brslen Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 chci si koupit tyhle zarovky,a ctel bych vedet vase zkusenosti a rady jestli jsou dobre atd...popripade jeste cool blue obe jsou od firmy osram.Diky za kazdy prispevek. Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 zeptej se minimaxi, proda ti je se slevou a dle meho jsou opravdu dobre :-) Citovat
MJSytic Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 JJ, minimaxa je tady přes tohle \"da best of\";) Citovat
robozv Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 mam ich tiez a maximalna spokojnost lepsia svietivost a co sa tyka vydrze uvidime casom vrelo doporucujem !!!!!!!!!! Citovat
Pata Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Mel jsem je v Honde, ale odesly uz po 5tis km (nemam \"odpruzene\" paraboly). Ovsem svitily bezchybne Citovat
Fakir Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Mám je v garáži na poličce, připravené do dálkových. Tam vydrží dlouho. Citovat
MirasCC Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Taky nad nima uvažuju. Co sem tak porůznu četl, tak svítí parádně, ale vydrží asi o něco míň, než by bylo dobrým zvykem. Ten rozdíl v osvětlení vozovky je ale prej fakt znát, takže to za to asi stojí Citovat
oni Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 prijde mi to jako draha investice kdyz je velka sance ze prasknou... ja jsem menil zarovky dost casto! Citovat
brslen Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 no prave proto do nich chci jit.Svitivost u 406tky je dost slaba. Citovat
brslen Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: oni prijde mi to jako draha investice kdyz je velka sance ze prasknou... ja jsem menil zarovky dost casto! tak zse tolik nestoji Citovat
Pata Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: brslen tak to je nic moc 5 tisic u aut je to pry pres 10tis. Hodne zalezi, jak casto poustis svetla Citovat
OK406 Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: brslen tak to je nic moc 5 tisic u aut je to pry pres 10tis. Hodne zalezi, jak casto poustis svetla Pokud se svítí i ve dne + vysoké teploty, tak to nevydrží nic!! Jsou to žárovky na svícení v noci a né ve dne. Všude ukazují rozdíl ve svíce a to v noci, ale nide jsem neviděl, že ukazují, jak to svítí ve dne:D Citovat
brslen Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 noooo tak ve dne je to k h*vnu ale co se da delat kdyz se musi svitit. Citovat
OK406 Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: brslen noooo tak ve dne je to k h*vnu ale co se da delat kdyz se musi svitit. Koukám, že další rozumní člen, co taky není příznivec denního svícení Citovat
oni Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 a cemu vam jako uzivatelum denni sviceni tak vadi az na to,ze musite neco zmacknout! asi ste jeste nikoho ve slunicku neprehlidli ze? Citovat
Fakir Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: brslen noooo tak ve dne je to k h*vnu ale co se da delat kdyz se musi svitit. Koukám, že další rozumní člen, co taky není příznivec denního svícení Já jsem taky rozumný člen a naopak jsem příznivcem denního svícení. Praskání žárovek jde přece řešit. Citovat
OK406 Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: oni a cemu vam jako uzivatelum denni sviceni tak vadi az na to,ze musite neco zmacknout! asi ste jeste nikoho ve slunicku neprehlidli ze? Je toho více. Už se nesvítí v ,,A\" a ,,D\" pokud se nemýlím. Citovat
MirasCC Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Je všeobecně známo, že denní svícení je zabiják žárovek. Svítit se musí i ve dne, ve městech, v dopravních špičkách, kde se víc stojí jak jede, světla nejsou chlazeny náporem vzduchu a tedy se žárovky přehřívají. V ten okamžik asi opravdu není nad diodový světla pro denní svícení. U Osramu se rozhodli jít cestou lepší viditelnost, na úkor životnosti. Kdyby ta žárovka svítila líp než cokoliv jinýho a ještě i víc vydržela, asi by se o ní nevedly tak vášnivý diskuze a všichni to kupovali ve velkým V dálkovejch asi uplatnění najde vcelku bez potíží. Těma se tak často nesvítí a když už, je to na prázdný okresce, kde jedu rychle a tedy chlazení probíhá. V potkávačkách je to horší, to si musí každej přebrat, jestli těch pár stovek do bezpečí svýho a ostatně i ostatních investuje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.