jack 306 Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 ahoj mam takový problém začalo mi čtěrkat čerpadlo klimatizace a štěrkáni se zvyšuje s otáčkama nemůžete mi nějak poradit? jestli někdo z vás už s tím provlém neměl. Jo štěrká to při zapnuté i vypnuté klimě. dík jack Citovat
pastorek Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Nebude to niečo iné? Pri vypnutej klíme by to mohlo byť ložisko remenice ale po zapnutí sa už neotáča tak by ostalo ticho. Zvukovo to vyzerá na niektoré ložisko. Daj dole remeň z alternátora a skús naštartovať či to bude robiť. Ak áno, tak zrejme napínacia kladka. Citovat
jack 306 Odesláno 20. říjen 2008 Autor Odesláno 20. říjen 2008 to čerpadlo to bude určitě poslouchal sem to snad hodinu ze všech možných stran nemate někdo nějaký řez nebo něco jak to vypadá v tom čerpadle? Citovat
Midloch Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 A jaký máš kompresor? Pokud Sanden, přes Google toho můžeš najít spousta. Jinak souhlasím s pastorkem, sundej řemen příslušenství a zjisti která řemenice nebo kladka má problém (rukou sjistíš vůle, drhnutí nebo hlučnost). Pokud jde o řemenici klimatizace, dá se vyměnit samostatně buď ložisko, nebo celá řemenice. Dovolím si opravit Pastorka, řemenice je asi uložena na vlastním těle kompresoru pomocí ložiska. Ložisko je ve funkci ať je spojka zapnutá nebo vypnutá. Pokud je sepnutá, vymezí se vůle v ložisku a ložisko řemenice může být méně hlučné. Důležitá je také vůle mezi spojkou a řemenicí. Ta má být v rozpojeném stavu asi 0,5 mm po celém obvodu. Více zde: http://www.sanden.com/images/SD_Service_Guide_Rev.2.pdf http://www.specialtauto.com/air-conditioning-systems/images/ac-compressor-inside.jpg [upravil dne 20/10/08 Midloch] Citovat
jack 306 Odesláno 20. říjen 2008 Autor Odesláno 20. říjen 2008 díky moc neska se na to kouknu a dám vědět Citovat
subin Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: pastorek Nebude to niečo iné? Pri vypnutej klíme by to mohlo byť ložisko remenice ale po zapnutí sa už neotáča tak by ostalo ticho. Zvukovo to vyzerá na niektoré ložisko. Daj dole remeň z alternátora a skús naštartovať či to bude robiť. Ak áno, tak zrejme napínacia kladka. Řekl bych že se ložisko točí i při sepnutém kompresoru:myslim,ale jinak se dá sehnat samostatně a jak bylo psáno sundat řemen a zatočit si vším co se točí a uvidíš co vydává ty zvuky Citovat
RichVa Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: jack 306 ahoj mam takový problém začalo mi čtěrkat čerpadlo klimatizace a štěrkáni se zvyšuje s otáčkama nemůžete mi nějak poradit? jestli někdo z vás už s tím provlém neměl. Jo štěrká to při zapnuté i vypnuté klimě. dík jack Dělalo mi to ložisko klimy .. bohužel na můj typ není výměnné takže prý originál řemenice se spojkou a ložiskem, cca 10 kkč - doporučili mi přímo novou klimu v náhradě za 12 kkč (tak se vyjádřili chlapci v peugeot servisu) Šikovný mechanik ložisko sundal a zaměnil za dvojici poloviční šíře - celá sranda se vešla do 500 kč i s prací. Citovat
jack 306 Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 ahoj tak jsem sundal řemen co vede na vodní čerpadlo a na tu klimu zjistil sem že kladka ma trochu vůli a kompresor na klimu rozdělám v neděli doufám že to bude jen to ložisko nebo vůbec nic a že to byla jen tak kladka.. :-D Citovat
PeterG Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 mam komplet kompresor z klimy. z mojho buraneho auta. necham za 4500Kc plus posta, ked chces. Citovat
jack 306 Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 zarím zkusím vyměnit jen kladku a popřip. ložisko a uvidím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.