Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Krajské volby 2008  

1. 1. Krajské volby 2008

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Ač obvykle volit chodím, tentokrát sem vynechal. Domů sem kvůli tomu jet nechtěl a jak je to s volením v jiným kraji sem nezjišťoval.

Nicméně - nebudeme tu rozebírat politiku, že ne :myslim

Odesláno

ja jsem si sveho senatora zvolit sla...ackoli mi prislo, ze je to soutez mistnich doktoru., kdo ma vic pacientu :D ( preci jen pulka kandidatu MUDr.....)

a kdo mi vysvetli, proc se v jedinem kraji - kraji Praha - volilo pred dvema lety?

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Původně zaslal: aka

Pato, dobra volba :Dslibuju, ze te nezklamu.

chci dukaz misto slibu - panacka na sraze? :mrk

a kdyz jich bude vic, zacnu slibovat :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Zajímavej zápich bylo, jak Pablbounek řekl \"Jen stupidní člověk by volil proti ČSSD\".

Za ty jeho výjevy by si zasloužil veřejný ukamenování.

Asi to myslel v duchu slov Podle sebe soudim tebe

Odesláno

Původně zaslal: Pata

Pato, dobra volba :Dslibuju, ze te nezklamu.

chci dukaz misto slibu - panacka na sraze? :mrk

a kdyz jich bude vic, zacnu slibovat :D:D:D

to ja uz budu daaavno zamceny v chatce :D:D:D

Odesláno

Na jednu stranu se nedivím, že ODS v čele s Topolem spoustu lidí nas**ala. Koledovali si o to a dopadlo to katastrofálně. Co mi ale vadí je, že se lidi nechali strhnout k tomu, aby \"volili Paroubka\", ikdyž nemají krajské volby s těmi parlamentními skoro nic společného. Pro lidi už byl evidentně problém se pod vlivem oranžového brainwashingu zamyslet, že kraj (mluvím teď za jihočeský) za pana Zahradníka (ať už je jakýkoliv) vlastně docela fungoval, investovalo se, opravovalo se, dotovalo se. Teď k tomu přijde bezksicht Zimola, který se na billboardech tvářil, jak kdyby ho právě kousla doga a který stavěl veškerý svůj program na slibech, že zařídí více mateřských škol (což netuším jak chce udělat) a jak lze u oranžových předpokládat, bude chtít všechno překopat k obrazu svému. Bůh nás chraň. Dostává mně, že největší volební páka socanů je \"zrušení\" poplatků u doktora, které jsou sice funkční, ale nepopulární (a to je fuj, že), za pomoci obcházení zákona na regionální úrovni tím, že je bude za nás občany platit kraj. Větší hovadinu jsem snad ještě neslyšel. A lidi tomu tleskaj. Nu což, nespokojený dav je snadno manipulovatelný sliby blahobytu, ikdyby ho měla zajistit sebevětší pí**vina.

Odesláno

Jojo Gaussova křivka v plné síle :(

K těm poplatkům - to co chcou socani udělat je totální retardovanost pro oblbnutí lidí.

1) jde o blbých 30 korun

2) doplácení od kraje půjde zřejmě z daní takže to má stejnej efekt jak kdybych kupoval kilo banánů na fakturu se splatností 1 rok.

Odesláno

Teď mě napadlo, že ten 30 korunovej poplatek by byl docela dobrej byznys. Když to za mě zaplatí kraj, tak se snažit co nejvíce utrácet a přeplatek musí zdravotní pojišťovna vrátit mě, ne kraji. Super. Už nemusím hledat práci!!!! :roker

(Ať žije populismus :-))

Odesláno
Původně zaslal: Demo

naprosty souhlas s Fusionem....

A pry se to v tom krajskem rozpoctu najde...se zase ušetří na silnicích a ve finále to zaplatíme my nákupem novejch tlumičů :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...