Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak tento rok som sa rozhodol že urobím generálku, brzd a zadnej napravy. brzdy už len tak tak brzdili a ručná mi vôbec nebrzdila čo mi spôsobilo aj ďalšie problémy. tak som menil komplet brzdy platničky, kotúče, ručnú, lánká. no všetko čo sa dalo. taktiež všetky silentbloky v zadnej naprave aj tyčky. urobená geometria tak hadam to bude už ok. a nebude drať pneumatiky =)) Taktiež som mal auto nejaké dotlčené detiská mi hodili minulý rok skalu na strechu auta, a keď mi povolila ručna tak mi ušlo do stlpu auto =( a ešte mi to nejaký expert šuchol cez dvojo dverí. tak som dal porobiť aj esteticky. kapotu a narazník. boli dostrieľané od skaliek. a už som vyriešil aj všetky závady na diagnostike. teda trvalé. tak tu dávam nejaké fotočky =))

post-13633-14109617349043_thumb.jpg

Odesláno

jedna aktualna zo vcera z PN.Zas nieaky debil chcel skocit z mosta tak bol uzavrety most a musel som cakat v kolone..Mno stribornak moj je uz znami bo nieaky novinar ma zachytil:D

ej dobre mam osvetlenu tu SPZ:aut

post-30497-14109617426608_thumb.jpg

Odesláno

tak jsem chtel dneska pretrid brzdy na cernou a nemam kde pred panelakem plno a jediny volny vetsi misto zabrolonejake ferrary tak misto fotky meho auta jedno obycejne foto parkoviste brnenskeho sidliste

imag0136z.jpg

Uploaded with ImageShack.us

[upravil dne 21/5/11 14:33 Vítek1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...