijak ohrazeno a ani závorou zataraseno. Citovat
MirasCC Odesláno 24. říjen 2008 Autor Odesláno 24. říjen 2008 Bavíme se o tom stejným parkovišti? Já měl na mysli to velký, jak je za velkou halou - tam pokud si právně vybavuju, jsou na vjezdu automatický závory. Mapa A nebo máte na mysli to dlouhý parkoviště, jak je vedle arény, u řeky? Tohle? [upravil dne 24/10/08 MirasCC] Citovat
Dave_k Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 No já zase měl na mysli to na nábřeží. To si myslím je taky dostačující. A jak je to s tím druhým ohledně placení netuším. Citovat
MirasCC Odesláno 24. říjen 2008 Autor Odesláno 24. říjen 2008 Aha, už na to koukám, on to kupák psal, že na nábřeží za stadionem. To jsem nějak nedočetl. Jj, to nábřeží je určitě taky v pohodě, místa je tam spousta. I když na tom parkovišti za halou by bylo místa ještě víc My tam jednou takhle někdy o víkendu parkovali, ale zaboha si nevzpomenu, jestli sme něco platili, nebo ne... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.