brslen Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Chlapi jen takovy blby dotaz, vyhrivani zrcatek je spojeno s vyhrivanim zadniho skla nebo je tlacitko nekde jinde? Citovat
Guest servisman Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 je spojeno s vyhříváním zadního skla Citovat
OK406 Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Ano, je spojené s vyhříváním zadního skla: Citovat
brslen Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 tak to tim padem jeste nevim zda mam vyhrivane zrcatka. Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: brslen tak to tim padem jeste nevim zda mam vyhrivane zrcatka. mrkni do servis boxu nebo hod vin , ale podle roku vyroby by si to tam mel mit urcite Citovat
OK406 Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Tak se podívej. Pokud by si je neměl, tak stačí koupit vyhřívané skla a napojit. To vím od Ferry. Ten to tak má. A je jedno, pokud by byli zrcátka manuální a né elektricky ovládané. Citovat
MJSytic Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Na 2,2Hdi že bys neměl vyhřívaný zrcadla?! Leda, že by je někdo před tebou upálil, a pak tam dal jen bez vyhřívání (Soudím podle toho, jak jsem to měl já. Mě šlapalo jen jedno a do druhýho jsem musel dokoupit fólii;) Manželka původního majitele vyjížděla z garáže:aut ) Citovat
Guest servisman Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 není problém,protože kabely k vyhřívání jsou pod tapicem dveří,dva dráty s bílou svorkovnicí já jej tam napojoval taky Citovat
MJSytic Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr jj taky jsem dodelaval Co to je za pr*sečinu:o:D To máš takhle dokola rozříznutý a pak zavařený Citovat
brslen Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 myslim si ze jsou no ale nebyl jsem si jisty jelikoz tam nikde nebylo tlacitko zvlast.Takze dikes za odpovedi.Asi budou ale to poznam. Citovat
MJSytic Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: brslen myslim si ze jsou no ale nebyl jsem si jisty jelikoz tam nikde nebylo tlacitko zvlast.Takze dikes za odpovedi.Asi budou ale to poznam. Jasně, že poznáš. Jestli nechceš čekat na námrazu, tak stačí sklo trochu namočit vodou, a pak pustit vyhřívání. Uvídíš, jak se ti to bude odpařovat Citovat
Guest servisman Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 stačí na něj šáhnout jsou drobet teplé když je zapneš a nebo se podívej pod něj na drátky Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: Pe.Tr jj taky jsem dodelaval Co to je za pr*sečinu:o:D To máš takhle dokola rozříznutý a pak zavařený jinak to nešlo druhovyroba nesmyslne vyrabi zrcatka s uchyty ala fauvé nikoli france pruzinka, a ja menil i skla aby byly modre:aut Citovat
dire Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Pe.Tr : prosim te chtel jsem se zeptat zda to rozebrani zrcatka (myslim vyndani vyhrivani) jede normalne jebo je to pakarna ? Mam problem ten ze u jednoho zrcatka mi nejde vyhrivani a nechci kvuli tomu kupovat cely novy zrcatko. Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: dire Pe.Tr : prosim te chtel jsem se zeptat zda to rozebrani zrcatka (myslim vyndani vyhrivani) jede normalne jebo je to pakarna ? Mam problem ten ze u jednoho zrcatka mi nejde vyhrivani a nechci kvuli tomu kupovat cely novy zrcatko. sklicko koupis i s vyhrivanim cca 400 jen musis predelat ten drzak Citovat
Guest servisman Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 zde jej máš mají oboje http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=17890 není tam už tam ten držám ?viz obr Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 na tom obrazku je prave uchyceni na packy , a hlavne ten prumer kruhu je o 1cm vetsi nez original . ja sem ty packy odrezal tak ze sem mel hladkyplast z druhe strany , a stare sklicko jsem rozbil a rozdelal tak aby me zustal jen ten plast s uchytem a po zkraceni stran sem to prilepil na new zrcadlo , nastesti otvory pro kontakty vyhrevu byly i na puvodnim zrcadle ikdyz to vyhrivani nemelo , jo a alektriku jsem na vyhrev mel natazenou az do dveri resp az k zrcatku , jen sem dvakabliky dodelal v zrcatku samotnem a fertig. Citovat
dire Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Diky Honzo za odkaz taky jsem se koukal na ACI ze ho tam maji. V nejhorsim pripade tam zajedu a koupim novy zrcatko, protoze opravu vidim dost spatne ( myslim si ze to nejde ani opravit ? ) Jeste jsem se chtel zeptat zda prumer toho kruhu je jiny mezi starym a novym modelem ?? Citovat
Guest servisman Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 co jsem koukal na stránka ACI tak starý má 85 nový 86 mm http://www.aci.cz/default.asp?cls=spresenttrees&strid=3641 http://www.aci.cz/default.asp?cls=spresenttrees&strid=3651 [upravil dne 22/10/08 honza406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.