Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nazdar :-(

dnes som si vsimol kaluz pod motorom. patral som co to je. olej ee. je to masna kvapalina zltkastej farby priehladna. vyzera to na chdiacu kvapalinu. mam otecenu celu olejovu vanu ale nevidel som kde to zacina. mal som pocit ze niekde pod omerkou na olej. dufam ze to bude len nejaka hadicka. inac pri omerke na olej je nieco neviem co - ide do toho hadica z nadoby na chladiacu a aj vychadza a je tam aj jeden volny otvor smerom dolu bez hadice a na nom bola tiez kvapka - moze to byt z toho?

motor - 1.9 D

a este - normalne to asi neni ze? ta kaluzka

[upravil dne 21.10.2008 automale]

Odesláno

chladiaca - ani neviem , pozeral som a zdalo sa mi ze jej tam je tolko co pri kupe, ale isty som si neni

brzdova - ma nenapadla musim pozriet

olej - po vymene zatial drzi

ostrekovace - mam modru kvapalinu

nafta - chytal som to, cuchal som to a nesmrdi to takze nafta ee

nemoze to byt len z orosenia ? ono je to flak na asfalte priemer tak cca 25-30cm

Odesláno
Původně zaslal: automale

chladiaca - ani neviem , pozeral som a zdalo sa mi ze jej tam je tolko co pri kupe, ale isty som si neni

brzdova - ma nenapadla musim pozriet

olej - po vymene zatial drzi

ostrekovace - mam modru kvapalinu

nafta - chytal som to, cuchal som to a nesmrdi to takze nafta ee

nemoze to byt len z orosenia ? ono je to flak na asfalte priemer tak cca 25-30cm

Kdyby si měl klimatizaci, tak je to něco jiného.

Guest servisman
Odesláno

těch ale moc nebylo :myslim

jinak od klimy je sice loužička,ale ta vyprchá ;)

Odesláno

noo tak tato luzicka uz schne. ani na olejovej vani uz nebolo tolko kvapiek. v noci je zima cez den teplo - nemoze to byt tym rosenim??? nema niekto skusenost? alebo sa tym mam zapodievat az ked mi zmizne pol nadoby kvapaliny? robilo mi nieco podobne aj na skode 120 a nikto neprisiel na to co to bolo tak sa len dolievala voda. Tu by som tak dopadnut nechcel.

brzdova je tam vsetka .....

no a - co je taka ta vec medzi merkou oleja a vzduchovym filtrom - ide do nej hruba hadica od chladica a tensia od nadobky s chladiacou a cele je to kovove a ide do motora??? naspodu toho je otvor a nejde z neho ziadna hadicka - je to ok alebo mi tam nieco chyba??? navrchu toho je aj nejaky kusok pliesku od ktoreho by som cakal nejaky ten kabel do pristrojovky ale neni tam. celkovo som si vsimol ze mam sem tam praznu dieru po srobe akoby tam nieco chybalo :)

Odesláno

Nekdy je lepsi fotka nez tisic slov :-).

Kdyz ti nic neubyva, tak co z toho potom tece.. neni to fakt brzdovka? zkus nekoho posadit do auta at ti macka brzdovy pedal a divej se do tech mist jestli ti to nekde nestrika.. ale v tech mistech to teda vetsinou nerezne.

Odesláno

hej len co ? sa mi tak zda ze to zacina niekde tam ako zacina omerka oleja na bloku motora, nevidim tam ale dobre nieco pred tym je - neviem co, niesom mechanik. no a nadtym je \"taka ta vec\" co som popisoval vyssie ale neviem co to je. zajtra ak stihnem skusim hodit nejake fotky. nemam ho ani mesiac a uz to zacina. . .

Odesláno

no takze som spravil par fotiek -

mam pocit ze to tecie odtialto, moze byt ci sa mylim? je to hned vedla vzduch. filtra a ta hruba hadica ide od chladica:

f_169823181_22fda4eb8298cc29d7eba0d91812b82c.jpg

kape to dolu na to co je podtym - neviem co to je a odtial na blok motora a steka to po vani:

mf_169826432_6cd5e8376ec104ee846ea806ff4e6ebd.jpg

mf_169822661_c42568b4b00fb3842a1eee4198da8ca3.jpg

tu je to z hora - nema tam byt nahodou nejaky kablik od toho plechu k pristrojovke na nejaku kontrolku?

mf_169821928_b36eb3c71de6d483ce340a6333e4e2c9.jpg

a ked som pri tom som si vsimol ze nemam v predu ventilator, to ako na diesle nerobili ci co?

mf_169822897_fa1968074b7ffd2ca92eec47660134a5.jpg

pls help, nejake rady by boli dobre.....

[upravil dne 22.10.2008 automale]

Odesláno

nooo mam tu klasicku pristrojovku - teplota motora tam neni, no a kontrolka na pristrojovke pri strarte svieti, potom zhasne s ostatnymi

no a to tecenie? spravim to aj sam alebo ked to povolim vytecie mi vsetka kvapalina a budem musiet aj odvzdusnovat?

Odesláno

Hadice na tělese termostatu.

Jo, tahle hadice mi taky \"dost štvala\"

Dotáhnout a čekat.

P.S.: Jinak, teď, jak se mění teploty, ty 205 začínají šílet (loni, předloni... stále to samé a stejné :( )

... dotáhnout, popř. vyměnit...

Odesláno

opravíš to sám--zkus přitáhnout pásku,když poteče dál,vypust tak dva litry chladící kapaliny (kohout na chladiči) a

dva centimetry té hadice uřež,natlač na nátrubek skříně termostatu a znovu přitáhni páskou.Nalej zpět kapalinu,

na hadici do topení to odvzdušni a fertig.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...