lamancha Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Kam jezdíte (kromě P_S) na výměnu oleje ? Citovat
ray.paja Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Olej ti bez problémů vymění v jakýmkoliv servisu. Já jsem měl naposledy auto zrovna v Peugeotu, tak jsem si to enchal vyměnit rovnou tam, ale příště už tam asi nepujdu ) teda pokud nebudu muset ) Citovat
lamancha Odesláno 19. říjen 2008 Autor Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: ray.paja Olej ti bez problémů vymění v jakýmkoliv servisu. Já jsem měl naposledy auto zrovna v Peugeotu, tak jsem si to enchal vyměnit rovnou tam, ale příště už tam asi nepujdu ) teda pokud nebudu muset ) Právě, že do P-S nechci a ne vkaždém servise se chovají slušně, no a taky ne všudě vědí jak vynulovat počítač a to nemluvě , že posledně mi vezli dvakrát filtr, protože neuměli vybrat ten správný (palivový). Akorát, že já ňouma zapomněl kde jsem byl:bojim Citovat
ray.paja Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Tak to je pravda, že ne v každým servise se cvhovájí k zákazníkům dobře. CO vím, tak kamarád jezdí v Brně sem www.citen.cz, tak se na to zkus mrknout;) Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: čakom dom:aut se ti staram o mzdu :aut Citovat
čakom Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: čakom dom:aut se ti staram o mzdu :aut :D ještě jsem na to nestihl zereagovat Citovat
lamancha Odesláno 19. říjen 2008 Autor Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr doporučuji famko ne, to určitě nemyslíš vážně Citovat
čakom Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: lamancha Původně zaslal: Pe.Tr doporučuji famko ne, to určitě nemyslíš vážně Proč ne? Co je tam špatně? Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: lamancha Původně zaslal: Pe.Tr doporučuji famko ne, to určitě nemyslíš vážně Proč ne? Co je tam špatně? Citovat
Aluška Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Když jsem bydlela v Brně, tak jsem jezdila buď do Králova Pole do Cotexu u Tesca a nebo SEM , ale v obouch servisem mě znají, takže těžko říct, jak se chovají k neznámým lidem, ale já byla vždycky 100% spokojená. Citovat
lamancha Odesláno 19. říjen 2008 Autor Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Aluška Když jsem bydlela v Brně, tak jsem jezdila buď do Králova Pole do Cotexu u Tesca a nebo SEM , ale v obouch servisem mě znají, takže těžko říct, jak se chovají k neznámým lidem, ale já byla vždycky 100% spokojená. jj, už si vzpomínám, kde jsem byl minule:D chování výborné, ake krapet zmatky s tím filtrem, ale asi tam půjdu zase - není nad slušnost :-§ Díky za připomenutí Citovat
Aluška Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 A to jsi byl kde? Cotex nebo Motorcity? Asi ten Cotex, že? [upravil dne 19/10/08 Aluška] Citovat
lamancha Odesláno 19. říjen 2008 Autor Odesláno 19. říjen 2008 spíš Motrocity - prostě asi v tom baráku co je na fotce:myslim Citovat
vili100 Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Ahoj, má někdo nějaké tipy na kvalitní a příjemný autoservis s rozumnýma cenama v Brně? Doteď jsem jezdil do originál servisu, ale auto už není nejlmadší a docela rád bych i něco ušetřil, takže kdyby měl někdo tip na servis, kde se vyznají v peugeotech v okolí Brna tak budu rád. Díky Citovat
Šalda Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Mám kamaráda automechanika, má servis ve Slatině, jezdím jen za ním a byl jsem vždy spokojen, můžu Ti poslat číslo;) [upravil dne 27/1/11 17:21 Šalda] Citovat
vili100 Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 To by bylo dobrý, pokud je spolehlivej a vyzná se. Díky Citovat
Šalda Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Spolehlivej je, a hlavně pečlivej, což se o některých autoservisech říct nedá :-(( Dělá sice hlavně Alfy a Nissany, ale Peugeotů tam už měl taky hromadu :-) Číslo je 774 169 419, a řekni mu že jsi od Šaldy;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.