pasy Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 moje koupil sem od Aleše tady na forum, nechal dodělat lpg, a zatmavovací folie Citovat
Charlie 1 Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Tak to jsou naši Lvíčci Můj je break,manželky sedan;)Nějaká ku...va mi urvala znak,já ji chytit... [upravil dne 9/5/10 Charlie 1] Citovat
majty Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 ahoj ten break vypada pekne... naka lepsi vybava ? Citovat
martis Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 majty ty myslis oproti ten cervenej?? mne sa zda ze su obe rovnake,akurat ina farba. ci sa mylim ? Citovat
majty Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 martis: jo jo jasny :-) ale libi se mi ta stribrna listicka pod maskou... zajimalo by me za kolik by se dala sehnat Citovat
Ericce Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 jsou odlišné výbavou. zvenku určite tá lišta pod maskou a ostřikovače světel Původně zaslal: martis majty ty myslis oproti ten cervenej?? mne sa zda ze su obe rovnake,akurat ina farba. ci sa mylim ? Citovat
Šalda Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Tu chromovou lištu pod znakem mám taky a přitom docela obyč. výbavu, takže to nebude lepší výbavou:aut Citovat
čakom Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 ty chrom lišty se davali až na posledni modely Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 já si myslím,že se ta lišta dávala jen k nějaké vybavě,mám interiér stejný jako Šalda,jinak nemám žádnou extra výbavu,kromě sedaček v kůži,tempomatu,asr,esp, a navigace tam je asi všechno....a ty ostřikovače světel zvlášt na jaře a na podzim při sračkách super Citovat
Ericce Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 jo to je pravda, že to dávali u posledních modelů cca od 2003 a popravde nevím k jakem stupnům výbavy jenjsem myslel, že k nejakým určite lepším výbavam a ne k sociálnim. ted mě napadlo, že ostřikovače světel se dávali i na přáni. tak jsem nic neřekl, ehm tada nenapsal Citovat
Guest bostich Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Tak počasí tak nějak vyšlo,takže jsem umyl a něco nafotil Šaldo, raději bych tam dal podložky pod RZ, ze samolepek jsem už vyrostl:D Zbytek na Rajčeti Citovat
Šalda Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Bostich: Děkuju za fotečky, konečně jsem se dočkal:D:super Vypadá to moc pěkně, ty 20mm podložky vpředu sou akorát, dozadu bych možná dal 30mm, ale asi by to už bylo moc:myslim Takže dám napřed na vyzkoušení 15mm a 25mm a potom uvidím, kdyžtak je prodám a koupím větší Ale každopádně ty kola tomu sluší jak sviňa:super:super:super Citovat
csiki Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Som tu nový a chcem vám ukázať nášho miláčika. Citovat
Šalda Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 csiki: Dej větší foto třeba 800x600 ale musí mít max. 250kb;) [upravil dne 9/5/10 Šalda] Citovat
Guest bostich Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Šaldo, co bych pro Tebe neudělal.Teď ještě něco nafoť ty:bacha Těch 15 vepředu mi přijde ok. Pak dej každopádně vedět. Csiki: vítej:papa určitě by to chtělo lepší fotku.BTW co je to za kola? Citovat
Šalda Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Fotit teď nemá smysl, kdo by byl zvědavej na ty 15\" co tam teď mám:D Ale neboj, hned jak to obuju tak to tady fotkama zaplním Citovat
čakom Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 bostich: vypada to že tam ma kola z 206. jinak 406 na tech kolech je moc pekna Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.