Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
tak zatial posledna, aj ked ich mam este dost :D. neviem to dat do jedneho prispevku, viac fotiek naraz :myslim nechcem to tu zaplnit cele sam. a co poviete? páci sa aspon trochu???:bacha:bacha:bacha:D

Krásny kombík! Super fotka. :super:super:super

[Edited on 29/6/11 16:48 Iwannko]

Odesláno

romik pekny kombajn mas:super

a na tu znacku si cakal v rade a nahodne ti ju dali zeee:D:D srandujem sak vim jak to chodii..U mojej sa fizli sekli o4cisla sakrus..

bolo to takto: nejako uplne nahodou:P sa mi poskodila moja stara SPZ PD520CY. stojim na policii v rade a uuuplne nahodou mi samozrejme v poradi dali tuto. no nezober to:D:D:D

Sak aj Slota s kazdym autom stoji v rade a nahodou ma stale to iste cislo:mrk

a ked bola taka moznost.....

sak ma skoro aj dotrhalo ale na druhom mieste som bol rad ze uz je Stribornak na tabulach a bolo mi aj jedno ze ake tam mam cislo sice to 406by tam bolo pekfekne ale tak co uzz ...

a tu tvoju som si tiez vsimol. mna by asi roztrhlo:grr

[upravil dne 28/6/11 21:28 romik1]

Odesláno
Romik1 najblizsie ti zablikam ked ta uvidim :D ja mam PD 012 BG :D 406 je stylovejsie no.. :)

sedan.čierna.elegantná.stretávam často.super:D

ja nemam problem stretnut nikoho.nabeham po PD a okoli okolo 50-60 km denne:D:myslim

Odesláno
tak zatial posledna, aj ked ich mam este dost :D. neviem to dat do jedneho prispevku, viac fotiek naraz :myslim nechcem to tu zaplnit cele sam. a co poviete? páci sa aspon trochu???:bacha:bacha:bacha:D

Krásny kombík! Super fotka. :super:super:super

[Edited on 29/6/11 16:48 Iwannko]

sledujem ze dalsi clen od TO Tak vitaj klube Iwane:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...