Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj

Pokud je špatný tenhle silentblok, tak může to způsobovat výrazné třepání řadící páky a chvění auta????? Dělá to jen při záběru a úplně nejhorší je to když mám danou čtverku. Známý říkal že to dělají spíš vnitřní klouby na poloosách.

Odesláno
Původně zaslal: pavel104

Ahoj

Pokud je špatný tenhle silentblok, tak může to způsobovat výrazné třepání řadící páky a chvění auta????? Dělá to jen při záběru a úplně nejhorší je to když mám danou čtverku. Známý říkal že to dělají spíš vnitřní klouby na poloosách.

Tohle jsem řešil až jsem se z toho málem zcvoknul,nakonec to byl spojkovej přítlačák.Byli prasklý některý pružiny. A silentblok omezovače výkyvu motoru máš O.K???

Odesláno

Ahoj

Ten to bude dělat spíš na volnoběh, než v záběru ...

Odesláno

Pokud myslíš ten úplně spodní silentblok, tak ten jsem měnil. Zlepšení bylo asi o 10%

Jak říkám u mně to byla spojka,pak ještě ty poloosy nebo diferák.To dokáže nas.rat při jízdě co? Mám stejnej rok výroby i motor.

Odesláno
Původně zaslal: Pepouch

Pokud myslíš ten úplně spodní silentblok, tak ten jsem měnil. Zlepšení bylo asi o 10%

Jak říkám u mně to byla spojka,pak ještě ty poloosy nebo diferák.To dokáže nas.rat při jízdě co? Mám stejnej rok výroby i motor.

Takže předtím než začnu rozdělávat spojku, tak bude asi dobré zkontrolovat ty poloosy že jo?
Odesláno

Původně zaslal: Pepouch

Takže předtím než začnu rozdělávat spojku, tak bude asi dobré zkontrolovat ty poloosy že jo?

To jo,pěkně jedno po druhým:( Když si na to vzpomenu,ještě ted\' se mi chce:blicismajlik

Odesláno

No ja mám taký problém, že mne pred nedávnom menili jeden silentblok na motore, niekde dole čo je a od výmeny je vo vnútri auta podstatne väčší hluk :-( predtým bolo krásne tichučké a odvtedy si na to neviem zvyknúť, je to dosť nepríjemné. Síce vibrácie na motore sa zmenšili, aj pri preraďovaní rýchlostí ale keby viem čo ma čaká tak to nechám radšej tak :grr

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Pánové díky, bohužel obdobné problémy při motoru v tahu (2.0 HDI 66 kW, r.v. 2001), požádal jsem u p. Vašendy o nabídku na opravu, tak budu informovat o výsledku :myslim

Odesláno

Taky jsem ted menil silent blok(tlumici vykyvy-razy)..musel jsem stary vylisovat a nalisovat novy.V peugeotu vam jednotlivy silentiky neprodaji.Chteli za cely kus 1600(myslim).Jinak ten co jsem menil vyjde v autobenexu na 360,-

post-0-14109604210431_thumb.jpg

Odesláno

me kvuli nemu vymenili prevodovku, pac mi pri rozjezdech furt neco mlatilo no a pak se zjistilo ze byl povolenej tenhle silentblok ... :grr

Odesláno

Tak uz to mam vymenene...

Aj ked neviem ci to odstranilo problem s buchanim v casti motora.

Ale ten co mi vymontovali vyzera este horsie ako ten tu na foto...

Tak snad aspon na nieco to bolo.

Jo, a stalo to 82 EUR v pazote.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...