Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest bostich
Odesláno

čakom:pěkný, ale samolepky...:bojim:D jinak jestli se nudíš, mám na autě spoustu práce:D

Odesláno

samolepky jsou jen pro oživení :D at to neni pořad stejny.

mam taky dost prace na 406 jen čekám na lepší počasí.

a co maš ty za pracu?

Guest bostich
Odesláno

čakom: přebrousit přední třmeny a nabarvit :) a pár drobností před technickou, ale v tomhle počasí se mi do toho moc nechce:(

Odesláno

Shibby480:pěkný kola.to jsou 16 nebo 17?

a Stiflere taky pěkný kola,ale máš to jak parník:D,to máš vzadu naloženej plnej kufr neno máš unavený péra?to jsou 16?

Odesláno

Charlie 1-jj nalepovací chrom.Ale nevím kdo to dělal,je to přitažené před několika lety z D.Když jsem to před 14 dny kupoval,tak mě to zaujalo,zvýrazňuje to luxus té káry.

Ale je na tom ještě hodně práce aby to bylo vzorové.

A dík za pochvalu

[upravil dne 14/4/11 19:35 Dement]

[upravil dne 14/4/11 19:38 Dement]

Odesláno

Charlie1: Ano, vypadá to jako parník. Vzadu byla naložená zimní kola, ale tím to nebylo. Jestli sleduješ fórum, tak víš, že mám vepředu nové pružiny. Vzadu jsou pořád staré, ale budu muset časem taky pořešit jejich výměnu, protože mi mechanik v servisu říkal, že mi teče olej ze zadního tlumiče. :( Jinak ano, kola jsou 16ky - originál BBS ze 406 Coupé (ET 12, šířka by měla být 7\" a gumy jsou 215/55 R16). Gumy při větších dírách lehce škrtají o spodní misku pružiny, ale není to tak zlý, jak by mohlo s touhle šířkou gum.

Šalda: Závidíš, viď? :D Už jen čekám, až ty budeš přezouvat a dáš sem foto. :super

hugo.v.r.: Máš recht, Luciferka je prostě úžasná. :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...