Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Olej ti bez problémů vymění v jakýmkoliv servisu. Já jsem měl naposledy auto zrovna v Peugeotu, tak jsem si to enchal vyměnit rovnou tam, ale příště už tam asi nepujdu ) teda pokud nebudu muset :) )

Odesláno
Původně zaslal: ray.paja

Olej ti bez problémů vymění v jakýmkoliv servisu. Já jsem měl naposledy auto zrovna v Peugeotu, tak jsem si to enchal vyměnit rovnou tam, ale příště už tam asi nepujdu ) teda pokud nebudu muset :) )

Právě, že do P-S nechci a ne vkaždém servise se chovají slušně, no a taky ne všudě vědí jak vynulovat počítač a to nemluvě , že posledně mi vezli dvakrát filtr, protože neuměli vybrat ten správný (palivový). Akorát, že já ňouma zapomněl kde jsem byl:bojim

Odesláno

Když jsem bydlela v Brně, tak jsem jezdila buď do Králova Pole do Cotexu u Tesca a nebo SEM , ale v obouch servisem mě znají, takže těžko říct, jak se chovají k neznámým lidem, ale já byla vždycky 100% spokojená.

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Když jsem bydlela v Brně, tak jsem jezdila buď do Králova Pole do Cotexu u Tesca a nebo SEM , ale v obouch servisem mě znají, takže těžko říct, jak se chovají k neznámým lidem, ale já byla vždycky 100% spokojená.

jj, už si vzpomínám, kde jsem byl minule:D chování výborné, ake krapet zmatky s tím filtrem, ale asi tam půjdu zase - není nad slušnost :-§

Díky za připomenutí:papa

• O 2 roky později...
Odesláno

Ahoj, má někdo nějaké tipy na kvalitní a příjemný autoservis s rozumnýma cenama v Brně? Doteď jsem jezdil do originál servisu, ale auto už není nejlmadší a docela rád bych i něco ušetřil, takže kdyby měl někdo tip na servis, kde se vyznají v peugeotech v okolí Brna tak budu rád. Díky

Odesláno

Mám kamaráda automechanika, má servis ve Slatině, jezdím jen za ním a byl jsem vždy spokojen, můžu Ti poslat číslo;)

[upravil dne 27/1/11 17:21 Šalda]

Odesláno

Spolehlivej je, a hlavně pečlivej, což se o některých autoservisech říct nedá :-((

Dělá sice hlavně Alfy a Nissany, ale Peugeotů tam už měl taky hromadu :-)

Číslo je 774 169 419, a řekni mu že jsi od Šaldy;):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...