BoneDaddy Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: roxbury7 super. dík teda:D ja tam toho vela:D Nemáš za co. Citovat
pavel104 Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Ahoj Pokud je špatný tenhle silentblok, tak může to způsobovat výrazné třepání řadící páky a chvění auta????? Dělá to jen při záběru a úplně nejhorší je to když mám danou čtverku. Známý říkal že to dělají spíš vnitřní klouby na poloosách. Citovat
Pepouch Odesláno 25. říjen 2008 Autor Odesláno 25. říjen 2008 Původně zaslal: pavel104 Ahoj Pokud je špatný tenhle silentblok, tak může to způsobovat výrazné třepání řadící páky a chvění auta????? Dělá to jen při záběru a úplně nejhorší je to když mám danou čtverku. Známý říkal že to dělají spíš vnitřní klouby na poloosách. Tohle jsem řešil až jsem se z toho málem zcvoknul,nakonec to byl spojkovej přítlačák.Byli prasklý některý pružiny. A silentblok omezovače výkyvu motoru máš O.K??? Citovat
Neon Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Původně zaslal: pavel104 Ahoj Pokud je špatný tenhle silentblok, tak může to způsobovat výrazné třepání řadící páky a chvění auta????? Dělá to jen při záběru a úplně nejhorší je to když mám danou čtverku. Známý říkal že to dělají spíš vnitřní klouby na poloosách. Ten to bude dělat spíš na volnoběh, než v záběru ... Citovat
pavel104 Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Pokud myslíš ten úplně spodní silentblok, tak ten jsem měnil. Zlepšení bylo asi o 10% Citovat
Pepouch Odesláno 25. říjen 2008 Autor Odesláno 25. říjen 2008 Původně zaslal: pavel104 Pokud myslíš ten úplně spodní silentblok, tak ten jsem měnil. Zlepšení bylo asi o 10% Jak říkám u mně to byla spojka,pak ještě ty poloosy nebo diferák.To dokáže nas.rat při jízdě co? Mám stejnej rok výroby i motor. Citovat
pavel104 Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Původně zaslal: Pepouch Původně zaslal: pavel104 Pokud myslíš ten úplně spodní silentblok, tak ten jsem měnil. Zlepšení bylo asi o 10% Jak říkám u mně to byla spojka,pak ještě ty poloosy nebo diferák.To dokáže nas.rat při jízdě co? Mám stejnej rok výroby i motor. Takže předtím než začnu rozdělávat spojku, tak bude asi dobré zkontrolovat ty poloosy že jo? Citovat
Pepouch Odesláno 25. říjen 2008 Autor Odesláno 25. říjen 2008 Původně zaslal: pavel104 Původně zaslal: Pepouch Původně zaslal: pavel104 Pokud myslíš ten úplně spodní silentblok, tak ten jsem měnil. Zlepšení bylo asi o 10% Jak říkám u mně to byla spojka,pak ještě ty poloosy nebo diferák.To dokáže nas.rat při jízdě co? Mám stejnej rok výroby i motor. Takže předtím než začnu rozdělávat spojku, tak bude asi dobré zkontrolovat ty poloosy že jo? To jo,pěkně jedno po druhým:( Když si na to vzpomenu,ještě ted\' se mi chce:blicismajlik Citovat
loque Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 No ja mám taký problém, že mne pred nedávnom menili jeden silentblok na motore, niekde dole čo je a od výmeny je vo vnútri auta podstatne väčší hluk :-( predtým bolo krásne tichučké a odvtedy si na to neviem zvyknúť, je to dosť nepríjemné. Síce vibrácie na motore sa zmenšili, aj pri preraďovaní rýchlostí ale keby viem čo ma čaká tak to nechám radšej tak Citovat
f3Rd@ Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 no, tak jak tak koukam, tak nebudu menit jen ten jeden vadny, ale rovnou vymenim vsechny silentbloky... Citovat
Georges Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Pánové díky, bohužel obdobné problémy při motoru v tahu (2.0 HDI 66 kW, r.v. 2001), požádal jsem u p. Vašendy o nabídku na opravu, tak budu informovat o výsledku Citovat
asaad Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Taky jsem ted menil silent blok(tlumici vykyvy-razy)..musel jsem stary vylisovat a nalisovat novy.V peugeotu vam jednotlivy silentiky neprodaji.Chteli za cely kus 1600(myslim).Jinak ten co jsem menil vyjde v autobenexu na 360,- Citovat
golias Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Jo, jo měl jsem s ním taky velký trápení, nemohl jsem na něj přijít, pořád něco mlátilo. Citovat
Ferry Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 me kvuli nemu vymenili prevodovku, pac mi pri rozjezdech furt neco mlatilo no a pak se zjistilo ze byl povolenej tenhle silentblok ... Citovat
Y2K Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 @asaad: Ja potrebujem presne to iste.... Kde si to zohnal? Citovat
asaad Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Původně zaslal: Y2K @asaad: Ja potrebujem presne to iste.... Kde si to zohnal? Jak uz jsem psal.Koupil jsem ho v AUTOBENEX:super Citovat
Y2K Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 No ok, ja som tam na moj motor nic take nenasiel. Ale nevadi, u mna uz to riesi mechanik, snad do tyzdna to bude OK. Citovat
Y2K Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Tak uz to mam vymenene... Aj ked neviem ci to odstranilo problem s buchanim v casti motora. Ale ten co mi vymontovali vyzera este horsie ako ten tu na foto... Tak snad aspon na nieco to bolo. Jo, a stalo to 82 EUR v pazote. Citovat
@re Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 taky jsem to měnil v květnu min.rok... originál peugeot 1.266Kč (po slevě 12%) ... jojo, v pežotu mně mají rádi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.